Pupík po žlučníku

269
14.8.23 21:04

Pupík po žlučníku

Ahoj, jdu s dotazem po operaci žlučníku, zda měl někdo stejný "problém ".
Jsem 10.den po laparoskopii, z nemocnice mě pustili 2 dny po operaci. Rány byly tou dobou ještě dost živé a bolavé. Po pár dnech jsem byla na kontrole a odberech, ale rány kromě sestřičky, která je prelepila a vydesinfikovala nikdo z doktorů neviděl. Už tam jsem si stěžovala na bolest pupíku, ale kolem mám obří modřinu, takže dr řekl, že je to normální. Teď ten 10.den už se ta bolest zvyšuje a zároveň jsem si všimla, že nad jizvou to mám lehce zacervenale a takovou malickou ani ne cm velkou boulicku, nebo ani ne boulicku ale cosi prostě tvrdsiho. Mám strach, aby se nedělala kyla nebo zánět. Mám doma 3 měsíční mimco a dvouletaka. Dvouletak je samostatná jednotka, ale mimco samozřejmě potřebuji dostat z bodu A do bodu B nebo dát krknout, takže nezbytně nutně prenesu nebo zvednu, ale snažím se váhu přenášet na záda. Občas se ale stane, že mi malej do pupiku kopne 8o. Teploty nemám ani místo není horké. Jen na dotek bolest a tvrdost. Setkala se s tím některá? Ve středu jdu vyndat stehy a upřímně po této zkušenosti, kdy jsem ležela 9 dní bez dětí na chíře než se rozhodli pro operaci mam už strach a ráda bych byla připravena na možnosti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9035
14.8.23 21:15

Měla jsem to samé. Pupík oteklý tak, že mi nešlo dovnitř ani strčit prst. Taky jsem pri vyndání stehů upozorňovala. Doktorka to smetla že nic. A skutečně to nic nebylo. Otok byl dlouho a pak se to zahojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.8.23 21:19

@alisekR děkuji za reakci. Já mám stehy nad pupikem a ještě nad tím mám právě to bolavé místo. :think: snad to také nic nebude. Každopádně si nedovedu představit, že mi na to někdo sahá a ještě vyndava stehy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.8.23 18:26

Tak mi to dneska začalo krvácet a jela jsem na pohotovost. Prý je to běžné, udělal se hematom a nešlo to ven tak se to hromadilo. Ještě mi to propichala, dala dren a zítra jdu vyndat dren a stehy. :mavam: Tak pro info, kdyby to tu někdo v budoucnu řešil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí