Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Šampony Urtekram, místo kondicionéru květinovou vodu, stejně tak na obličej. Deodorant Deoguard nebo Biorythme, antiperspirant nepoužívám. Sprcháče Weleda nebo Mark, moc se ale nemydlím. Na ruce mýdla od Alchymistek. Na holení mýdlo nebo sprcháč, pupínky nemívám od doby, kdy se holím ve vaně, tedy mám hezky napařenou kůži. A po holení stříknu květinovou vodu. Parfémy střídám, většinou ale mám nějaké levnější z drogerie, teď mám Summer od Toma Taylora.
Sampon pouzivam kadernicky od Dusy, i kondicioner. Sprchac jedine Lactovit nebo Ziaja. Mam lupenku, a tak uz radsi nic noveho nezkousim, pac jsem pak olezla jak ropucha..i ve vlasech.
Parfem na leto Versace Bright Crystal Absolu a Armani Acqua di Gioa, na zimu Paco Rabanne Olympea. Deo jedine Dove, a ted zkousim tuhy prirodni od Alverde z Dm v kelimku.
A na ruce na myti kupuju Protex antibak. mydlo.
Ahoj jaké produkty používáte myslím tím šampón, kondicionér, sprcháč, deodorant tuhý i ve spreji a třeba parfém
zajímají mě vaše oblíbenci plus bych chtěla zkusit něco nového 
A další otázka hrozně mě trápí pupínky po holení pomalu se bojím holit mezi nohama
vždy to dopadne katastrofálně jaké používápe produkty před a po holení