Hysteroskopie v Pronatalu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1433
4.12.13 21:48

@dlouha @KackaDoup Díky, ale ptala jsem se vyloženě na zkušenosti s narkózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
4.12.13 21:52

@Aknyt však ano, já to měla pod narkózou a druhý den domů, ale oni mi tam ještě něco dělali a v pohodě, nic mě nebolelo, nekrvácela jsem nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
4.12.13 21:54

@Aknyt a punčochy jsem měla - to většinou na ženským by měli dávát ke všem výkonům a naše nemocnice je soukromá, ale platila jsem jen regulační poplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
4.12.13 21:58

@dlouha díky, to jsem chtěla vědět a ještě počkám, jestli se mi ještě někdo svěří… Abych nedělala statistiku ze 3 zkušeností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
5.12.13 13:07
@Aknyt píše:
Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti (ten kdo absolovoval) s hysteroskopií pod narkózou. Jak to u vás probíhalo, v kterém roce (pokud není tajné)? Měly jste stahovací punčochy nebo obinadla na nohách při zákroku, platily jste něco, kromě regulačního poplatku? Za jak dlouho po zákroku vás pustili domů? Byly jste v soukromém nebo státním zařízení?Sama jsem zažila hysteroskopii 2× a velmi se lišil přístup, tak bych ráda věděla, jestli jsem poprvé měla nadstandardní přístup a nebo to podruhé „očůrali“.

Já měla hysteroskopii letos v květnu. V normální nemocnici. Ráno jsem přišla na lačno na příjem, před zákrokem jsem dostala prášek a před odjezdem na sál injekci do zadku. Narkóza byla krátkodobá, ale kvůli pojišťovně mě mohli pustit až druhý den ráno. Punčochy jsem měla a platila jsem akorát 100,– regulační poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.12.13 21:52

Ahojky holky, ráda bych se vás zeptala příští týden pátek mě čeká hysteroskopie,, kvůli podezření na polypy,,, nemáte s tím někdo zkušenost,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
16.1.14 18:57

Ahoj holky v pondělí mě čeká hysteroskopie u Apolináře a ráda bych se zeptala, jestli je možné u toho udělat vyšetření na průchodnost vejcovodů? Dělali to někomu z vás? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.1.14 19:18

@lenkator ano je to možné, mě děly hysteroskopii a laparoskopii zároveň na doporučení lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
16.1.14 19:40

@simuška 1 Děkuji moc za odpověď. Mě moje dr právě poslala na Hysteroskopii k Apolináři a na průchodnost do CAR Cube, ale doporučenku na tu průchodnost nemám, tak se na to u Apolináře zeptám a snad mi to udělají i bez doporučenky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167

@simuška 1 Děkuji moc za odpověď. Mě moje dr právě poslala na Hysteroskopii k Apolináři a na průchodnost do CAR Cube, ale doporučenku na tu průchodnost nemám, tak se na to u Apolináře zeptám a snad mi to udělají i bez doporučenky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.1.14 19:51

@lenkator zeptej se na to, ale nevím jestli ti to bez doporučení lékaře udělají…mě právě napsal žádanku na obojí, tak mi to dělaly najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
16.1.14 19:59
@dlouha píše:
Děvčata jako zdravotní sestru mě překvapuje, že v dnešní době se tohle děje a že jsou doktoři čuňata, co to nechají své pacientky podstoupit bez narkózy, já to teda měla v narkóze a holky, co jste to měli bez - tak smekám před vámi

Já teda až teď koukám jako blázen, že se to dělá i v narkoze. To vědět tak si ji, samozřejmě, nechám dát. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
16.1.14 20:44

@simuška 1 Doufám, že udělají :? Bylo by fajn to vzít jedním vrzem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.1.14 17:02

@Aknyt
Ahoj, já byla dnes v soukromém zařízení v Liberci. Platila jsem 30Kč a 100 za pobyt (i když už se neplatí), ale profesionální přístup, samostatný pokoj s televizí a možnost, aby tam byl manžel. Zákrok tedy bez punčoch (ale možná kvůli věku a měla jsem i testy na srážlivost - je mi 28). Jinak vše pod narkozou.
Můžu se taky zeptat - jaká má být hygiena po? Sprchování s intim mýdlem nebo bez? 2× denně?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital