Hubené nohy

Anonymní
14.8.23 21:07

Hubené nohy

Ahoj už hodně dlouho mě trápí extrémně tenké nohy docela dost sportuju fotbal a florbal chodím běhat i fitko a nic žádná změna. Měřím 175cm,82kg nejde zhubnout ani přibrat nemůže, to být dědičné máma má tenké nohy, ale sourozenci to nemají. Nemate s tím zkušenost. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
14.8.23 22:02

Ani silový trénink ve fitku nepomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.8.23 09:32

Na to jsou účinné všemožné variace dřepů, nejlépe s vahami… když je budeš dělat 2 měsíce, 4 dny v týdnu, divila bych se, kdybys neměl výsledky. Už po měsíci jsou nohy tvarovanější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
15.8.23 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj už hodně dlouho mě trápí extrémně tenké nohy docela dost sportuju fotbal a florbal chodím běhat i fitko a nic žádná změna. Měřím 175cm,82kg nejde zhubnout ani přibrat nemůže, to být dědičné máma má tenké nohy, ale sourozenci to nemají. Nemate s tím zkušenost. :think:

Ve fitku děláš silový trénink, zvedáš váhy, apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
15.8.23 09:39

No a jsi ženská, nebo muž?
Každopádně se holt tohle projevilo jen u tebe..
Tloustnutí ti nepomůže, udělá se ti jen břicho a nohama to nehne.
Jediná možnost je nohy osvalit a to chce opravdu tvrdé cílené cvičení a ideálně i úpravu stravy.
Nejlepší by bylo zaplatit si na pár hodin nějakého kloudného trenéra a probrat to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.8.23 11:15
@Anonymní píše:
Ahoj už hodně dlouho mě trápí extrémně tenké nohy docela dost sportuju fotbal a florbal chodím běhat i fitko a nic žádná změna. Měřím 175cm,82kg nejde zhubnout ani přibrat nemůže, to být dědičné máma má tenké nohy, ale sourozenci to nemají. Nemate s tím zkušenost. :think:

Jediné co ti na tvar nohou pomůže je silový trénink s vahami ve fitku (nejlépe pod dohledem trenéra), a to 3× týdně. výsledek uvidíš možná tak za rok až dva pravidelného tréninku, protože tvarování nohou je největší dřina a trvá nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 12:24

@MermaidMotel Dřepy a podobné cviky jedině s váhami zvedl jsem stejně jako kamarádi do fitka jsem chodil asi 4× týdně a dodržoval stravu jak se dalo cca rok a bez výsledku jen bylo zlepšení v kondici. Někteří ani nesportují a jaký mají hnáty.

• Citovat
  • Upravit
680
15.8.23 13:37
@Anonymní píše:
@MermaidMotel Dřepy a podobné cviky jedině s váhami zvedl jsem stejně jako kamarádi do fitka jsem chodil asi 4× týdně a dodržoval stravu jak se dalo cca rok a bez výsledku jen bylo zlepšení v kondici. Někteří ani nesportují a jaký mají hnáty.

To je pak blbý, chce potom asi trenéra a sestavit jídelníček a hlavně abys dodržoval gramy bílkovin na tvé tělo k nabírání svalů… možná bude problém v těch bílkovinách, normální člověk co fitness stravu neřeší, má problém tolik gramů ujíst, ale jak to budeš dodržovat, tak by to mělo růst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
15.8.23 19:36

Přidej foto s dotazem na FB skupinu Fitness motivation. Určitě Ti fundovaně poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí