Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějaký dobrý opalovák pro rok a půl staté dítě, který spolehlivě ochrání a hlavně se dobře roztírá a pokud možno nezanechává fleky na oblečení. Máme doma od Weledy 30, ale hrozně naprd se roztírá a je strašně hutný. Tak se poohlížím po něčem novém, předem děkuji za tipy ![]()
My máme Uriage bariésun 50+ fleky nedělá a rozetře se vcelku dobře když dítě spolupracuje
což to moje zrovna né no..
@Dara90 No my máme doma právě taky nespolupracující slečnu, takže mazání je horor
Proto hledám něco, co se mi bude lépe roztírat, aby to bylo jen šup šup a hotovo ![]()
@Berrynka22 Mám ráda Daylong (je ale šílené dráhy) a pak ten z DM.
Ale kupuju mléko, ne krém, ty se roztírají špatně snad všechny a chlap si je přes chlupy nerozetre už vůbec.
@Berrynka22 píše:
@Dara90 No my máme doma právě taky nespolupracující slečnu, takže mazání je hororProto hledám něco, co se mi bude lépe roztírat, aby to bylo jen šup šup a hotovo
Chápu
no já mám v plánu až se tento dopotřebuje koupit něco ve spreji. Ségra nám to jednou půjčila a super. Byl myslím z Lidlu a taky 50+
Máme ladival 50 roztírá se skvěle a nosík a tak patlam tou weledou a je jak sněhulák no ![]()
@Svistice píše:
@Berrynka22 Mám ráda Daylong (je ale šílené dráhy) a pak ten z DM.
Ale kupuju mléko, ne krém, ty se roztírají špatně snad všechny a chlap si je přes chlupy nerozetre už vůbec.
Na ten Dm jsem taky koukala, má i celkem dobré hodnocení. Od teď budu taky kupovat jen mléko, protože ta Weleda je krém a to je šílený ![]()
@LP4 píše:
Máme ladival 50 roztírá se skvěle a nosík a tak patlam tou weledou a je jak sněhulák no
Na Ladival 50 jsem slyšela samou chválu, ale prý dělá skvrny na oblečení, je to pravda? ![]()
Za mě doporučuji Vichy Idéal Soleil dětský spray je to 50. Používám ho od doby co měla malá půl roku a je super. Aplikace je rychlá a výborně se roztírá.
Příspěvek upraven 17.07.22 v 13:53
U rodičů mám pro dceru z Lidlu 50+ a je fajn. Ten z DMka nic moc a nejspokojenější jsem s Biodermou.
@Berrynka22 za mě je nejlepší Daylong, výborně se roztírá a krásně vstřebává
@LP4 píše:
Máme ladival 50 roztírá se skvěle a nosík a tak patlam tou weledou a je jak sněhulák no
A zanechává ten Ladival skvrny na oblečení? ![]()
Dobře se roztírá pěna, my měli třeba z DM Sundance, dělají i 50
Netoxické opalovací krémy jsou například Badger nebo Woodenspoon. Ten druhý se lépe roztírá, ale zase je potřeba častěji mazat.