Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@DanielaD píše:
to se mě nezdá, exekutorovi můžeš volat, psát, má tam hromadu lidí.
ex bude asi bývalý, ne exekutor.
Jinak tedy neporadím, směnky jsou svinstvo.
@Anonymní píše:
@DanielaD
Jediné co mám je v meilu od nich poslána kopie směnky, s mým podpisem Toť vse
takže žádný exekutor. Ten by ti musel poslat rozhodnutí, náklady soudu, kolik máš platit. Stejně by ti to strhávali z rodičáku. Nic neplať běž na policii, nebo právníkem.
@DanielaD
Nic mi nikdo nestrhava a kdyby tak ne 3000 které on chce. Už čekám dva dny na vyjádření právníka tak snad se brzo ozve.
Policie pomůže až když budu mít důkaz že mě vyhrožují..
@pe-terka píše:
ex bude asi bývalý, ne exekutor.
Jinak tedy neporadím, směnky jsou svinstvo.
směny jsou nástroj k vymožení peněz je to dost brutální, ale vždy je řešení
U právníka se dá řešit
mě to vůbec nejede, ejdu pát pímeka:nevim:
@DanielaD no dostala sen tip na dobrého člověka co mi prý poradí ale furt nic.. tak doufám..
pred 6mesici za mnou prisel udajny exekutor s vymahacem, kdy po me chtel 90 000
exkuor nechdí s vymahacem
omlouá se mě to nepíše a nejede ![]()
Třeba ta směnka není vůbec platná, musíte to probrat s právníkem. A poté teprve platit. Některé směnky musí před soud a až ten určí zda jsou splatné…
@DanielaD píše:
směny jsou nástroj k vymožení peněz je to dost brutální, ale vždy je řešení
U právníka se dá řešit
mě to vůbec nejede, ejdu pát pímeka:nevim:
@JayLee píše:
zmen si cislo a TP jdi nekam do podnajmu a alespon castecne vyresis to zete nekdo bude otravovat taktopokud ti je vyhrzovano zajdi na pčr podat trestni oznameni a udelala bych to i pro pripad ze by se ti neco stalo
počkej, ty jí radíš ať podá trestní oznámení? Vždyť píše, že podepsala směnku! Ať bylo, co bylo, podepsala jí ona. Neměla by raději shánět peníze? Tohle může skončit pro ni dost špatně
@DanielaD @Dermabion @pe-terka
Já vám dekuji ![]()
Snad najdu nějaké východisko. Nebo mi slehne, je to už neúnosné mít strach co bude další den.
@ynax já ale nepisu že mu nechci platit… Jen to že mu nechci platit TOLIK ![]()
@ynax píše:
počkej, ty jí radíš ať podá trestní oznámení? Vždyť píše, že podepsala směnku! Ať bylo, co bylo, podepsala jí ona. Neměla by raději shánět peníze? Tohle může skončit pro ni dost špatně
směnku podepsla ale vymáhán není standarní
@Anonymní píše:
@DanielaD @Dermabion @pe-terka
Já vám dekuji
Snad najdu nějaké východisko. Nebo mi slehne, je to už neúnosné mít strach co bude další den.
záleží jakou směnku jsi ´podepsla jejich více druhů, ale postup vymáhání jak popisuješ je dost divný. Obrať se na právníká. Prmiň já končím, nebo mě z toho jak to nepíše, nejéde, asi šlehne ![]()
@ynax píše:
ale hodně záleží, KOMU bude platit. Tohle vypadá na hodně neseriozní inkasní společnost. Je třeba mít v ruce pravomocné rozhodnutí soudu…
@DanielaD
Oni mi ani neukázaly placku, přijel chlap a říká já sem vymahač a druhý že je exekutor. A pak už jezdí jen jednatel společnosti