Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na to jsou účinné všemožné variace dřepů, nejlépe s vahami… když je budeš dělat 2 měsíce, 4 dny v týdnu, divila bych se, kdybys neměl výsledky. Už po měsíci jsou nohy tvarovanější ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj už hodně dlouho mě trápí extrémně tenké nohy docela dost sportuju fotbal a florbal chodím běhat i fitko a nic žádná změna. Měřím 175cm,82kg nejde zhubnout ani přibrat nemůže, to být dědičné máma má tenké nohy, ale sourozenci to nemají. Nemate s tím zkušenost.
Ve fitku děláš silový trénink, zvedáš váhy, apod?
No a jsi ženská, nebo muž?
Každopádně se holt tohle projevilo jen u tebe..
Tloustnutí ti nepomůže, udělá se ti jen břicho a nohama to nehne.
Jediná možnost je nohy osvalit a to chce opravdu tvrdé cílené cvičení a ideálně i úpravu stravy.
Nejlepší by bylo zaplatit si na pár hodin nějakého kloudného trenéra a probrat to s ním.
@Anonymní píše:
Ahoj už hodně dlouho mě trápí extrémně tenké nohy docela dost sportuju fotbal a florbal chodím běhat i fitko a nic žádná změna. Měřím 175cm,82kg nejde zhubnout ani přibrat nemůže, to být dědičné máma má tenké nohy, ale sourozenci to nemají. Nemate s tím zkušenost.
Jediné co ti na tvar nohou pomůže je silový trénink s vahami ve fitku (nejlépe pod dohledem trenéra), a to 3× týdně. výsledek uvidíš možná tak za rok až dva pravidelného tréninku, protože tvarování nohou je největší dřina a trvá nejdéle.
@MermaidMotel Dřepy a podobné cviky jedině s váhami zvedl jsem stejně jako kamarádi do fitka jsem chodil asi 4× týdně a dodržoval stravu jak se dalo cca rok a bez výsledku jen bylo zlepšení v kondici. Někteří ani nesportují a jaký mají hnáty.
@Anonymní píše:
@MermaidMotel Dřepy a podobné cviky jedině s váhami zvedl jsem stejně jako kamarádi do fitka jsem chodil asi 4× týdně a dodržoval stravu jak se dalo cca rok a bez výsledku jen bylo zlepšení v kondici. Někteří ani nesportují a jaký mají hnáty.
To je pak blbý, chce potom asi trenéra a sestavit jídelníček a hlavně abys dodržoval gramy bílkovin na tvé tělo k nabírání svalů… možná bude problém v těch bílkovinách, normální člověk co fitness stravu neřeší, má problém tolik gramů ujíst, ale jak to budeš dodržovat, tak by to mělo růst ![]()
Přidej foto s dotazem na FB skupinu Fitness motivation. Určitě Ti fundovaně poradí.