Menstruace a wellness pobyt

Anonymní
13.7.22 12:34

Menstruace a wellness pobyt

Ahoj, příští týden mě čeká welness pobyt v lázních a je dost velká pravděpodobnost, že to dostanu (pojem pravidelné ms neznám a nemohu podle toho naplánovat nikdy nic). Dostala jsem dárkový poukaz s nějakým celotelovym zábalem, aroma masáží zad a šíje a vonnou koupelí. Antikoncepci neberu a léky na oddálení brát nechci. Šli byste do toho i přesto? Jde mi spíš o ten trapný pocit např. před masérem, aby náhodou nebylo něco vidět nebo něco neproteklo :? Nikdy jsem nic takového s tímhle neabsolvovala, takže se toho celkem děsím..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8706
13.7.22 12:58

Začni do sebe cpát tuny céčka. Fakt hodně. Vitamíny, citronovou šťávu atp. But ti to menstruaci posune anebo aspoň zeslabi. Já jsem to tak zkusila před mořem a pak podruhé právě před welness víkendem. U moře mi to menstruaci posunulo i 2 dny, což stačilo, dostala jsem to akorát na cestě zpátky. A u víkendu to sice nic neposunulo, ale zase hodně zeslabilo, bylo z toho nakonec jen asi 4 denní špinění, takže jsem welness v klidu absolvovala s tamponem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.7.22 13:15

Normálně si vezmi tampon/kalíšek/houbičku a jeď :nevim: Já s MS dělám vše jako normálně, proč se omezovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
13.7.22 13:50

Normálně při ms funguju. Existují tampony, houby, kalisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
13.7.22 14:00
@Anonymní píše:
Ahoj, příští týden mě čeká welness pobyt v lázních a je dost velká pravděpodobnost, že to dostanu (pojem pravidelné ms neznám a nemohu podle toho naplánovat nikdy nic). Dostala jsem dárkový poukaz s nějakým celotelovym zábalem, aroma masáží zad a šíje a vonnou koupelí. Antikoncepci neberu a léky na oddálení brát nechci. Šli byste do toho i přesto? Jde mi spíš o ten trapný pocit např. před masérem, aby náhodou nebylo něco vidět nebo něco neproteklo :? Nikdy jsem nic takového s tímhle neabsolvovala, takže se toho celkem děsím..

tampon třeba - znáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.22 14:59
@stinga píše:
tampon třeba - znáš?

No tak tampon samozřejmě znám, ale kvůli vaginismu mám problém s jeho zavedením…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.22 15:00
@lachtanice86 píše:
Normálně při ms funguju. Existují tampony, houby, kalisky

Houba, kalíšek je u mě nemyslitelný a ten tampon se do sebe nějak pokusím narvat :oops:

• Citovat
  • Upravit
19981
13.7.22 15:45
@Anonymní píše:
No tak tampon samozřejmě znám, ale kvůli vaginismu mám problém s jeho zavedením…

No tak máš takovouhle informaci napsat hned v úvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast