Hysterický pláč před krmením - přestane někdy?

52
16.2.16 16:21

hysterický pláč před krmením... přestane někdy?

Ahoj maminky, chci se zeptat jaký máte zkušenosti s hysterickým pláčem u 4 měsíčního miminka. Náš malej šíleně řve než mu dám flašku…někdy ho musím i několik minut uklidňovat než začne pít.
Přejde to někdy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
16.2.16 17:20

U nas to prejde ve chvili kdy ma flasku v puse, ma proste hlad, pak zmlkne okamzite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.2.16 17:22

Zkušenosti mám, náš malej měl tehdy 3 měsíce, dávala jsem to za vinu kolice, ale od té doby mi bojkotuje kojení :nevim: takže jestli se někdo ozve, jsem zvědavá, s čím přijde :? napadá mě nedočkavost na jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.2.16 17:29

Nedočkaví je.. ale představa že mi takhle řve třeba v 8 měsících tak mě trefí… někdy je veselej a během sekundy řev, že má hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.2.16 12:09

U mě to samé - v klidu a najednou řev, jak když ho kuchaj - mám problémy s příkrmy, po 60 g mu dojde trpělivost a chce zbytek hned teď či nejlépe včera. Kaši dostává z lahve, ale zeleninu a ovoce dávám po lžičce a je to… náročnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.2.16 12:14

Taky mám pocit, že mi v té chvíli umře asi hlady.
Naštěstí příkrm papa hezky.. ale i když sní celou skleničku chce ještě mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.2.16 12:43

Taky mi tak vřeští, když je moc dlouho vzhůru a je přetažený. Říkáme o něm doma, že je to „velký šéf“… on z toho vyroste, doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.2.16 12:54

Už se těším až z toho vyroste… nebo mi prasknout uši.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.2.16 18:20

Nejlepší rada asi odpoutat, dneska mě chtěl chytit záchvat u odpolední svačiny. Tak jsem mu začala ukazovat barevné obrázky v kuchařce a jak pěkně pak papal :mrgreen: zaujmout pro něco jiného, on pak přestane vřeštět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí