Hubený syn, vypouklé břicho

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5224
25.6.23 14:38

Zasla bych se synem na konzultaci za detskym fyzioterapeutem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.6.23 14:39

No já si pak říkám, jestli třeba dostává dost živin, u těch děti v Africe jsem právě četla, že to mají že špatné, málo výživné stravy. Proto jsou hubené, ale s nafouklými břichy. Tak jestli to nemůže být příčina, že mu třeba chybí nějaké bílkoviny, minerály nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
25.6.23 14:49
@Gabiiinka píše:
No já si pak říkám, jestli třeba dostává dost živin, u těch děti v Africe jsem právě četla, že to mají že špatné, málo výživné stravy. Proto jsou hubené, ale s nafouklými břichy. Tak jestli to nemůže být příčina, že mu třeba chybí nějaké bílkoviny, minerály nebo tak

Ježíši ne fakt není podvyzivenej, je to úplně normální dite :lol: však koukni na tu fotku v běhu, tam trup “zabíral” a jeví se zcela “normálně”, bříško zalezlo. A uvolněny postoj má pak takovýto jako na těch dalších fotkách, to taky je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4929
25.6.23 14:51

Takto podobně vypadá můj syn taky… má o kilo a tři centimetry víc, ale už mu bude v červenci šest. Asi mu nejsou tolik vidět žebra, ale pupek má taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.6.23 15:44

Dobrá holky, díky moc za rady. Zkusím se zeptat pediatry o nějakou případnou žádanku na fizio, tím koneckonců nic nezkazím. A zkusím trochu víc hlídat kolik jí bílkovin atd, aby se trochu spravil a osvalil. Jinak asi tedy žiju s tím, že je to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
25.6.23 15:59

Ja tahle povolena bricha vidam na hristi velmi casto. Jinak mi zas tak moc hubeny neprijde. Dcera mela v 5,5 letech 116 cm a 16 kg. Ale bricho vypracovane. Ovsem jako jedna z mala, krome svych sestricek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
25.6.23 16:04

Můj syn je ještě hubenejší. Žebra mu spočitáš. Ale jí bezvadně. Zbaští fakt všechno, Maso, zeleninu, ovoce, takže to vůbec neřešim. Řešila bych jen pokud by opravdu nejedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.6.23 16:05

@Janča6 tyjo 8o A můžu se zeptat, co jsi pro to dělala? Nějaký sport, speciální výživa? Malý se, řekla bych, hýbe dost, chodí cvičit, hodně je venku atd atd. Ale teda na dcerku koukám jak blázen. Ráda se nechám inspirovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
25.6.23 16:10
@Gabiiinka píše:
@Janča6 tyjo 8o A můžu se zeptat, co jsi pro to dělala? Nějaký sport, speciální výživa? Malý se, řekla bych, hýbe dost, chodí cvičit, hodně je venku atd atd. Ale teda na dcerku koukám jak blázen. Ráda se nechám inspirovat!

Ja pro to nedelam nic. Jen ji nezakazuju lezt po prolezackach a stromech. Ona ma proste prirozeny talent na lezeni, splhani. Stejne jako jeji sestry. Ony teda vsechny mely brisaky uz v 6 mesicich, vzdycky je pan doktor obdivoval.

Z hlediska vyzivy - ji co chce. Dost normalni stravy (jen nechce zeleninu) i dost sladkeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.6.23 16:12

@Janča6 no je fakt že můj syn moc nikam neleze, nešplhá, protože je poseroutka a občas má ještě i teď problém sjet klouzačku :mrgreen: Tak třeba k tomu ještě dozraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
25.6.23 16:13
@Gabiiinka píše:
Ahoj holky,

synovi jsou 4 roky, měří 107 Cm, má 16 kg. Přijde vám takhle z fotek moc hubený? Přijde mi že má dost nafouklé břicho když stojí. Jakoby že se prohýbá v kříži když stojí… A hrozně mu lezou kosti. Teď jsem ho začla zkoumat a porovnávat s ostatními dětmi, jsme na hřišti :mrgreen: Nebo mi hrabe ze sluníčka? :mrgreen:

Díky moc za zkušenosti

Hubenější je, ale nic tragického. Bříško se zdá, že vylejzá - zalejzá. Takže asi v normě. Jak už tady ale někdo psal, pro klid duše bych požádala o krevní rozbor, jestli mu v těle něco nechybí. Jinak to může být klidně rychlý metabolismus, genetika atd. Počkej, až bude v pubertě, to budeš mít pocit, že máš doma pavouka s tasemnicí v těle - samá ruka, noha, hubený dlouhý nic a lednici nebudeš stíhat doplňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
25.6.23 16:36
@Gabiiinka píše:
Ahoj holky,

synovi jsou 4 roky, měří 107 Cm, má 16 kg. Přijde vám takhle z fotek moc hubený? Přijde mi že má dost nafouklé břicho když stojí. Jakoby že se prohýbá v kříži když stojí… A hrozně mu lezou kosti. Teď jsem ho začla zkoumat a porovnávat s ostatními dětmi, jsme na hřišti :mrgreen: Nebo mi hrabe ze sluníčka? :mrgreen:

Díky moc za zkušenosti

A čím ho krmíš? Má dost bílkovin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
17.8.23 19:17

Nás syn to má taky a je to vadnym držením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí