Bydlení Kladno, Rozdělov

40
14.11.17 23:59

Bydlení Kladno Rozdělov

Uvažuji o přestěhování na Kladno, konkrétně Rozdělov. Lokalita se mi libí prostředím - okolní příroda a dobrou dostupností na Prahu 6 (frekvence i doba jízdy) a cena bytů je poloviční než v Praze… Byla jsem se podívat na několik bytů a majitelé si tamní bydlení pochvalovali, domy byly čisté, udržované, v okolí zeleň, žádných problému jsem si nevšimla. Prosím kdo máte s lokalitou zkušenosti, jak se tam žije? Bydlí tam někde problémoví občané (cikáni)? Jaká je doprava do Prahy veřejnou dopravou - vytíženost autobusů, jsou hodně plné jen ve špičce nebo „pořád“. Školky - je problém dostat dítě do státní školky v lokalitě od tří let, eventuálně i dříve nebo v průběhu roku? Vaše spokojenost s místními školkami, školami? Případně napadá vás nějaké minus lokality? Předem děkuji za vaše názory. -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1143
15.11.17 05:50

Ahoj, na Kladne jsou temer vsude nejaky cikani, tem se uplne nevyhnes. Rozdelov mi prijde taky fajn. Skoly jsou v pohode, skolky snad uz taky. Pred tremi lety mi tri-letou nevzali, ale kdyz jsem otravovala na magistratu, tak pro ni misto nasli. Pak ale pristaveli dalsi skolku a dalsi otevreli a snad uz by to nemel byt problem. Spojeni do Prahy je bez problemu. Autobusy kazdou chvilku. Kolem Rozdelova je les a cyklostezky, da se po nich dojet daleko temer porad lesem. Tak dobry vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.17 06:50

Ahoj, prestehovali jsme se sem pred rokem a pul z Prahy a nelituji. Par cikanu je smerem k Energii a asi i v tech cinzacich kolem, ale nic silenyho. Slusne zdravi a ptaji se na cenu kola, na kterym jedes.. :lol: Za usetrene penize bych taky koupila garaz, kterych je tu nekolik, pokud nebudete mit vlastni stani, ale niceni aut nemaj na svedomi jen cikani tipuju… Se skolkami a skolami zkusenost zatim nemam

• Citovat
  • Upravit
40
16.11.17 15:16

Děkuji moc za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat