Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsem tyden po OPU. Byla jsem hned na zacatku dve noci v nemocnici kde ale resili pouze bolesti bricha. Bricho se mi nafukuje stale, ale muzu dychat jen kdyz jsem v polosedu. Kdyz udelam pohyb, chci se zvednout tak se rozkaslu a neni to uplne jako dobry. Volna tekutina v brise ve ctvrtek nebyla. Vajecniky 10 cm.
Zensky kdy tohleto uz skonci?
@šmoulililinka píše:
Ahoj holky. Jsem tyden po OPU. Byla jsem hned na zacatku dve noci v nemocnici kde ale resili pouze bolesti bricha. Bricho se mi nafukuje stale, ale muzu dychat jen kdyz jsem v polosedu. Kdyz udelam pohyb, chci se zvednout tak se rozkaslu a neni to uplne jako dobry. Volna tekutina v brise ve ctvrtek nebyla. Vajecniky 10 cm.Zensky kdy tohleto uz skonci?
Pokud je to OHSS tak zvýšit příjem tekutin a bílkovin.. příště ukončovat protokolem třeba Decapeptylem.. já už s dýchacími potíži letěla do špitálu, nevyšla jsem ani 4 schody..
S dychanim bych sla opet k doktorovi, ukazuje to spis na zhorseni stavu…predpokladam, ze ET jste odlozili? Skonci to az vyprcha hcg, tekutina se vstreba a zmensi se vajecniky, u me to trvalo 8dni, 2 kspacky, hoooodne tekutin, mineralka stridana s vodou a hoodne bilkovin, to bylo tezky, vubec se mi nechtelo jist, takze proteinovy drinky, pudinky apod…u nekoho bohuzel trva dyl a muze si vyzadat i hospitalizaci..urcite volej hned do caru
@Skaiqy já tam byla hned v den OPU, to ale bylo kvůli nesnesitelné bolesti, to dýchání přišlo až po propuštění.
@šmoulililinka píše:
@Skaiqy já tam byla hned v den OPU, to ale bylo kvůli nesnesitelné bolesti, to dýchání přišlo až po propuštění.
Možná bych jela na pohotovost nebo ráno k lékařce..mě si nechali hned ve špitále..nechci strašit ale s dýcháním je to pak lehce o držku..