huňaté overálky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky to jsou užasný overálky mám je šanci sehnat už koncem srpna?Já že se jim to narodí v září tak by to byl super dárek jen teda abych fakt sehnala a taky jim to chceme dát předem at si mimčo v tom odnesou s porodnice a nemají to 2× přece jen mimčo na začátku strašně rychle roste
- Citovat
- Upravit
Aby v tom ale v září nebylo miminko teplo
Na tom netu jsou snad k sehnání, nevím, na dostupnost zboží jsem se nedívala
Já bych spíš počkala, až je budou mít v krámě a co se jim narodí, a koupila bych např. 3-6 nebo 6-9 měsíců, aby měli na zimu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak dobrá ale zas jestli to není na kombinézu?
čekají prý chlapečka uplně jim závidím my bychom druhý moc chtěli chlapečka manželovi jsem už řekla: třetí to jistí a na to mně řekl rozhodně ne ![]()
- Citovat
- Upravit
No nevím, podle toho, jaký bude počasí. Jako šlo by tam to mimčo dát, třeba jen v bodýčku a punčocháčích. Třeba ti odpoví někdo jiný, jestli kombinézku v září užil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no že bych koupila větší 3-6 ale to zas bude prostě listopad?
to už je pomalu spíš do kombizenky než do nějakýho hunatýho overálku ![]()
- Citovat
- Upravit
sehnat něco takového v srpnu lze, já to kupovala koncem léta na prvního synka na štrosmajeráku normálně v obchůdku s dětským textilem - vel 68, na druhého jsem přikoupila ještě tlustší overálek na zimu v tescu vel 62 - vydržel až do jara. A letos na jaře jak bylo chladno jsem to využila myslím dost a stále to vypadá jako nové… Jen nikdy (ani v zimě) jsem do toho nedávala víc než bodýčko a pučošky - jinak se příšerně zpotili..
Hlavně dej pozor na zapínání, malé mrskající potvůrky se do toho špatně soukají
.. nejlépe na 2 zipy co se rozepnou až na nožičky. Dobrá vychytávka je šňůrka na kapuci. A určitě kup větší, malá dlouho nevydrží a navíc se blbě oblíká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit