Jednatel chce peníze

Anonymní
23.11.16 21:58

Jednatel chce prachy

Ahoj,
Mam na vas otazku a snad mi budete moci poradit.

Pred 2 lety sem podepsala smenku bejvalemu priteli(tenkrat mi prinesl do prace moc papiru ohledne bytu a mezitim i tohle)
A pred 6mesici za mnou prisel udajny exekutor s vymahacem, kdy po me chtel 90 000,– rekla sem ze jim nic nedam, kdyz nemam od nich zadnej papir a ani kopii směnky. Po mesici do meilu prisla kopie, jelikoz tam byl muj podpis tak sem musela souhlasit se splatkovym kalendarem.
Volal mi ten exekutor(ani se nepredstavil) at mu reknu jakou castku sem ochotna davat, a ze dalsi den zavola a domluvime se.
A helikoz jsem na rodicaku tak sem rekla max 1500,– s tim nesouhlasil. A rekl ze chce 3000. Tak sem mu poslala 2 000,– a dalsi mesic zase.
A ted mi volal (v rijnu) jednatel spolecnosti ze nechxe 2000,– ale 3000,– ze mam jit do banky a tam jim klidne splacet po 15kc 10 let, a ze on chce 3000. Slusne sem mu vysvětlila ze 3000 jsou na me moc, a nejsem schopna mu tuhle castku davat.. Rekl mi ze chce 3000 a vuc ho nezajima..

Za tyden volal zas a ironicky se me ptal jak se mi dari, a ze se pripomina ze chce 3000, a pokud mu je budu davat tak mi nebude nikdo volat, psat, jezdit ke me nebo dokonce rabovat.

Ted mu mam zase zaplatit ale nemam na to mu dat 3000,–.
Mam sanci to nejak vyresit? Nebo jim musim posilat 3000,–
Jedna se o spolecnost OBCHOD S DLUHY
:zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.11.16 22:03

Tebe si pamatuju, tuto diskuzi jsi tu měla asi 2 týdny zpět. Zřejmě se to nikam neposunulo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 22:04

Už jsi si sehnala info od chlapa, proč tu směnku taky neplatí?
Vím, že naposled se tady řešilo, ať nemáš pistoli u hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:07

@hudečice už to resim s druhým právníkem jeden mi nedokázal poradit a ten druhý zatim nereaguje…

Teď mi volal jednatel a byl arogantní a ptal se jak se mám (no to co jsem napsala)..
A ex se k ničemu nemá nereaguje..

:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
23.11.16 22:09
@Anonymní píše:
@hudečice už to resim s druhým právníkem jeden mi nedokázal poradit a ten druhý zatim nereaguje…

Teď mi volal jednatel a byl arogantní a ptal se jak se mám (no to co jsem napsala)..

Tak jedině začít platit. Jinak fakt příjde domů a začne u tebe rabovat. Ale jako on zase není exekutor, takže toto nesmí - ikdyž řekni to gorilám ruska či ukrajiny.
Radím ti dobře, okamžitě si zabezpeči dveře! A číslo na cajty měj při ruce. V bytě nejlépe s nějakým chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:10

@JayLee
No nemůžu se odstěhovat s malym ditkem.
Každej den trnu kdy tu zase bude mlátit do dveří. Ale vše si nahraju a budu volat PCR.
ale tímhle to bohužel nevyresim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.11.16 22:11
@Anonymní píše:
@JayLee
No nemůžu se odstěhovat s malym ditkem.
Každej den trnu kdy tu zase bude mlátit do dveří. Ale vše si nahraju a budu volat PCR.
ale tímhle to bohužel nevyresim :nevim:

Kamarádka si před chlapem stíhačem dala se souhlasem družstva udělat u vchodových dveří kameru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:12

@hudečice
No po večerech jsem doma sama a můj maka do noci..
Já platim ale ne částku kterou si pan podnikatel a milionář přeje.

• Citovat
  • Upravit
23.11.16 22:16
@Anonymní píše:
@hudečice
No po večerech jsem doma sama a můj maka do noci..
Já platim ale ne částku kterou si pan podnikatel a milionář přeje.

Tak v tom případě zhasnout, neotvírat, kdyby se dobýval domů (ale zase ať ti dítě neplaká, když tam bude bušit na dveře, aby ses neprozdradila).
A navíc tihleti chodí většinou za bílého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:17

@hudečice

Tak my bydlíme na vesnici kde každej všechno vidí a slyší.
Dole v přízemí máme hotové FBI středisko(důchodci co sedí furt olu okna a chodí zalivat na obecnak)

Oni prý byly i u mě v práci(tenkrát mi to psala kamarádka ale kdo ví )a taky tam rikaly že až mě najdou tak ať si jich nepreju, tak jsem vzala mobil a psala tomu chlapkovy a ten se mi odprisahnul že jejich společnost tohle nedělá. Že by i to u nich nikdo nedovolil a bla bla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.16 22:19

@hudečice
Naposled prijel sám a večer a to kolem 21h.

• Citovat
  • Upravit
18378
23.11.16 22:27
@Anonymní píše:

anonymní, ty nemáš exekuční rozhodnutí, příkaz? Jen ti někdo volá a ty někam posíláš peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 22:28
@DanielaD píše:
anonymní, ty nemáš exekuční rozhodnutí, příkaz? Jen ti někdo volá a ty někam posíláš peníze?

Ne, ona má v ruce směnku, kterou před 2 lety podepsala, aniž by si toho všimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:29

@DanielaD
Jediné co mám je v meilu od nich poslána kopie směnky, s mým podpisem Toť vse

• Citovat
  • Upravit
18378
23.11.16 22:31
@Anonymní píše:
@hudečice už to resim s druhým právníkem jeden mi nedokázal poradit a ten druhý zatim nereaguje…Teď mi volal jednatel a byl arogantní a ptal se jak se mám (no to co jsem napsala)..
A ex se k ničemu nemá nereaguje.. :nevim:

to se mě nezdá, exekutorovi můžeš volat, psát, má tam hromadu lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel