Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@SAJ píše:
Hezká jména.
Huberta znám jen dospělého - je to prostě hubert, manželka mu říká Hubi. Určitě by z něho šel udělat i Bertík, Bert, Bertucha.
Leopolda neznám - tak snad Leo, Polda, Polin?
mě se právě Bertík na malého kluka fakt líbí a v dospělosti fešák Hubert ![]()
Leopolda mame jako,,pracovni,, jmeno a rikame mu Poldik ale opravdu se tak jmenovat nebude ![]()
Leopolda mame jako,,pracovni,, jmeno a rikame mu Poldik ale opravdu se tak jmenovat nebude ![]()
Samo o sobě se mi jména líbí, pokud jdou k příjmení. Ale ty zdrobněliny mi přijdou hrozné. Bertík Hubi, hrůza. Poldi? Maximálně ten Leo. Nebo říkat prostě Huberte, no.
Mně teda Polda nebo Poldík přijde hrozné, říkala bych asi pouze Leo. Hubertovi Berte, Bertíku.
@renduli píše:
Nemůžu si pomoct, ale Hubert a Leopold mi zní jak dvojice z nějaké komedie.
mně zase jako 2 kocouři… ![]()
@Maria37 z těch přijatelných mě napadá Leo a Bertík. Ale mezi náma, jedno horší než druhé. Něco jako Hugo a Kvído.
Kamarádka má Huberta, říkají mu Bertík. Jméno je to celkem pěkné. Leopold se mi nelíbí, ale asi Poldík (to si vždycky vzpomenu na Poldinky), Leo…¨
@mijala píše:
Leopolda mame jako,,pracovni,, jmeno a rikame mu Poldik ale opravdu se tak jmenovat nebude
No, to se ještě uvidí, kamarádka měla právě toho Huberta jako pracovní jméno a už mu to zůstalo:-))).
@Fazulina nee nezustane
![]()
Moje segra mela pracovni jmena Klotylda a Borek
a nezustalo jim to
![]()