Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžete mi, prosím, poradit. V lednu 28. Jsem přirozeně potratila v 7.tt po IVF. 1. Menstruaci jsem pak dostala 25. 2. V děloze jsem však měla ještě nějakou tkáň, takže 3.3. (8.Den cyklu) Jsem byla na hysteroskopii bez narkozy. 2. Menstruaci jsem měla dostat minulé úterý 24.3. A zatím nic. Podbřišek mě pobolívá už týden, ale ani kapka, žádné špinění. Vždycky jsem měla cyklus jako hodinky, ale tuším, že teď to můžu mít rozhozené. Mám to už řešit s doktorem nebo ještě čekat? děkuji
Heleď já si pamatuju, že po revizi v 12tt (taky dočistění po SP) mi lékař říkal že menstruace přijde 4-6 týdnů, přeci jen dodržuješ šestinedělí. Přiznám se, že nevím jak u hysteroskopie, ale předpokládám že tě taky čistili kyretou? Nebo není možný těhotenství?
No rika se, ze po hysteroskopii je pohnojeno na tehotenstvi…
Měla jsem před lety laparoskopii na odstranění srůstů + hysteroskopii. MS pak přišla běžně v termínu. Možná jsi těhotná, zkusila bych si udělat test ![]()
Hysteroskopie trvala asi 20 minut při plném vědomí. Jen mi tenkou hadičkou odstraňoval zbytky po plodu. Těhotenství mě napadlo, ale test negativní. Nicméně vůbec nevím kdy a zda jsem ovulovala. Při těhotenství po KET mě bolel podbřišek stejně, ale nechci si dělat naděje.
@Lynx.lynx Nečistili mě, plod odešel sám. Šestinedělí jsem tedy neměla.
Jde o to, ze jak se tam vrtne nejak, pry se rozbouri hormony a je pak pohnojeno
@e008 Strašně bych si to přála
snažíme se už 5 let, ale když ten test vyšel negativní
bude to nejspíš rozhozený cyklus
@Blajenka píše:
Ahoj holky, můžete mi, prosím, poradit. V lednu 28. Jsem přirozeně potratila v 7.tt po IVF. 1. Menstruaci jsem pak dostala 25. 2. V děloze jsem však měla ještě nějakou tkáň, takže 3.3. (8.Den cyklu) Jsem byla na hysteroskopii bez narkozy. 2. Menstruaci jsem měla dostat minulé úterý 24.3. A zatím nic. Podbřišek mě pobolívá už týden, ale ani kapka, žádné špinění. Vždycky jsem měla cyklus jako hodinky, ale tuším, že teď to můžu mít rozhozené. Mám to už řešit s doktorem nebo ještě čekat? děkuji
Ja kouk ze vam to nedelali bez narkozy, u nas ve fakultce I jinde jedine s plnou narkozou
Tak stačilo jeden den počkat. Dneska ráno jsem to dostala. Takže musím počkat až Reprofit obnoví léčbu a jdeme znovu na IVF.