Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na operační hysteroskopii jsem byla v srpnu, odstranění myomů, také silná menstruace, první narkóza v životě, strach mí každý, bez toho to nejde. Ráno jsem nastoupila na sedmou, na řadu jsem šla po jedenácté, to jediné bylo otravné, to čekání, oblbovačku jsem dostala 5 minut před odjezdem na sál, najednou jsem spala a najednou se zase probudila, byly asi dvě hodiny, trochu blbě z narkúozy a večer v osm domů, menstruace od té doby téměř na pohodu, takže to zato stálo, předtím už se s tím nedalo žít, krev ze mě tekla za pochodu a mohla jsem si to všechno ušetřit, kdybych šla dřív
Nezkoušela jste pohledat někoho v okolí kdo dělá Hysteroskopii bez narkozy? Pokud jste někdo z MS kraje tak doporučuji pana Kováře. Byla jsem u něj 2 měsíce zpátky kvůli polypům. Práce na cca. 20 minut. Dokonce jsem se mohla dívat na televizi jak mi ty polypy odstraňuje.
Úplná pohoda, bez bolesti, pokecali jsme, slezla jsem a šla jsem domů. Dala jsem si intimku pro jistotu ale stejně jsem ji nakonec nepotřebovala. Od té doby mám menstruaci bez bolestí a to jsem šíleně trpěla a bez analgetik jsem se neobešla. Ani tak moc nekrvácím. Opravdu pokud máte možnost zkuste kouknout po někom v okolí, vím že to ale mnoho lékařů nedělá.
Ja jsem mrla histeroskopii a zaroven mi delali i laparku. Na pokoji jsem byla s pani co mela jen histero a v ten den ji pustili domu. Rikala ze ji neboli nic, normálně hned chodila vse ok. Nejotravnejsi je určitě to čekání nrz te vezmou na sal. Ja mela příjem v 7 rano a vzali me az v 1 odpo. Bude to dobre neboj, neni to zas az takový zakrok. Bud rada ze nejdes na tu laparku ![]()
dekuji.moje doktorka mi prave nedoporucila, aby to bylo bez narkozy…jeste jsem.se aji neodhodlala objednat se
Ceka mne to..zitra se budu objednavat.
Nekolik let mam silnou menstruaci
Dr.mi.rikala, ze nejspis souvis se tremi porody.Na prevent. prohlidce jsem ji to rekla opet a nasla mi tam polyp cca 16× 8mm.
Nikdy jsem na operaci nebyla, hodne se bojim..
Jak jste to zvladli vy? Dekuji.