Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobre odpoledne zeny. Potrebuju radu. Mam melirovane vlasy blond od korinku, ted uz tedy odrost. Moje prirozena barva je hneda. Chodim jednou za cas ke kadernici na preliv na stribrnou. V drogerce jsem narazila na tuto barvu viz.nize. Kdyz hlavu nabarvim, tak vlastne chyti jen ty blondate praminky a moje hneda zustane hnedou ne? Nebo se pletu? Dekuji za postrehy
Příspěvek upraven 02.07.22 v 16:59
@migmina píše:
Dobre odpoledne zeny. Potrebuju radu. Mam melirovane vlasy blond od korinku, ted uz tedy odrost. Moje prirozena barva je hneda. Chodim jednou za cas ke kadernici na preliv na stribrnou. V drogerce jsem narazila na tuto barvu viz.nize. Kdyz hlavu nabarvim, tak vlastne chyti jen ty blondate praminky a moje hneda zustane hnedou ne? Nebo se pletu? Dekuji za postrehy
Ano. Barva nemůže zesvětlit vlasy přece. Musela bys je nejdříve odbarvit a poté nabarvit.
Hnědé vlasy barvené na stříbrnou, nyní odrosty, no to musí vypadat. ![]()
@Zeoli píše:
Ano. Barva nemůže zesvětlit vlasy přece. Musela bys je nejdříve odbarvit a poté nabarvit.
Hnědé vlasy barvené na stříbrnou, nyní odrosty, no to musí vypadat.
Vsak ta barva nezesvetli hnede, ale ty blondate co mam
Světlejší barva vždy chytne jen tam, kde je podklad světlejší než ONA sama
tím pádem ti stříbrná na hnědou fakt nechytne (leda to dostane odlesk)
ALE budeš vypadat divně - odrosty jednolité a pak ten melír, já bych se toho docela bála..
(PS : link na barvu?)
@migmina píše:
Vsak ta barva nezesvetli hnede, ale ty blondate co mam
No vždyť ano. A ty si chceš nechat hnědý odrosty a barvit si zesvětlené zbytky? To bude krása ![]()
@Lucy75 píše:
Světlejší barva vždy chytne jen tam, kde je podklad světlejší než ONA sama
tím pádem ti stříbrná na hnědou fakt nechytne (leda to dostane odlesk)
ALE budeš vypadat divně - odrosty jednolité a pak ten melír, já bych se toho docela bála..
(PS : link na barvu?)
Odrosty jsou schvalne i kadernice je tam nechala. Chci pouze za cil zesvetlit ty blondate
@migmina píše:
@Lucy75
https://www.dm.cz/…2110532.html
to myslíš vážně?
to bude brutálně flekaté a ty odrosty ti vylezou o to víc
navíc to může chytnout jako bys byla šedivá
tak za mne to je, holka, moc špatný nápad…
Součástí té barvy je normální odbarvovač, takže když si to napatláš plošně na promelírovanou hlavu a odrosty, tak ti z toho vznikne hodně blbě flekatá.
Pokud chceš zesvětlit pramínky, tak musíš nanášet barvou pouze a jedině na ty pramínky a ještě odhadnou správně dobu, aby barva fungovala a ty již odbarvené vlasy si nespálalia.
A ano - je to samozřejmě strašlivý opruz, proto je klasický melír už hodně out a dělají se různé přirozeněji vypadající bayalage a jiné techniky, kde to i přirozeně odrůstá.
@Ou píše:
Součástí té barvy je normální odbarvovač, takže když si to napatláš plošně na promelírovanou hlavu a odrosty, tak ti z toho vznikne hodně blbě flekatá.Pokud chceš zesvětlit pramínky, tak musíš nanášet barvou pouze a jedině na ty pramínky a ještě odhadnou správně dobu, aby barva fungovala a ty již odbarvené vlasy si nespálalia.
A ano - je to samozřejmě strašlivý opruz, proto je klasický melír už hodně out a dělají se různé přirozeněji vypadající bayalage a jiné techniky, kde to i přirozeně odrůstá.
Tak jedine na ty blondate, to by slo. Uznavam na te hnede to chytne, tak ze budu sediva
dikec
Jestli ti jde o to, aby jsi neměla žluté tóny blond tak já používám tenhle přeliv. Mám zesvětlené pramínky ve svých přírodních světle hnědých a za mě určitě lepší, než ničit vlasy barvou ![]()
@Štěpínek1 píše:
Jestli ti jde o to, aby jsi neměla žluté tóny blond tak já používám tenhle přeliv. Mám zesvětlené pramínky ve svých přírodních světle hnědých a za mě určitě lepší, než ničit vlasy barvou
Ahoj, tak jsem se dohrabala a objednala, co si posílala. Jak to prosím tě ředíš? A jak dlouho to necháš působit, abys měla stribrny efekt? Návod jsem si stáhla, ale zkušenost je zkušenost. Dekuju
Na 1litr dávám 1 polévkovou lžíci, někdy o trošku víc, mám dlouhé vlasy tak jsem dávala do lavůrku cca 3 litry a vlasy do toho ponořila a pak hrníčkem polévala od hlavy asi 2-3 minuty? Už přesně nevím, teď to moc nepoužívám, kamarádka je kadeřnice tak mi dělá přeliv když potřebuji. Ale mám zato že jsem používala s každým mytím vlasů, než jsem docílila toho efektu co jsem chtěla a pak třeba až každé druhé nebo třetí mytí aby se to oživilo, mám i růžovou tam doporučuju dodržet postup dle návodu ta chytá opravdu moc dobře ![]()
@migmina
@Štěpínek1 píše:
Na 1litr dávám 1 polévkovou lžíci, někdy o trošku víc, mám dlouhé vlasy tak jsem dávala do lavůrku cca 3 litry a vlasy do toho ponořila a pak hrníčkem polévala od hlavy asi 2-3 minuty? Už přesně nevím, teď to moc nepoužívám, kamarádka je kadeřnice tak mi dělá přeliv když potřebuji. Ale mám zato že jsem používala s každým mytím vlasů, než jsem docílila toho efektu co jsem chtěla a pak třeba až každé druhé nebo třetí mytí aby se to oživilo, mám i růžovou tam doporučuju dodržet postup dle návodu ta chytá opravdu moc dobře![]()
- Zapomněla jsem tě zmínit
Děkuji moc, jsi zlatá
jeste když si je 2-3 minuty polevala, tak už pak neoplachovala čistou vodou?