Hubnutí akupunkturou?

218
5.6.18 09:11

hubnutí akupunkturou?

Ahoj zajímá mě jestli někdo byl na léčbu hubnutí akupunkturou a jestli opravdu zhubnul, co to obnáší? jestli je to velké hladovění? a jak se to vyvíjelo později? vím že tělo si zvyká na novou váhu 3-4 roky nenastane potom jojo efek? a jak vypadá stravování při této dietě? děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.6.18 09:16

@Petistaaa je to hloupost jako všechny ostatní.. pokud nezměníš životní styl, nikdy nezhubneš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.6.18 09:38

1. změna stravy
2. hodně pít (nejlépe čistou vodu, max. bylinné čaje)
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.

Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
5.6.18 10:05

Co to je za blbost? Hubne a udržuje se zdravou a vyváženou stravou a pohybem…já nevím, to je pořád dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 10:06
@Taka píše:
1. změna stravy
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální ;)
:palec: Souhlas. Až teda na ta míchaná vejce, ta jsou náhodou mňamkózní a na dietu vhodná. ;) Akupunkturu bych klidně vyzkoušela a pro celkovou změnu životního stylu zkus napsat do této poradny .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.6.18 10:09

@Tiger-lily Jako fakt? 8o Tak já je znám z domova jen přemaštěné a já je moc nedělám, nikdo u nás vajíčka moc nemusíme. Takže vlastně coby ne, když se vynechá ta půlka kostky másla, jak to miluje můj táta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.6.18 11:54
@Taka píše:
1. změna stravy
3. pohyb
4. doplňující „akce“ - lymfatické masáže, akupunktura na nastartování energetických drah, cokoliv.Když budeš snídat míchaná vejce a slaninu, k obědu KFC a večer se nadlábneš u McDonalda, tak ti bude akupunktura k ničemu. Jako podpora fajn, ale samotné to bude mít efekt minimální ;)

Tak mne treba vajicka se slaninou pomahaji hubnout :mavam:

Jinak zakladatelce, jakmile ti nekdo slibi hubnuti bez nejake snahy z tve strany, je to vzdycky spatne. Ulehci ti akorat s penezi…

Strava, sport a zadne stresy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.6.18 12:51
@Taka píše:
@Tiger-lily Jako fakt? 8o Tak já je znám z domova jen přemaštěné a já je moc nedělám, nikdo u nás vajíčka moc nemusíme. Takže vlastně coby ne, když se vynechá ta půlka kostky másla, jak to miluje můj táta :mrgreen:

Na máslíčku nejlepší a vajíčko a máslo je pro dietu opravdu to nej nej ;) Půl kostky teda ne, to je jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.6.18 13:00

@Taka tak míchané vajíčka asi ne fuj..no a jinak doma vaříme klasickou českou kuchyni že jo… krapet já nejsem jedna z těch co není zdechlá si pro sebe a pro rodinu uvařit že jo a taky to tak vypadá mno :nevim: ale díky je fakt že by mi možná stačilo zvýšit pitný režim z mého litru na 4 litry za den občas zařadit ovoce a večer zeleninu a šlo by to samo…zatímco 3 měsíce po porodu mi to jde spíš nahoru než dolů :zed: ael je to o vůli a hlavně v hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
5.6.18 13:28

@Petistaaa 3 měsíce po porodu - kojíš? Jestli ano, tak přibírání může být i tím. Hlavně žádné detoxikace a drastické hubnutí, škodliviny odcházejí i mlíkem. Zařadit ovoce a zeleninu je samozřejmé už jen kvůli prtěti. No a vypít litr denně… To fakt chce navýšit. Nejen kvůli hubnutí, ale v tomhle teplu hodně vypotíš, vyčůráš, pokud kojíš, tak to jde i do toho MM. Litr je fakt málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.6.18 13:45

@Petistaaa Varit muzes i zdrave, ja varim i obedy pro deti do skoly…a ceskou kuchyni se moc nehubne :D Litr vody je fakt zalostne malo, ale necekej, ze zhubnes jenom tim, ze pridas na piti vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.6.18 15:16

To nečekám samozřejmě… ale dr říkala, že když nebudu pít budu mít furt hlad prý… :nevim: no ale polepšim se uvidíme až přestanem kojit uplně třeba se ty hormóny nějak ustálí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.6.18 15:23

@Lenka_Hal prosím tě to by mi to doma nikdo nežral… nějaké zelené lusky se šunkou nebo bulgur nebo kuskus a co já vím co všecko to sou huby mlsné… já myslím že se dá hubnout i z české ale musí se vynechat mouka, jíška, zásmažky, smetany, atd atd… já osobně nemám ráda mastné jídla jako jen max trochu oleje na cibulku a zbytek ve vl. sťávě..jen díky, že máme ještě bio produkkty svoje maso-vepř, hověží, kuřecí, brambory- no ještě tu rýži bysme se měli naučit pěstovat :D :D :D a bylo by to luxusní :potlesk: no ale všeho moc škodí že jo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.6.18 17:22

Tak u nas se taky neji bulgur nebo kuskus, jime tucne maso, spoustu nasich domacich vajicek, slaninku, syry…ale je fakt, ze i tu zeleninu. Tu mame nastesti vsichni radi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková