Hypotéka- dají nám ji?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
6.9.14 11:45

Hypotéka-dají nám ji?

Ahoj holky, přítel má práci kde má smlouvu na dobu neurčitou a má čistý příjem 17 000,já jsem na mám rodičák 7 100 plus si vydělá měsíčně tak 4 000 bokem. Žádné splátky nemáme, myslíte že by nám dali hypotéku na barák tak 1 500 000? :roll:

Děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
6.9.14 11:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30395
6.9.14 12:06

@alienkaa Spíš bych se ptala, jestli s takovými příjmy jste schopní hypotéku splácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.9.14 12:12
@hanka.br. píše:
@alienkaa Spíš bych se ptala, jestli s takovými příjmy jste schopní hypotéku splácet.

Pravděpodobně od výplaty k výplatě a bez fin. rezervy.Na to dojelo už dost lidí. Počkala bych, až bude druhé zaměstnání, našetřila rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
6.9.14 12:23

Před pěti lety jsem si brala hypotéku na 1 milion, plat 15 OOO,– čístího a daly mi ji. Byla jsem tenkrát sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
6.9.14 12:26

Doprucuju na netu zkouknout hypo kalkulacky a obratit se na fin. poradce - ja k nim tedy mam „odpor“, ale co se tyce hypotek, tak sem se s lepsim pristupem nesetkala (Partners).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
6.9.14 12:33

Spíš ne. Banky uznávají rodičák jen v určité výši, některé vůbec. Pokud vím, nejvíce uznává asi ČS a KB, kolem 6000, RB pak asi 4500. Přivýdělek ti uznají podle toho, jestli je na smlouvu atd., ale moc k němu asi přihlížet nebudou. Partner má příjem dost nízký, zálěží i na tom, kolik máte dětí. Pokud jen jedno, tak budete na ten 1,5 mega hraniční, ale projít by to mohlo..
A pozor na MD, tu většinou neuznávají vůbec nebo jen v minimální výši (nechápu proč, kdyř na ten rodičák pak uznají vyšší sumu..). Asi nejlíp, když najdete nezávislého hypotečního poradce a ten vám najde pro vás nejvýhodnější variantu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
6.9.14 13:06

@alienkaa: My dostali hypotéku u KB, kdy manžel má uvedeno 22 tisíc čistého příjmu + já mám RP + výživné na nejstarší dceru. Máme 3 děti. Ale my jsme si mohli vzít max. tuším 1 milion a brali jsme si 590 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný