Kombinace léků u dětí

Sarrule
21.7.20 21:03

Kombinace léků u dětí

Prosím maminky mohu kombinovat tyto dva léky u dvouletého syna, když má teplotu? Do lékárny se dostanu až ráno a momentálně tu nic jiného nemám. Dále bych vás chtěla poprosit o rady jak srážet teplotu bez léků. Syn mi tenkrát vdechnul paralenovy sirup takže že sirupu mám celkem bobky jelikož jsme museli pak ležet v nemocnici. Děkujii za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42027
21.7.20 21:18

Můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
21.7.20 21:20

@Sarrule kombinovat můžeš, bez léků - vlažná koupel, zábaly - pozor zábaly nedělat, pokud má dítě při horečce studené končetiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
21.7.20 21:21
@Sarrule píše:
Prosím maminky mohu kombinovat tyto dva léky u dvouletého syna, když má teplotu? Do lékárny se dostanu až ráno a momentálně tu nic jiného nemám. Dále bych vás chtěla poprosit o rady jak srážet teplotu bez léků. Syn mi tenkrát vdechnul paralenovy sirup takže že sirupu mám celkem bobky jelikož jsme museli pak ležet v nemocnici. Děkujii za radu

Tak kup čípky. Můžeš chladit vlažným obkladem na zápěstí a kotníky, nebo napustit vanu vody, jejíž teplota bude stejná jako tělesná teplota dítěte a nechat ho si v ní hrát, jak bude chladnout, tak bude ochlazovat i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
21.7.20 21:24
@Havlova píše:
Tak kup čípky. Můžeš chladit vlažným obkladem na zápěstí a kotníky, nebo napustit vanu vody, jejíž teplota bude stejná jako tělesná teplota dítěte a nechat ho si v ní hrát, jak bude chladnout, tak bude ochlazovat i dítě.

však čípky tam má vyfocené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
21.7.20 21:27

Zkus tu stříkačku se sirupem dávat na bok pusy, ať to spíš steče po vnitřní straně tvařiček, než stříknut najednou až do krku. Kolik má malý teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.7.20 21:29

Muzes, stridej to po 4 hodinach (pokazdy jiny). Mezitim pokud nema studené koncetiny muzes dat octove ponožky, nebo vlažnou sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42027
21.7.20 21:29
@stinga píše:
však čípky tam má vyfocené :mrgreen:

Já myslela i ty brufenové. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarrule
21.7.20 21:40

@Sue2008 před hodinou měl 38.7 teď spinká ale na dotek už není tak vařící jak předtím. Je mi úplně špatně jelikož jsme se koupali v bazénu, děti na sebe stříkali ale maléj si neloknul, nenapil se a najednou večer horečka. Volala jsem na pohotovost že se bojím jestli ho nemam přivézt že jsem slyšela o tom suchým utonutí a málem se mi vysmáli že s teplotou stejně nic neudělají a že máme jen srážet a dystak zítra k dětskýmu. Takže já dneska neusnu, jsem úplně v nervů :,(

• Citovat
  • Upravit
42027
21.7.20 21:44
@Sarrule píše:
@Sue2008 před hodinou měl 38.7 teď spinká ale na dotek už není tak vařící jak předtím. Je mi úplně špatně jelikož jsme se koupali v bazénu, děti na sebe stříkali ale maléj si neloknul, nenapil se a najednou večer horečka. Volala jsem na pohotovost že se bojím jestli ho nemam přivézt že jsem slyšela o tom suchým utonutí a málem se mi vysmáli že s teplotou stejně nic neudělají a že máme jen srážet a dystak zítra k dětskýmu. Takže já dneska neusnu, jsem úplně v nervů :,( [/citace
To bude spíše z horka, nebo nějaká viróza.

Příspěvek upraven 21.07.20 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.7.20 21:46

@Sarrule klid, deti muzou mit horecku z milionu důvodů, jestli jste byli venku, tak bych to videla spis na upal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
21.7.20 21:48

Ještě si lokne v dětství tak tisíckrát. Sirup mu můžeš dát na lžičku, asi ve dvou letech jí i polívky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarrule
21.7.20 21:53

@Petula306 to jsem zkoušela ještě předtím než mi ten sirup právě vdechnul, ale je hodně hiperaktivni a jako kdyby věděl že to je lék tak mi to vyhodil z ruky, pak jsem mu pomaličku lila z ty odmerky do pusy ale místo aby mi to polknul začal se vztekat a jak se nadechl tak to vdechl

• Citovat
  • Upravit
3155
21.7.20 21:56

@Sarrule tak ho vykašle při nejhorším. Nebo bych ho dala do pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarrule
21.7.20 21:58

@Kriss Tina jak dlouho úpal trvá? Já na netu četla že při něm děti zvrací a to on ne. Má jen teplotu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA