Hypotéka s registrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
26.11.16 15:07
@Anonymní píše:
Nevím, jak je to s registrem, ale další věc je ta, že my třeba žádali o hypotéku a chtěli zastavit barák, který jsme kupovali. Chtěli jsme 300 tis. a banka nám ho do zástavy nevzala s tím, že nemá hodnotu ani 250 tis. Jen pro pobavení, hodnota pro finančnák na odvod daně byla skoro milion a čtvrt. Takže si opravdu raději vezměte nějakého dobrého finančního poradce. Držím palce :)

Tak to je teda dobrý.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.11.16 15:11
@samanta2208 píše:
@monika25 já to znám měli jsme to úplně stejně :palec: platit 12000 nájem nebo vlastní :palec: máme rok barák a neměnila by jsme…a neboj já taky věřím že jsem vybrala toho správného chlapa ale barák máme na sjm ;) ale kdyby nedej bože někdy přišel rozvod jsme oba dospělí věřím že by jsme se domluvili

Mi platíme skoro 15 000,– takže za to už by určitě hypotéka šla. A kdxž si to spočítám za ty roky tak je těch peněz fakt škoda :think: Tak doufám, že nám to taky jednou vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
26.11.16 15:11

@hudečice neboj už jsem se s manželem jednou tak pohádala že se zbalil a odešel a nechal mě tu samotnou s dítětem že prý barák si mám nechat bude nám pomáhat protože nechce aby jsem s dítětem a dalším na cestě zůstala na ulici..s chlapem nejsem měsíc prošli jsme si už různé situace horší i lepší..lásku i zklamání..doby kdy jsme přežívali z výplaty do výplaty i kdy jsme měli našetřené stovky tisíc na účtu..je nejen můj manžel ale i nejlepší kamarád a vím že jemu můžu říct cokoliv…i když se občas pohadame máme skvělý vztah..znám ho a to můžu říct s klidným srdcem neudělala bych si dítě s člověkem kterému nedůvěřuji a neznám ho a nebo potřebuji zachranit vztah jak je to dnes v módě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.11.16 15:16
@samanta2208 píše:
@hudečice neboj už jsem se s manželem jednou tak pohádala že se zbalil a odešel a nechal mě tu samotnou s dítětem že prý barák si mám nechat bude nám pomáhat protože nechce aby jsem s dítětem a dalším na cestě zůstala na ulici..s chlapem nejsem měsíc prošli jsme si už různé situace horší i lepší..lásku i zklamání..doby kdy jsme přežívali z výplaty do výplaty i kdy jsme měli našetřené stovky tisíc na účtu..je nejen můj manžel ale i nejlepší kamarád a vím že jemu můžu říct cokoliv…i když se občas pohadame máme skvělý vztah..znám ho a to můžu říct s klidným srdcem neudělala bych si dítě s člověkem kterému nedůvěřuji a neznám ho a nebo potřebuji zachranit vztah jak je to dnes v módě
:palec: Taky vím, že můj přítel by mě s dětma nevyhodil na ulici. Rodina je pro něj všechno a dělá pro nás co může. Kdyby to bylo jinak určitě bych s ním rodinu a život neplánovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.11.16 15:21
@hudečice píše:
Věřit, v dnešní době raději ne. Se muže jen tak zeptej, co by se stalo, kdyby jsi se s nim chtěla rozvést… možná by ti řekl, jak si to přestavuje.
Kamarádka se takhle zeptala manžela a zjistila, že už by se s ním nedomluvila, že by dal výpověď v práci, aby nemusel platit alimenty a k tomu by dělal neskutečné naschvály. HOlka aspoň ví, na čem je. :potlesk:
@monika25 Zkuste poradkyni.

Tak tohle mi říct tak se asi sbalím hned. Ale já bych se na tohle teda neptala. Já bych nemohla žít s někym s kým bych byť minimálně počítala s rozvodem. Asi jsem staromódni, ale nastestí zo máme s partnerem stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
4.12.16 20:25

@monika25 Lustraci můžete mit u x bank - klidně u všech na našem trhu. Nás taky schválila až druhá banka, protože jsem já byla na Rodičovské a vydělával tak jen chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.12.16 20:42
@chs.jasmin píše:
@monika25 Lustraci můžete mit u x bank - klidně u všech na našem trhu. Nás taky schválila až druhá banka, protože jsem já byla na Rodičovské a vydělával tak jen chlap.

jenže od 1.12.2016 se výrazně zpřísnila pravidla bank ohledně bonity a LVT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
4.12.16 21:32

@Burj Chalifa První úprava LTV byla v říjnum druhá bude v dubnu tuším.

Od 1.12. se spíš detailněji zkoumá bonita. Ale nic výrazného. Spíš drobná zpřísnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 23:12

Něco k aktuální situaci je zde( i když už je to taky dva týdny staré :-) )
 http://svorba.cz/…-18-11-2016/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel