Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti z HyperOdvozem? Za jaké částky se jim daří prodávat? Prodávají výrazně pod cenou? Jaké částky si ztrhnou za dopravu? Děkuji za popis vašich zkušeností. Mám spoustu inzerátů na sbazaru - ale moc se mi tam nedaří prodávat - tak už jsem uvažovala i o tom odvozu? Myslíte si, že je to vhodné i pro použité oblečení a knihy?
Zkušenosti nemám, ale myslím si že i použité věci můžou být.
Zboží odvezou zadarmo, odvezou i použité věci, známá prodala přes ně kočárek, sedačku i postýlku a oblečení po dětech, tak je to docela fajn, plánuji vyzkoušet po Vánocích ![]()
Ahoj
tento odvoz doporučuji…o nic se nestaráte, vše vám zajistí. Už jsem prodala spoustu věcí a jsem max. spokojená
![]()
Já mám zkušenost s DejToKarlovi.cz, bezvadný, přijeli, vše odvezli, už to prodávají. Našla jsem to na nějakém srovnávači Prodajítozavas nebo tak nejak. A Karel vyšel finančně nejlíp.
Já mám velmi negativní zkušenost, doporučuji přečíst si nejprve podmínky. U mě to začalo vše skvěle, hyperodvoz přijel za dva dny, pán milý i paní po telefonu, jenže nepodavala správné informace. Na minimální prodejní cenu jsem dala 200-300 Kč, prý později doupravim, až si vše v klidu domyslim. Ale bohužel s touto cenou můžete hýbat jen dolu a ještě je to cena před odečtením jejich provize. A pokud cenu necháte na nich prodavate podle podmínek za 1kč - toto vám paní po telefonu neřekne, i když se ji na to zeptate. Nejen, ze mi postýlku zničili ( mám to písemně), nesmím odstoupit od smlouvy, zatímco oni ano, ale ještě si musím neprodané a zničené vyzvednout sama, neboť už to zpět nevozí. Pro představu prodala jsem chuvicku nanny v top stavu originál zabalenou za 143kc a nový kosik na mimi v zaruce za 990 Kč. Cenu nezvysuji, neboť podobných věci prodávají hodně a neprodali by to. Nic jiného je nezajímá. Takze já o nich nechci ani slyšet! Snad tímto někomu pomůžu.
Ahoj, tak jsem nakonec HyperOdvoz vyzkoušela a musím říct, že jsem všeobecně spokojená. Odvezli si převážnou část všech věcí (některé mi doma nechali, ale to spíš byly hlouposti zanedbatelné hodnoty, takže by se nejspíš neprodaly - chápu, že s focením a popisem takových věcí je větší práce než užitek, tak to nemá smysl). Něco prodali velmi rychle, něco chvilku trvalo a dvě věci se neprodaly vůbec, každopádně z toho množství co jsem jim dala je to fakt pěknej výsledek. Minimální ceny u zboží jsem si nastavila, tak mě nemohlo nic překvapit, protože na webu mají kalkulačku a člověk si tak minimální zisk může spočítat. Doporučila bych, aby každý vyzkoušel sám, vlastní zkušenosti jsou ty nejlepší. ![]()