Hygiena produkty

Anonymní
21.7.22 11:26

Hygiena produkty

Ahoj jaké produkty používáte myslím tím šampón, kondicionér, sprcháč, deodorant tuhý i ve spreji a třeba parfém :D zajímají mě vaše oblíbenci plus bych chtěla zkusit něco nového :D

A další otázka hrozně mě trápí pupínky po holení pomalu se bojím holit mezi nohama :lol: vždy to dopadne katastrofálně jaké používápe produkty před a po holení :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4965
21.7.22 14:24

Šampony Urtekram, místo kondicionéru květinovou vodu, stejně tak na obličej. Deodorant Deoguard nebo Biorythme, antiperspirant nepoužívám. Sprcháče Weleda nebo Mark, moc se ale nemydlím. Na ruce mýdla od Alchymistek. Na holení mýdlo nebo sprcháč, pupínky nemívám od doby, kdy se holím ve vaně, tedy mám hezky napařenou kůži. A po holení stříknu květinovou vodu. Parfémy střídám, většinou ale mám nějaké levnější z drogerie, teď mám Summer od Toma Taylora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5089
21.7.22 14:55

Sampon pouzivam kadernicky od Dusy, i kondicioner. Sprchac jedine Lactovit nebo Ziaja. Mam lupenku, a tak uz radsi nic noveho nezkousim, pac jsem pak olezla jak ropucha..i ve vlasech.
Parfem na leto Versace Bright Crystal Absolu a Armani Acqua di Gioa, na zimu Paco Rabanne Olympea. Deo jedine Dove, a ted zkousim tuhy prirodni od Alverde z Dm v kelimku.
A na ruce na myti kupuju Protex antibak. mydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí