Hubenost u dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
22.7.20 08:09

Páteř při ohnutí je snad vidět každému neobéznímu dítěti, ne? I dospělému. A pánevní kosti vleže taky. Tvoje dcera je zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.7.20 08:09

Buď ráda, že je štíhlá, dneska mají holky v jejím věku spíš opačný problém… :roll: Pokud normálně jí a funguje, tak to neřeš.

Sama mám při 175 cm nějakých 57 kg (občas i méně), páteř a pánev mi vystupuje taky, ale to je myslím dané stavbou těla. Když jsem mezi dětma vážila skoro o 10 kg víc, tak mi lezly kosti taky. Akorát když jsem seděla na tvrdém, tak mě netlačila zádel. :lol:

@Karleon Jinak předpokládám, že když to zakladatelka řešila s lékařkou, tak ta dceru asi převážila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.7.20 08:11
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že to číslo nemám jen od ní. Vážila ji doktorka na preventivní prohlídce.

Tak buď v klidu. Hubená jsem byla já. Skoro 180 a ve 14 letech 45 kg. Měla jsem přezdívku reklama na Dachau. A jak jsem se časem pěkně opravila. :lol: A mnohem lépe se nabírá z 50 kg než z 80. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
22.7.20 08:16

Mě to nepřijde nic extra. Normální váha. Já ve svým nejhubenejsim období vážila 50 kg na 180 Cm a to bylo Fakt hnusny. Tak se neboj a buď rada, ze doma nemáš žádného cvaldu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
22.7.20 08:24

Jak bylo řečeno ve filmu Duhová kulička - „Však ona se zakulatí“. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.7.20 09:26

Když jsem maturovala, měla jsem při 173 cm 55 kg. Kde jsou ty časy…Mohla jsem jíst všechno a nepřibrala ani gram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.7.20 10:39

Podle mě váha ok. Možná by to chtělo trochu zapracovat na osvalení? Pak by postava třeba vypadala lépe. Nebo je to prostě typ postavy a nic moc s tím neudělá. http://fitnesaci.cz/…hy-existuji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
23.7.20 21:48
@Anonymní píše:
Moje 15letá dcera měří 168 cm a váží 56 kg. Podle doktorky je tato váha v normě, jí taky normálně, ale mně přijde, že je strašně kostnatá. Např. když s eohne, tak i přes tričko jí vidím jednotlivé obratle na páteři. Už jsem se i doktorky ptala, jeslti to není nějaký ortopedický problém a prý ne, ještě mi vytkla co řeším, když má páteř hezky rovnou. Tak nevím, máte to někdo taky? Teď jsem ji viděla v plavkách a zjistila, že jí do toho lezou i kosti pánve, když ležela, bylo jí kvůli tomu málem vidět pod kalhotky.

Myslim, ze se jeste do konce stredni skoly trochu zaobli. A jak jsi vypadala ty v jejim veku? Nebo jeji tata? Koukla bych na fotky a hledala bych spojitosti prave tam. A kdybys byla uplne hystericka, nech ji nabrat na krevni obraz. Jinak muj syn v 11 vypada jako fotky podvyzivenych lidi z kocentraku (neprehanim), pres tricko se mu daji spocitat vsechna zebra i na zadech a panevni kosti trci i pres dziny. K tomu ma vyrazne dlouhe koncetiny, coz ten vzhled jeste “korunuje”. Ale ja vidim, jak on ji (jako drevorubec) a vim, ze manzel takhle vypadal az do svych 25 (mel prezdivku “papir”). Takze neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
23.7.20 21:54
@Natálka26 píše:
Mě to nepřijde nic extra. Normální váha. Já ve svým nejhubenejsim období vážila 50 kg na 180 Cm a to bylo Fakt hnusny. Tak se neboj a buď rada, ze doma nemáš žádného cvaldu

Moje rec. Ja si take neprijdu vychrtla a vazim 59kg na 179cm vysky. A v 16 jsem chvili mela i 49kg se stejnou vyskou, to uz byla nezdrava vychrtlost. Holt mam hubene kosti, i kdyz spousta lidi neuznava, ze na typu kostry zalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
24.7.20 17:52

A zhubla za poslední dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie