Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Syna čeka ve stredu operace jdeme do Motola. Chtela bych se zeptat co vsechno jste si brali sebou hlavne pro maleho a jak je to tam s jidlem jestli budu dostavat tez na pokoj nebo si budu muset pro jidlo nekam jinam.
@andilek031 no a jak je malej velkej? Já byla na jiné operaci letos s 5letým a na jídlo jsme chodila pryč. Kamrádka s 3letou a protože kamarádka má bezlepkovou dietu, tak jí jídlo posílali, protože v jídelně by BLP neměla. Byla jsem hospitalizovaná se synem, i když byl malej na plínkách, a kdybych si nevzala s sebou, tak bych dostala. Ale už je to 3 roky zpět.
@andilek031 Já tím myslela, zda to není malý kojenec, těm maminkám pak posílali jídlo na odd.
Zdravím, nebyl někdo nedávno na operaci hypospadie v Motole? Syna bude operovat MuDr. Trachta, čekají ho dvě operace. První v březnu, možná ale půjdeme už příští týden, je náhradník. Tak už pomalu chci chystat? Co s sebou, jak je to s UM, syn stále v noci pije (14mesicu), jak s jídlem? Jak to děti zvládají? Mám z toho trochu strach…děkuji
@17akcak u nás je to už víc jak rok, kdy syn byl na posledním 3. zákroku. Jídlo dítě dostane pokud může jíst. UM se zjišťuje v papírech a ptají se i sestry na příjmu a budeš dostávat už připravené. Sestřičky všechno vysvětlí. Na oblečení stačí něco jako na doma na první den, protože po operaci děti leží v postýlce jenom v plínce.
Každé dítě zvládá jinak. Můj byl v pohodě a všechno zvládl naprosto skvěle. Byl tam chlapeček, který nezvládal ležet a pořád plakal.
@17akcak píše:
Zdravím, nebyl někdo nedávno na operaci hypospadie v Motole? Syna bude operovat MuDr. Trachta, čekají ho dvě operace. První v březnu, možná ale půjdeme už příští týden, je náhradník. Tak už pomalu chci chystat? Co s sebou, jak je to s UM, syn stále v noci pije (14mesicu), jak s jídlem? Jak to děti zvládají? Mám z toho trochu strach…děkuji
Jídlo pro dítě zajišťují v nemocnici sestry, je tam tzv. mléčná kuchyně. Zeptají se na značku mléka, kterou používáš a zajistí ji.
Jak je to s jídlem pro tebe - každé oddělení to má jinak - na ortopedii nám nosili jídlo oboum do pokoje (jak mně, tak i synovi), na chirurgii mi dali lísteček a hnali mě od dítěte po operaci na jídlo do jídelny, takže jsem radši byla o hladu.