Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Umýt si ruce po použití wc je zákon. Vyčůrat se bezdotykově nelze.
@Anonymní píše: Více
Z principu - umyvej si ruce automaticky po pouziti wc, kdyz prijdes domu odkudkoliv, pred jidlem.
Tohle jsem ucila deti odmala. Pak o tom uz neni potreba premyslet.
@Meduňková píše: Více
hele, jak ti to vysvětlit… kolik máš načůráno v mužském těle?
@Anonymní píše: Více
Jasně, že si nemusíš ruce mýt, stačí přece, když máš umytého pin. ďour. a
To jako vážně?
Vždyť na tom záchodě saháš na splachovadlo, na kliku…, to jsou všechno věci, na které lidé před tebou sahali rukama, kterýma se utírali nebo si zaváděli menstruační potřeby… Nemluvím o tom, když ještě saháš na prkýnko. Ruce si po WC umyj automaticky vždy, nebuď prase.
@Maky895989 píše: Více
Možná nechávají dveře otevřené a po močení nesplachují.
![]()
@Ivan PPZ píše: Více
To si takhle roky jeden hraje v diskuzích na slušňáka a morální autoritu a pak omylem praskne, že je to docela prase, které si nemyje ruce po použití hajzlu. ![]()
Já vím, že to stématem nesouvisí, ale byl tu covid a povinné roušky. Proč se lidi nenaučili, že když jsem nemocný, nachlazený, kašlu a jedu MHD, proč si ten bezohledný ču… (pohlavní orgán) nenasadí roušku? A ještě mě štvou kuřáci v paneláku. Kouří si v bytě, otevřou si okno, aby jim to doma tolik nesmrdělo, ale jejich kouř nejde jenom ven, jde i do cizích bytů!!!
@RadiatorStudeny píše: Více
Do bytů jde i kouř lidí, co kouří na chodníku. ![]()
Alergici, CHOP(i)Náci nebo lidi s rakovinou plic kašlou a nikoho nenakazí, proč by měli nosit roušky?
@Basketbalista máš pravdu, jenom jsem dával průchod svojí frustraci.
@RadiatorStudeny píše: Více
To dávejte na ulici, až potkáte někoho kašlajícího bez roušky. Ale musí být na první pohled slabší než vy.
Mám dotaz. Chlapy mohou při čůrání i sedět je, ale mou otázkou zda i tak je potřeba si umývat ruce pokud na nic nesáhnu a jestli je to hygienické.