Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Začni do sebe cpát tuny céčka. Fakt hodně. Vitamíny, citronovou šťávu atp. But ti to menstruaci posune anebo aspoň zeslabi. Já jsem to tak zkusila před mořem a pak podruhé právě před welness víkendem. U moře mi to menstruaci posunulo i 2 dny, což stačilo, dostala jsem to akorát na cestě zpátky. A u víkendu to sice nic neposunulo, ale zase hodně zeslabilo, bylo z toho nakonec jen asi 4 denní špinění, takže jsem welness v klidu absolvovala s tamponem.
Normálně si vezmi tampon/kalíšek/houbičku a jeď
Já s MS dělám vše jako normálně, proč se omezovat?
@Anonymní píše:
Ahoj, příští týden mě čeká welness pobyt v lázních a je dost velká pravděpodobnost, že to dostanu (pojem pravidelné ms neznám a nemohu podle toho naplánovat nikdy nic). Dostala jsem dárkový poukaz s nějakým celotelovym zábalem, aroma masáží zad a šíje a vonnou koupelí. Antikoncepci neberu a léky na oddálení brát nechci. Šli byste do toho i přesto? Jde mi spíš o ten trapný pocit např. před masérem, aby náhodou nebylo něco vidět nebo něco neprotekloNikdy jsem nic takového s tímhle neabsolvovala, takže se toho celkem děsím..
tampon třeba - znáš?
@stinga píše:
tampon třeba - znáš?
No tak tampon samozřejmě znám, ale kvůli vaginismu mám problém s jeho zavedením…
@lachtanice86 píše:
Normálně při ms funguju. Existují tampony, houby, kalisky
Houba, kalíšek je u mě nemyslitelný a ten tampon se do sebe nějak pokusím narvat ![]()
@Anonymní píše:
No tak tampon samozřejmě znám, ale kvůli vaginismu mám problém s jeho zavedením…
No tak máš takovouhle informaci napsat hned v úvodu
Ahoj, příští týden mě čeká welness pobyt v lázních a je dost velká pravděpodobnost, že to dostanu (pojem pravidelné ms neznám a nemohu podle toho naplánovat nikdy nic). Dostala jsem dárkový poukaz s nějakým celotelovym zábalem, aroma masáží zad a šíje a vonnou koupelí. Antikoncepci neberu a léky na oddálení brát nechci. Šli byste do toho i přesto? Jde mi spíš o ten trapný pocit např. před masérem, aby náhodou nebylo něco vidět nebo něco neproteklo
Nikdy jsem nic takového s tímhle neabsolvovala, takže se toho celkem děsím..