Hysterický řev 11měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
21.6.15 21:00
@Svistice píše:
Taky volím cestu nejmenšího odporu. Cílem je spící dítě (a pokud možno co nejmenší pruda pro rodiče uspavače), jak k tomu dospěju už tolik neřeším, protože ono se to stejně x krát změní, aby se to v určitém věku definitivně změnilo a dítě začalo usínat samo.

U prvního jsem mluvila jinak, ale Junior je jiná liga. U něj jsem ráda, že spí a je mi jedno, jak usne. U nás bylo opravdu náročné období, kdy bych dala všechno za to, aby usnul, taky jsme vyzkoušeli všechno a denně jsem doufala, že tohle už zabere.

• Citovat
  • Upravit
72725
22.6.15 07:01
@weweruška píše:
Maminky prosim o radu. Zacinam byt uz opravdu zoufala, ale nase 11 mesicni mimco uz 3 mesice nechce v noci spat v postylce. Vzdy kdyz ho ukladam ke spanku tak vypije mliko z flasky a pak zacne hystericky plakat. Uz s pritelem necime co s tim. Vyzkouseli sme vsechno mozne ale vysledek porad stejny. Nepomaha nechat vyrvat, jediny co pomaha sedet u nej a hladit jenze to trva tak hodinu dve nez usne. Predtim spal uplne krasne ale ted je to horor ;( uz jsem z toho na nervy. V noci se take budi ;( dekuji za rady

tak u něj seď, co Ti v tom brání? Má separačku.. náš to dělá taky, tak si ho chlap dá do postele, kluk je do minuty tuhej, pak ho dá do postýlky. Zajímavé je, že se mnou takhle neusne, Já si musím sednout k postýlce a držet ho za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí