I s botama do fusaku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
I s botama do fusaku?
Chtěla bych poprosit o praxi, jakou výbavu používáte do kočárku, když dítě již chodí, ale zároveň si dává v kočárku šlofíka a je zima. Poprvé jsme šli ven na procházku, že budeme ťapkat, malá usla, přikryla jsem ji dekou a nánožníkem, ale přijde mi že zespoda na ní může táhnout. Fusak jsem musela vyndat, protože se mi do kočárku nevešla, ještě když jsem ji měla připoutat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ze starého trička jsem ušila návleky na boty a měla je v košíku pod kočárem. Když šlo dítě do kočárku, dostalo na boty návleky. Měla jsem normální kočárky, děti mě tam vešly i s fusakem a nánožníkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji dobrý nápad s navleky. Takže necháváte fusak a dítě je připoutáno nebo jenom ve fusaku „vloženo“. Přijde mi že kdybych nepočítala tak se mi vejde…jakštakš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to lehky velky fusak, do ktereho se dite vejde, zadny tlusty beran neni treba.
Davala jsem i s botama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aussi píše:
Děkuji dobrý nápad s navleky. Takže necháváte fusak a dítě je připoutáno nebo jenom ve fusaku „vloženo“. Přijde mi že kdybych nepočítala tak se mi vejde…jakštakš
Chodici dite už nepotřebuje poutat, pokud s tím fusakem moc ujiždělo dolů, tak jsem přes fusak zapnula jen bederní pás.
Nikdy jsem dítě nepoutala pásy v kočáru přes ramena, neomezovala jsem tak jejich pohyb. Měla jsem erarní kširy a pak jen pás kolem pasu a mezi nohama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodící dítě už bylo ve sporťáku, fusak měl prostřihy na provléknutí pásů. Na boty jsem dávala šusťákové návleky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem věděla že bude tapkat tak sem dala kombinézu bez fusaku a když pak usnula tak ten nánožník..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poutam jenom tribodove, je tam pak více místa. Jinak používám poskládanou deku a nozky do ni zabalim. Případně boty dítěti sundam a dam pod kočárek. Nebo pokud jedeme někam, kde bude chodit až v cili a vevnitř je chladnější podlaha, dávám mu zateplene capacky a pak nemusím přesouvat vůbec a jen sundam bundu. Záleží proste na té konkrétní situaci, kam člověk jede a co tam bude dite delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má kombinezu, snehule a když je v kočárku, tak má takovou hunatou nepadaci deku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aussi vždy jsme boty sundávali a v zimě dostávala teplé capáčky a stejně tak jezdila dcera v protisměru v autě a také jsme boty sundávali
Vy byste chtěla spát v botech? já teda ne…
- Citovat
- Upravit
Máme návleky od Emitexu. Já teda poutám jen tříbodově, ale vždy poutám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za praxi, kterou máte
. Už mám představu. Zkusím to ještě s naším fusakem a poutat pouze tříbodově. Mrknu na návleky nebo budu boty sundavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit