Hyperplázie endometria před třicítkou?

Anonymní
22.11.24 16:29

Hyperplázie endometria před třicítkou?

Ahoj :mavam:

Poradí mi prosím někdo? :think:
Minulý týden na ultrazvuku mi bylo řečeno, že mám vysokou sliznici dělohy (cca 13mm), byla jsem 17dc, po ovulaci - den předtím jsem měla pozitivní ovulační test, pár hodin na to bodavá bolest na levé straně, kterou jsem vždy přisuzovala ovulaci, podle Dr. ale nebyla přítomna žádná tekutina, fázi po ovulaci mi ale potvrdila. Dostala jsem žádanku na hysteroskopii kvůli případným “změnám” na sliznici a hyperplázii endometria. Od ultrazvuku mě sem tam během dne pobolívá podbřišek, možná to může být psychicky, ale nikdy se mi to takhle nedělo. Menstruaci mám pravidelnou, nikdy jsem mezi cykly nekrvácela, další MS mám mít až za cca 10 dní. MS je vždy velmi silná a bolestivá, ale to už od puberty, teď mám před třicítkou. Na každém ultrazvuku, na kterém jsem byla, mi vždy řekli, že je vše v pořádku, za posledních cca 10 let jsem měla asi jen 2× malinkou cystu, která praskla při MS. Nevíte, čím by to všechno :D mohlo být? Moc děkuji za jakýkoliv názor, radu. Hezký den všem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meduza543
22.11.24 17:13

Myslím, že na tyto problémy celkem funguje hormonální tělísko do dělohy, zkus se na to zeptat doktorky…

• Citovat
  • Upravit
655
26.11.24 12:12

Může to bejt endometrioza - silná Ms a skrze hyperplazie endometria je dobře jít na vyšetření mě to zjistili po hysterektomii a bylo to špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí