Hysterický pláč před krmením - přestane někdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hysterický pláč před krmením... přestane někdy?
Ahoj maminky, chci se zeptat jaký máte zkušenosti s hysterickým pláčem u 4 měsíčního miminka. Náš malej šíleně řve než mu dám flašku…někdy ho musím i několik minut uklidňovat než začne pít.
Přejde to někdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nas to prejde ve chvili kdy ma flasku v puse, ma proste hlad, pak zmlkne okamzite
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenosti mám, náš malej měl tehdy 3 měsíce, dávala jsem to za vinu kolice, ale od té doby mi bojkotuje kojení
takže jestli se někdo ozve, jsem zvědavá, s čím přijde
napadá mě nedočkavost na jídlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedočkaví je.. ale představa že mi takhle řve třeba v 8 měsících tak mě trefí… někdy je veselej a během sekundy řev, že má hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě to samé - v klidu a najednou řev, jak když ho kuchaj - mám problémy s příkrmy, po 60 g mu dojde trpělivost a chce zbytek hned teď či nejlépe včera. Kaši dostává z lahve, ale zeleninu a ovoce dávám po lžičce a je to… náročnější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám pocit, že mi v té chvíli umře asi hlady.
Naštěstí příkrm papa hezky.. ale i když sní celou skleničku chce ještě mliko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi tak vřeští, když je moc dlouho vzhůru a je přetažený. Říkáme o něm doma, že je to „velký šéf“… on z toho vyroste, doufám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší rada asi odpoutat, dneska mě chtěl chytit záchvat u odpolední svačiny. Tak jsem mu začala ukazovat barevné obrázky v kuchařce a jak pěkně pak papal
zaujmout pro něco jiného, on pak přestane vřeštět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit