Jednatel chce peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.16 22:33

@DanielaD
Oni mi ani neukázaly placku, přijel chlap a říká já sem vymahač a druhý že je exekutor. A pak už jezdí jen jednatel společnosti

• Citovat
  • Upravit
25179
23.11.16 22:37
@DanielaD píše:
to se mě nezdá, exekutorovi můžeš volat, psát, má tam hromadu lidí.

ex bude asi bývalý, ne exekutor.
Jinak tedy neporadím, směnky jsou svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18385
23.11.16 22:40
@Anonymní píše:
@DanielaD
Jediné co mám je v meilu od nich poslána kopie směnky, s mým podpisem Toť vse

takže žádný exekutor. Ten by ti musel poslat rozhodnutí, náklady soudu, kolik máš platit. Stejně by ti to strhávali z rodičáku. Nic neplať běž na policii, nebo právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:43

@DanielaD
Nic mi nikdo nestrhava a kdyby tak ne 3000 které on chce. Už čekám dva dny na vyjádření právníka tak snad se brzo ozve.
Policie pomůže až když budu mít důkaz že mě vyhrožují..

• Citovat
  • Upravit
18385
23.11.16 22:46
@pe-terka píše:
ex bude asi bývalý, ne exekutor.
Jinak tedy neporadím, směnky jsou svinstvo.

směny jsou nástroj k vymožení peněz je to dost brutální, ale vždy je řešení
U právníka se dá řešit
mě to vůbec nejede, ejdu pát pímeka:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:49

@DanielaD no dostala sen tip na dobrého člověka co mi prý poradí ale furt nic.. tak doufám..

• Citovat
  • Upravit
18385
23.11.16 22:50

pred 6mesici za mnou prisel udajny exekutor s vymahacem, kdy po me chtel 90 000
exkuor nechdí s vymahacem

omlouá se mě to nepíše a nejede :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
23.11.16 22:50

Třeba ta směnka není vůbec platná, musíte to probrat s právníkem. A poté teprve platit. Některé směnky musí před soud a až ten určí zda jsou splatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.11.16 22:55
@DanielaD píše:
směny jsou nástroj k vymožení peněz je to dost brutální, ale vždy je řešení
U právníka se dá řešit
mě to vůbec nejede, ejdu pát pímeka:nevim:

taky mi vynechávají písmenka, mám obstarožní klávesnici..Mám známého právníka a říkal mi, že směnky jsou hrozně problematické, ptž si je ta inkasní agentury (nebo jak se jim říká) přeprodávají mezi sebou a nebývá tam často ani definovaná dlužná částka. Ale podrobnosti už si nepamatuji, je to už pár let, co to zminoval. Každopádně pokud se z toho zakl. může dostat, moc bych jí to přála :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.11.16 22:57
@JayLee píše:
zmen si cislo a TP jdi nekam do podnajmu a alespon castecne vyresis to zete nekdo bude otravovat takto ;) pokud ti je vyhrzovano zajdi na pčr podat trestni oznameni a udelala bych to i pro pripad ze by se ti neco stalo ;)

počkej, ty jí radíš ať podá trestní oznámení? Vždyť píše, že podepsala směnku! Ať bylo, co bylo, podepsala jí ona. Neměla by raději shánět peníze? Tohle může skončit pro ni dost špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:58

@DanielaD @Dermabion @pe-terka
Já vám dekuji :kytka:
Snad najdu nějaké východisko. Nebo mi slehne, je to už neúnosné mít strach co bude další den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.16 23:00

@ynax já ale nepisu že mu nechci platit… Jen to že mu nechci platit TOLIK ;)

• Citovat
  • Upravit
18385
23.11.16 23:01
@ynax píše:
počkej, ty jí radíš ať podá trestní oznámení? Vždyť píše, že podepsala směnku! Ať bylo, co bylo, podepsala jí ona. Neměla by raději shánět peníze? Tohle může skončit pro ni dost špatně

směnku podepsla ale vymáhán není standarní

zákon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18385
23.11.16 23:04
@Anonymní píše:
@DanielaD @Dermabion @pe-terka
Já vám dekuji :kytka:
Snad najdu nějaké východisko. Nebo mi slehne, je to už neúnosné mít strach co bude další den.

záleží jakou směnku jsi ´podepsla jejich více druhů, ale postup vymáhání jak popisuješ je dost divný. Obrať se na právníká. Prmiň já končím, nebo mě z toho jak to nepíše, nejéde, asi šlehne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.11.16 23:07
@ynax píše:
počkej, ty jí radíš ať podá trestní oznámení? Vždyť píše, že podepsala směnku! Ať bylo, co bylo, podepsala jí ona. Neměla by raději shánět peníze? Tohle může skončit pro ni dost špatně

ale hodně záleží, KOMU bude platit. Tohle vypadá na hodně neseriozní inkasní společnost. Je třeba mít v ruce pravomocné rozhodnutí soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel