Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uvažuji o přestěhování na Kladno, konkrétně Rozdělov. Lokalita se mi libí prostředím - okolní příroda a dobrou dostupností na Prahu 6 (frekvence i doba jízdy) a cena bytů je poloviční než v Praze… Byla jsem se podívat na několik bytů a majitelé si tamní bydlení pochvalovali, domy byly čisté, udržované, v okolí zeleň, žádných problému jsem si nevšimla. Prosím kdo máte s lokalitou zkušenosti, jak se tam žije? Bydlí tam někde problémoví občané (cikáni)? Jaká je doprava do Prahy veřejnou dopravou - vytíženost autobusů, jsou hodně plné jen ve špičce nebo „pořád“. Školky - je problém dostat dítě do státní školky v lokalitě od tří let, eventuálně i dříve nebo v průběhu roku? Vaše spokojenost s místními školkami, školami? Případně napadá vás nějaké minus lokality? Předem děkuji za vaše názory. -
Ahoj, na Kladne jsou temer vsude nejaky cikani, tem se uplne nevyhnes. Rozdelov mi prijde taky fajn. Skoly jsou v pohode, skolky snad uz taky. Pred tremi lety mi tri-letou nevzali, ale kdyz jsem otravovala na magistratu, tak pro ni misto nasli. Pak ale pristaveli dalsi skolku a dalsi otevreli a snad uz by to nemel byt problem. Spojeni do Prahy je bez problemu. Autobusy kazdou chvilku. Kolem Rozdelova je les a cyklostezky, da se po nich dojet daleko temer porad lesem. Tak dobry vyber.
Ahoj, prestehovali jsme se sem pred rokem a pul z Prahy a nelituji. Par cikanu je smerem k Energii a asi i v tech cinzacich kolem, ale nic silenyho. Slusne zdravi a ptaji se na cenu kola, na kterym jedes..
Za usetrene penize bych taky koupila garaz, kterych je tu nekolik, pokud nebudete mit vlastni stani, ale niceni aut nemaj na svedomi jen cikani tipuju… Se skolkami a skolami zkusenost zatim nemam