Hubnutí s KT a hlad

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.24 20:36

Hubnutí s KT a hlad

Ahoj,
ráda bych zhubla nějaké to kilo. Už jsem několikrát zapisovala do KT a tak myslím, že mám pěkný přehled co do složení stravy.
Jednou se mi zhubnout podařilo, ale to jsem byla opravdu velmi fyzicky aktivní. Nyní mám pohybu méně, jsem na mateřské a zdravotní problémy mi neumožňují víc než procházky.
Mám dle toho nastavené kcal a snažím se vše dodržovat, můj problém je ale hlad.
Někteří píší, jak mají problém jídlo vůbec ujíst a já bych klidně jedla i za ně. :lol:
Co s tím? Deficit nemám nastavený nijak razantně, tak mě mrzí, že mě ten hlad tolik přepadá. Co pomáhá vám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
23.4.24 20:52

Tak se víc zamysli, jaké suroviny používáš na vaření. Jestli používáš ty hladové. Tak se nediv, že máš hlad. Nemám hlad. Pravděpodobně máš málo bílkovin a tělo dává znát, že mu chybí živiny. Nejím moc mléčných výrobků. Učím se je jist. Nejlepší cesta je, že si je někde zapeču. Takže to doháním, že si něco vytvořím a zapisuji své recepty do tabulek. Teď si třeba peču/suším v troubě suchary. Do těsta jsem zamíchala protein a cottage, nic semínek a různé mouky. Pak 1× týdně si peču bílkovinové, celozrnné kynuté placky (upečené dám do mrazáku a vytahují po jedné porci). Je to můj chleba na večeři, když mi tam vychází pečivo a potřebuji nahnat bílkoviny. Často jím grilovaný kuřecí plátek a nebo vaječinu, vařená vejce, omeletu atd. (dělám vše úplně bez tuku, jen trochu koření na kuře/růžovou sůl, pepř). Na zítra oběd mám v troubě suché pečené brambory a pečený eidam v trojobalu, rajčata. Sýr v tabulkách vůbec nebyl. Tak jsem si tam dnes sobě i manželovi zadala recept podle nás a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 20:54
@Kelsey píše: Více

Fakt nemám málo bílkovin. V každé porci jich mám dostatek a každý den mám kolem těch 100g dle tabulek. Tak jsem asi takový hladovec od přírody nebo co. :D

• Citovat
  • Upravit
74219
23.4.24 20:56

:nevim:, tak máš třeba špatné nastavení. Nechej si to překontrolovat ve skupině KT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18579
23.4.24 21:00
@Anonymní píše: Více

Tak jde ještě o to jestli mas správne nastaveny bazalni mwtabolismus a dostatek bílkovin na svou váhu a výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 21:02
@hospodki píše: Více

Myslim si, ze práve mám. Blby, ze i když jsem KT držela 3 týdny, nezhubla jsem nic. Takže bych asi měla ještě trochu snížit a to já už nedám. Aktuálně jsem na 1690kcal.

• Citovat
  • Upravit
18579
23.4.24 21:11

A jaké mas vstupní hodnoty? Výška váha vek? Jsi anonym tak napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 21:17

Jasne, nemám problém. Budu rada, když někdo poradi. :)
32 let, 65 kg, 176 cm, lehká aktivita (4× týdně 10000 kroků, doma běhám kolem dítěte, necvičím).

• Citovat
  • Upravit
18579
23.4.24 21:47

Prosim? To je vtip? :lol: mas bmi necelých 21 takže pomalu se blizis spis k podvyzive. Hubnuti vůbec neres, ty potřebuješ posilovat. Nevim jaký mas problem, ale nějaký pilates na zpevnění, all standing workout kdy se neskace atp případně je dobra paní z Fyziopilates. Možná mas vyšší podíl tuku pokud necvicis, tak se zamer na zpevnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18579
23.4.24 21:49

Jinak mrkni na kalkulačku totha. U tebe muže kilo trvat klidně dva mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 21:57

Díky. Mně by stačily 3 kg. 62 jsem mívala celý život a cítím se tak líp.
Asi to chce fakt delší čas, jak píšeš.
Určitě by to chtělo zpevnit. To by možná i stačilo. Byla jsem zvykla na pilates i klasicke silové tréninky, bohužel po porodu se mi rozjely zdravotní problémy (panevni kongesce, varixy). Mohu cvičit jen jemné fyzio cviky, jinak cítím v pánvi a spodku tlak. :nevim: a tak se ta svalová hmota buduje hůř.

Příspěvek upraven 23.04.24 v 22:07

• Citovat
  • Upravit
3699
23.4.24 22:03
@Kelsey píše: Více

Prosím tě, celozrnné placky s bilkovinou, recept by byl? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.4.24 22:05

Zkoušela si přerušovaný půst? Já mela 55 kg při 164 cm, ale proste lépe se cítím s 50-51. Po druhem porodí se mi to ale zaseklo na těch 55 a neslo s tím hnout, behala jsem, cvičila doma, vyradila jsem z jidla vyloženě blbosti - sladkosti hlavně, večer po uspani děti 2.vecere, sladké snídaně (jakoze pečivo s marmeladou), x svacinek během hlavních jídel, dojidani po dětech… a váha se nehla. Jsem teda ještě kojici, tak jsem to trochu prisuzovala i tomu.
Od ledna jsem začala s prerusovanym pustem, 16 hodin fast, 8 hodin jídlo. Realne mi to vychází ze poslední je večeře mě 18:30-19 a pak s dětmi oběd 11:30-12. Jedu to tak 6× do týdne… během těch 8 hodin jim normálně „zdravě“ a za necelé 2 měsíce jsem měla 4 kg dole :) k tomu teda 2-3 do týdne běh + doma 2× týdně pilates/joga. Ale myslím si, ze ten půst měl největší vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 22:09
@PepiKo píše: Více

Já půst zkoušela, ale nedávám to. :lol:
Jsem pak strašně hladová a nepříjemná. Měla jsem to nastavené stejně jako ty a celé dopoledne jsem koukala na hodiny, kdy už se konečně budu moct najíst. :roll:
Ale teda přesně jak píšeš. Hlídám si jídlo, vyřadila jsem blbosti, nedojídám a váha se ne a ne hnout.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.24 22:14

Hele, ja zhubla s kt 12 kg a ikdyz jsem dodrzovala bílkoviny, tak hlad byl. Ale ja mam hlad porad 😁 motivovalo mě to, ze jsem hubla, ono trochu hlad je pry normalni. Nejhorší hlad co jsem kdy mela, byl u lowcarb diety, to me bylo uplne zle.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex