Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Zuzko, tak ti musím říct, že měření bazální teploty se mi vyplatilo a skutečně jsem těhotná byla, stále jsem měla kolem 37, někdy 36,9, někdy 37,1 a nakonec to bylo tam. A ty bradavky…???…myslela jsem, že zešílím a bolely mě i celá prsa, hlavně v noci, nemohla jsem si na ně ani lehnout.
Tak uvidíš, ale myslím, že je to na dobré cestě, i když u každého je to asi individuální, ale moje zkušenost je právě takováhle.
Měj se a držím pěstičky, aby už byl brouček pevně zakousnutý.¨
Evásek
Evásku, a kdy to pak přešlo? Teda jestli vůbec..... Podivné je, že mě od včerejška už břicho nebolí.....Tak holt uvidím. Díky za info.
Zuzka
Citlivé bradavky po skončení menstruace
Zdravím,
Je mi 29 let a chci se zeptat zda se vám to taky někdy stalo, po skončení menstruace, která trvala 6 dní (vetšinou mi trvá ms cca 7 dní), tak za dva dny jsem začala mít šíleně citlivé bradavky, že mě vadí i oblečení, trvá to už druhý den, je to fakt nepříjemné, hrozně přecitlivělé. Poslední menstruace dorazila po 33 dnech, jinak jí mívám v rozmezí 27 až 31 dní, a poslední ovulace před ms proběhla až 20 den, taky citlivost prsou, špinění 2 dny (občas při ovulaci špiním, né ale každý měsíc). Vždy mám bradavky citlivé před ovulací pár dní i během a někdy až do začátku ms. Ale teď mě zaskočilo, že po skončení ms mám hned za dva dny tak citlivé bradavky. Žádné jiné potíže zatím nemám, jen dnes jsem si všimla trochu tažného bílkovitého průhledného výtoku. Jinak HA neužívám. Nemohlo by to být tím, že mi skončila ms a hned by začínala ovulace? Četla jsem že to možné je… Nebo hormonální nerovnováha by mohla mít citlivost bradavek na svědomí? Léčím se, se sníženou funkcí štítné žlázy.
Ahojky holky, už týden mám šíleně citlivé bradavky, jako nikdy dřív. S manželem se snažíme mimi už skoro rok, tak nevím, jestli mám začít doufat. Jsem právě 30DC a krom občasného pobolívání podbřišku a zmíněné citlivosti nemám žádné příznaky.
Ještě bych měla dodat, že BT je na 36,9, což je u mě docela vysoko…Tak nevím, máte taky podobnou zkušenost? Byly jste pak těhotné?
Zuzka