Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj zajímá mě jestli někdo byl na léčbu hubnutí akupunkturou a jestli opravdu zhubnul, co to obnáší? jestli je to velké hladovění? a jak se to vyvíjelo později? vím že tělo si zvyká na novou váhu 3-4 roky nenastane potom jojo efek? a jak vypadá stravování při této dietě? děkuji za odpovědi
@Petistaaa je to hloupost jako všechny ostatní.. pokud nezměníš životní styl, nikdy nezhubneš.. ![]()
1. změna stravy
2. hodně pít (nejlépe čistou vodu, max. bylinné čaje)
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.
Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální ![]()
Co to je za blbost? Hubne a udržuje se zdravou a vyváženou stravou a pohybem…já nevím, to je pořád dokola ![]()
@Taka píše:
1. změna stravy
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální
@Tiger-lily Jako fakt?
Tak já je znám z domova jen přemaštěné a já je moc nedělám, nikdo u nás vajíčka moc nemusíme. Takže vlastně coby ne, když se vynechá ta půlka kostky másla, jak to miluje můj táta ![]()
@Taka píše:
1. změna stravy
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální
Tak mne treba vajicka se slaninou pomahaji hubnout ![]()
Jinak zakladatelce, jakmile ti nekdo slibi hubnuti bez nejake snahy z tve strany, je to vzdycky spatne. Ulehci ti akorat s penezi…
Strava, sport a zadne stresy ![]()
@Taka píše:
@Tiger-lily Jako fakt?Tak já je znám z domova jen přemaštěné a já je moc nedělám, nikdo u nás vajíčka moc nemusíme. Takže vlastně coby ne, když se vynechá ta půlka kostky másla, jak to miluje můj táta
Na máslíčku nejlepší a vajíčko a máslo je pro dietu opravdu to nej nej
Půl kostky teda ne, to je jasné ![]()
@Taka tak míchané vajíčka asi ne fuj..no a jinak doma vaříme klasickou českou kuchyni že jo… krapet já nejsem jedna z těch co není zdechlá si pro sebe a pro rodinu uvařit že jo a taky to tak vypadá mno
ale díky je fakt že by mi možná stačilo zvýšit pitný režim z mého litru na 4 litry za den občas zařadit ovoce a večer zeleninu a šlo by to samo…zatímco 3 měsíce po porodu mi to jde spíš nahoru než dolů
ael je to o vůli a hlavně v hlavě
@Petistaaa 3 měsíce po porodu - kojíš? Jestli ano, tak přibírání může být i tím. Hlavně žádné detoxikace a drastické hubnutí, škodliviny odcházejí i mlíkem. Zařadit ovoce a zeleninu je samozřejmé už jen kvůli prtěti. No a vypít litr denně… To fakt chce navýšit. Nejen kvůli hubnutí, ale v tomhle teplu hodně vypotíš, vyčůráš, pokud kojíš, tak to jde i do toho MM. Litr je fakt málo ![]()
@Petistaaa Varit muzes i zdrave, ja varim i obedy pro deti do skoly…a ceskou kuchyni se moc nehubne
Litr vody je fakt zalostne malo, ale necekej, ze zhubnes jenom tim, ze pridas na piti vody…
To nečekám samozřejmě… ale dr říkala, že když nebudu pít budu mít furt hlad prý…
no ale polepšim se uvidíme až přestanem kojit uplně třeba se ty hormóny nějak ustálí…
@Lenka_Hal prosím tě to by mi to doma nikdo nežral… nějaké zelené lusky se šunkou nebo bulgur nebo kuskus a co já vím co všecko to sou huby mlsné… já myslím že se dá hubnout i z české ale musí se vynechat mouka, jíška, zásmažky, smetany, atd atd… já osobně nemám ráda mastné jídla jako jen max trochu oleje na cibulku a zbytek ve vl. sťávě..jen díky, že máme ještě bio produkkty svoje maso-vepř, hověží, kuřecí, brambory- no ještě tu rýži bysme se měli naučit pěstovat
a bylo by to luxusní
no ale všeho moc škodí že jo… ![]()
Tak u nas se taky neji bulgur nebo kuskus, jime tucne maso, spoustu nasich domacich vajicek, slaninku, syry…ale je fakt, ze i tu zeleninu. Tu mame nastesti vsichni radi ![]()