Hypotéka od Monety ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.11.17 14:40

Hypotéka od Monety ?

Mate někdo hypotéku od Monetyna pozemek + výstavbu? Nejlépe sjednanou v posledním roce. Jde mi o to, co všechno po vás chtěli? Zarizujeme přes finančního poradce ale je mi divné, ze jsme nedokladali příjmy a nic. Museli jste mít kompletní projekt nebo stačil jen nějaký základní? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
18.11.17 14:45

My mame ted cca rok, hypo od Monety. Ale kupovali jsme uz rodinny dum jako takovy. Kazdopadne je to opravdu „papirova valka“, takze je mi take divny, ze jste nic nedokladali… To ji teda jeste asi nemate schvalenou. My potrebovali vypisy z uctu, potvrzeni prijmy od zamestnavatelu, vypisy z katastru, odhady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 14:50

Řešíme to už od září a zatím jsme jen vyplnovali zadost o hypotéku a od banky papír s rozpočtem na dům. Nic jiného. Proto už naši to začíná vytáčet, ze se nic neděje.

• Citovat
  • Upravit
1189
18.11.17 15:25
@Anonymní píše: Řešíme to už od září a zatím jsme jen vyplnovali zadost o hypotéku a od banky papír s rozpočtem na dům. Nic jiného. Proto už naši to začíná vytáčet, ze se nic neděje.

Za dva mesice jen toto? Neni cas na zmenu fin poradce??? Jinak musim rict, ze s Monetou jako takovou jsme velmi spokojeni… Ale tak jako tak bez tech prijmu se tezko dozvite, zda Vam hypo schvalili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.17 18:00

Taky máme od Monety cca rok :) a právě že mě překvapilo, jak rychle vlastně bylo vyřídit hypotéku :) samozřejmě jsme museli doložit výpisy účtu, potvrzení od zaměstnavatele, já papír o rodičovské, projekt, udělat rozpočet, nechat odhadnout pozemek a už jsme začali se základy :) ale byl to opravdu fofr :)

• Citovat
  • Upravit
20.11.17 14:27

Doloženi příjmů je to první, co obvykle banka chce! Na tom přece závisí, zda budete schopni splácet, kolik banka půjčí a kolik budou měsíční splátky. Také je nutné doložit bezdluznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí