Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Resit to lze hned nekolika zpusoby, doporucuji si sehnat financniho po radce, ktery vam vyresi nejidealnejsi variantu.
@Anonymní píše:Řešit se to určitě dá. Kontaktuj finančního poradce, případně se zeptej v bance, kde jste sjednávali hypo…
Ahoj, přítel si vzal cca před 2,5 lety hypotéku na byt. Teď ale přemýšlíme, že bychom šli do baráčku. Jsem těhotná a v tom bytě bysme byli jak sardinky. Ale zajímá mě, jestli lze prodat ten byt i když ještě nemá zaplacený úroky a dostat hypotéku na dům? Jestli je to vůbec možné?
Kamarádi kupovali byt s hypotékou a normálně si tu hypotéku na sebe převedli. A ti majitelé měli volné ruce. Ale je potřeba, aby vám někdo poradil.
Jasně, že to jde
My jsme kupovali byt na hypo před necelým rokem a ti, co nám ho prodali v něm bydleli jen rok. Takže rok platili hypotéku, která se jen přepsala na nás a teď ji platíme my
A my pro změnu chceme byt prodat hned po fixaci, tedy taky nedoplacený (dluh máme na 30 let) a jít také stavět. Tenhle byt jsme kupovali jen z toho důvodu, že jsme ještě nějaký rok potřebovali být poblíž jednoho města a nechtěl se nám
dál platit nájem. Takže tady taky zůstávat nebudeme.
Jde to, přehodit zástavy většinou nebývá problém, ale jak už bylo zmíněno, najděte si finančního poradce, bude to pro vás jednodušší.
Proč je v poslední době emm plné odpovědí „najdi si finančního poradce“?
to je nějaké PR či co? Ještě dejme tomu chápu pokud se jedná o klienty, kteří jsou na tom špatně s bonitou nebo jsou v šíleně komplikované situaci, ale přeci byt na hypotéku do toho nespadá ![]()
Ahoj, přítel si vzal cca před 2,5 lety hypotéku na byt. Teď ale přemýšlíme, že bychom šli do baráčku. Jsem těhotná a v tom bytě bysme byli jak sardinky. Ale zajímá mě, jestli lze prodat ten byt i když ještě nemá zaplacený úroky a dostat hypotéku na dům? Jestli je to vůbec možné?