Hygiena na dětském plavání

8
30.1.13 10:55

Hygiena na dětském plav

Dobrý den, chtěla bych znát vaše názory…
Moje sedmiletá dcera chodí do dětského plaveckého klubu, její hodina je ten den poslední pro děti, pak následuje lekce aquaaerobiku pro dospělé. Takže se po každém plavání malé holky doslova mačkají ve sprše s obézními nahými ženami kolem šedesátky :nevim:. Přijde vám to vhodné a hlavně hygienické? Jinak kurz na 3 měsíce stojí 5500kč, jeden z důvodů vysoké ceny jsou prý nadstandartní hygienické podmínky… :think:
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7744
30.1.13 10:58

A ty ženský jsou nějak prašivý, nebo co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
30.1.13 11:00

A je to hygienicke pro ty obezni sedesatky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.1.13 11:04

Nejsi moc přecitlivělá??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.13 11:04

Myslím, že pokud je to zařízení pro děti, měly by tam chodit jenom děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.1.13 11:06
@Fíková píše:
A ty ženský jsou nějak prašivý, nebo co? :roll:

Možná ty ženské mají roupy a mezi špekama šváby :think: :nevim: :lol: :lol: :lol:
Nevím, dceru nemám :lol:,ale kdyby se mi kluci po plávání sprchovali s tlustýma starýma chlapama, tak bych z toho nedělala žádné drama :nevim: :nevim: Pokud ti to vadí, tak tam dceru nedávej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.1.13 11:07

Nemůže dcera počkat bazénu, dokud se ty starý tlustý rakety :roll: nevysprchují? U nás je mezi lekcemi ve sprše také nával, ale právě děti jsou do poslední chvíle ve vodě a pak je tam již volno. Cenu máme +/- stejnou jako vy, já navíc krát dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
30.1.13 11:10

Tak v tom bych neviděla problém, jen kvůli tomu, že jsou obézní nebo starší? :nevim: Kdyby tam po nich chodily štíhlé třicítky, tak by ti to taky vadilo?
Myslím, že z hygienického hlediska to není žádný problém. Těmi nadstandartními hygienickými podmínkami je spíš myšleno speciální úprava vody v bazénu třeba ionizací vody a tak, na pohyb ve sprchách se to asi nevztahuje. Třeba bradavice tam může taky chytit, to už bych pak řešila třeba žabkama do sprchy a tak, jako všude, ale jinak, tak nějak všeobecně, v tom nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 11:11

@sisi81 to je hrozný, já bych dítěti nedovolila do bazénu ani chodit, protože se tam koupou chlapi, a ti mají dindona a to je vůbec hnus :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
20662
30.1.13 11:12
@K.Black píše:
@sisi81 to je hrozný, já bych dítěti nedovolila do bazénu ani chodit, protože se tam koupou chlapi, a ti mají dindona a to je vůbec hnus :poblion: :poblion:

NO jo, ale co když mají pelikána? to by vadit nemělo, ne? :think: :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.1.13 11:13
@sisi81 píše:
obézními nahými ženami kolem šedesátky

No nevím, jak to je u vás, ale na aquaaerobic jsem před těhotenstvvím taky chodila a to mi rozhodně nebylo 60 a nebyla jsem obézní :! V naší skupině bylo těch „obézních 60letých minimum“

Byla jsi v těch sprchách a vážně se tam takové mačkají na malé holky? Pokud ano, pak zkus vyžadovat po provozovateli bazénu delší pauzu mezi koncem plavání dcery a začátkem aquaaerobicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.1.13 11:17
@Katka86 píše:
NO jo, ale co když mají pelikána? to by vadit nemělo, ne? :think: :think: :nevim: :nevim:

tak to nevím znám jen ptáka vohníváka a dindona :think: nemáš fotku :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
30.1.13 11:17

@sisi81, přijde mi to vcelku normální. To je jako by jsi chtěla do bazénu naprosto čistou vodu jen a jen pro ta děcka, kde je tvá dcerka.
Prostě jen na jedno použití.

Edit: když jsem četla název, musela jsem se smát, páč jsem to přečetla jako - Hyena na dětském plavání :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
30.1.13 11:21

@radúna No tak pokud by se tam chodily koupat hyeny, to by mi taky vadilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.1.13 11:22

@Fíková Hyeny navíc s dindonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie