Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Nevím, jak je to s registrem, ale další věc je ta, že my třeba žádali o hypotéku a chtěli zastavit barák, který jsme kupovali. Chtěli jsme 300 tis. a banka nám ho do zástavy nevzala s tím, že nemá hodnotu ani 250 tis. Jen pro pobavení, hodnota pro finančnák na odvod daně byla skoro milion a čtvrt. Takže si opravdu raději vezměte nějakého dobrého finančního poradce. Držím palce
Tak to je teda dobrý.. ![]()
@samanta2208 píše:
@monika25 já to znám měli jsme to úplně stejněplatit 12000 nájem nebo vlastní
máme rok barák a neměnila by jsme…a neboj já taky věřím že jsem vybrala toho správného chlapa ale barák máme na sjm
ale kdyby nedej bože někdy přišel rozvod jsme oba dospělí věřím že by jsme se domluvili
Mi platíme skoro 15 000,– takže za to už by určitě hypotéka šla. A kdxž si to spočítám za ty roky tak je těch peněz fakt škoda
Tak doufám, že nám to taky jednou vyjde ![]()
@hudečice neboj už jsem se s manželem jednou tak pohádala že se zbalil a odešel a nechal mě tu samotnou s dítětem že prý barák si mám nechat bude nám pomáhat protože nechce aby jsem s dítětem a dalším na cestě zůstala na ulici..s chlapem nejsem měsíc prošli jsme si už různé situace horší i lepší..lásku i zklamání..doby kdy jsme přežívali z výplaty do výplaty i kdy jsme měli našetřené stovky tisíc na účtu..je nejen můj manžel ale i nejlepší kamarád a vím že jemu můžu říct cokoliv…i když se občas pohadame máme skvělý vztah..znám ho a to můžu říct s klidným srdcem neudělala bych si dítě s člověkem kterému nedůvěřuji a neznám ho a nebo potřebuji zachranit vztah jak je to dnes v módě
@samanta2208 píše:
@hudečice neboj už jsem se s manželem jednou tak pohádala že se zbalil a odešel a nechal mě tu samotnou s dítětem že prý barák si mám nechat bude nám pomáhat protože nechce aby jsem s dítětem a dalším na cestě zůstala na ulici..s chlapem nejsem měsíc prošli jsme si už různé situace horší i lepší..lásku i zklamání..doby kdy jsme přežívali z výplaty do výplaty i kdy jsme měli našetřené stovky tisíc na účtu..je nejen můj manžel ale i nejlepší kamarád a vím že jemu můžu říct cokoliv…i když se občas pohadame máme skvělý vztah..znám ho a to můžu říct s klidným srdcem neudělala bych si dítě s člověkem kterému nedůvěřuji a neznám ho a nebo potřebuji zachranit vztah jak je to dnes v módě
@hudečice píše:
Věřit, v dnešní době raději ne. Se muže jen tak zeptej, co by se stalo, kdyby jsi se s nim chtěla rozvést… možná by ti řekl, jak si to přestavuje.
Kamarádka se takhle zeptala manžela a zjistila, že už by se s ním nedomluvila, že by dal výpověď v práci, aby nemusel platit alimenty a k tomu by dělal neskutečné naschvály. HOlka aspoň ví, na čem je.
@monika25 Zkuste poradkyni.
Tak tohle mi říct tak se asi sbalím hned. Ale já bych se na tohle teda neptala. Já bych nemohla žít s někym s kým bych byť minimálně počítala s rozvodem. Asi jsem staromódni, ale nastestí zo máme s partnerem stejně.
@monika25 Lustraci můžete mit u x bank - klidně u všech na našem trhu. Nás taky schválila až druhá banka, protože jsem já byla na Rodičovské a vydělával tak jen chlap.
@chs.jasmin píše:
@monika25 Lustraci můžete mit u x bank - klidně u všech na našem trhu. Nás taky schválila až druhá banka, protože jsem já byla na Rodičovské a vydělával tak jen chlap.
jenže od 1.12.2016 se výrazně zpřísnila pravidla bank ohledně bonity a LVT.
@Burj Chalifa První úprava LTV byla v říjnum druhá bude v dubnu tuším.
Od 1.12. se spíš detailněji zkoumá bonita. Ale nic výrazného. Spíš drobná zpřísnění.
Něco k aktuální situaci je zde( i když už je to taky dva týdny staré
)
http://svorba.cz/…-18-11-2016/