Hygienická stanice - covid pozitivní

31.1.22 06:44

Konec

Dobrý den, já bych se chtěl zeptat asi na netradiční dotaz a jen by mě to zajímalo víte vůbec někdo jak funguje hygienická stanice co se týče covid pozitivních? Mají nějakou databázi? kde jsou všechna jména? nebo už nemají šanci zjistit kdo to měl a kdo neměl? Docela by mě to zajímalo jak tohle vlastně funguje😅 🙂
Jinak hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65672
31.1.22 06:46
@Anonym1245 píše:
Dobrý den, já bych se chtěl zeptat asi na netradiční dotaz a jen by mě to zajímalo víte vůbec někdo jak funguje hygienická stanice co se týče covid pozitivních? Mají nějakou databázi? kde jsou všechna jména? nebo už nemají šanci zjistit kdo to měl a kdo neměl? Docela by mě to zajímalo jak tohle vlastně funguje😅 🙂
Jinak hezký den všem

Databaze byt musi, kdyz se oznamuji i reinfekce, ale jestli do nich ma pristup hygiena nebo nekdo jiny, tezko rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.22 06:52

@vokishka No ale známá když měla covid po 2 tak se to zjistilo pomocí toho izolačního dotazníku, právě proto by mě zajímalo jestli to tedy vědí když se na to vždycky znova a znova ptají 🙂 😅
Jinak děkuju za odpověď🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
31.1.22 07:04

Počítám, že to někde v systému je, ale oni nemají šanci si to nějak lehce vyjet, protože jak říkáš ptají se na to. Osobně si myslím, že v dnešní době měli mít trasování, posílání do karantény atd. daleko lépe udělané. Ideálně bez zásahu člověka a ten by se věnoval pouze těm co to přes SMS nezvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65672
31.1.22 07:08
@Anonym1245 píše:
@vokishka No ale známá když měla covid po 2 tak se to zjistilo pomocí toho izolačního dotazníku, právě proto by mě zajímalo jestli to tedy vědí když se na to vždycky znova a znova ptají 🙂 😅
Jinak děkuju za odpověď🙂

Vzdyt co tak ctu, tak se ptaji na vsechno porad dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102086
31.1.22 07:12
@Anonym1245 píše:
Jinak děkuju za odpověď🙂

No, v systému to určitě je, ale s ohledem na gdpr pochybuju, ze si v tom muze vyhledavat kazdy jouda, ktery dela trasovani jako brigadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 07:15

Mají kompletní databázi, jména, data narození, telefonní čísla. Dohledají kdy byl člověk infikován, kdy měl očkování.

• Citovat
  • Upravit
31.1.22 18:12
@Anonymní píše:
Mají kompletní databázi, jména, data narození, telefonní čísla. Dohledají kdy byl člověk infikován, kdy měl očkování.

Dobre děkuji za odpověď, já se v tom totiž už upřímně nevyznám je mi totiž divný že se neustále na ty věci ptají ať už v izolačním dotazníku nebo v tom dotazníku pro karanténu, popřípadě na očkování, takže jsem si myslel že o tom nevědí, a reinfekci zjisti tehdy když jim to řekněte že už jste prodělal covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 18:17
@Anonym1245 píše:
Dobre děkuji za odpověď, já se v tom totiž už upřímně nevyznám je mi totiž divný že se neustále na ty věci ptají ať už v izolačním dotazníku nebo v tom dotazníku pro karanténu, popřípadě na očkování, takže jsem si myslel že o tom nevědí, a reinfekci zjisti tehdy když jim to řekněte že už jste prodělal covid

To je tím, že trasování nedělá hygiena, ale callcentra, která nemají k citlivým údajům přístup. Přímo hygiena už trasuje jen minimum.

• Citovat
  • Upravit
31.1.22 18:24
@Anonymní píše:
To je tím, že trasování nedělá hygiena, ale callcentra, která nemají k citlivým údajům přístup. Přímo hygiena už trasuje jen minimum.

Takže když se volá s tou paní z Hygieny když máte covid nebo karanténu tak ona to ví? Protože právě známé se ptala jak to je(jestli už to měla a co rodina)jediný co věděla že jsou očkovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí