I s botama do fusaku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
185
2.2.24 15:52

I s botama do fusaku?

Chtěla bych poprosit o praxi, jakou výbavu používáte do kočárku, když dítě již chodí, ale zároveň si dává v kočárku šlofíka a je zima. Poprvé jsme šli ven na procházku, že budeme ťapkat, malá usla, přikryla jsem ji dekou a nánožníkem, ale přijde mi že zespoda na ní může táhnout. Fusak jsem musela vyndat, protože se mi do kočárku nevešla, ještě když jsem ji měla připoutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21715
2.2.24 16:03

Ze starého trička jsem ušila návleky na boty a měla je v košíku pod kočárem. Když šlo dítě do kočárku, dostalo na boty návleky. Měla jsem normální kočárky, děti mě tam vešly i s fusakem a nánožníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.2.24 16:07

Děkuji dobrý nápad s navleky. Takže necháváte fusak a dítě je připoutáno nebo jenom ve fusaku „vloženo“. Přijde mi že kdybych nepočítala tak se mi vejde…jakštakš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.2.24 16:08

Nepoutala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.2.24 16:09

Chce to lehky velky fusak, do ktereho se dite vejde, zadny tlusty beran neni treba.
Davala jsem i s botama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21715
2.2.24 16:16
@aussi píše:
Děkuji dobrý nápad s navleky. Takže necháváte fusak a dítě je připoutáno nebo jenom ve fusaku „vloženo“. Přijde mi že kdybych nepočítala tak se mi vejde…jakštakš

Chodici dite už nepotřebuje poutat, pokud s tím fusakem moc ujiždělo dolů, tak jsem přes fusak zapnula jen bederní pás.

Nikdy jsem dítě nepoutala pásy v kočáru přes ramena, neomezovala jsem tak jejich pohyb. Měla jsem erarní kširy a pak jen pás kolem pasu a mezi nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
2.2.24 16:16

Chodící dítě už bylo ve sporťáku, fusak měl prostřihy na provléknutí pásů. Na boty jsem dávala šusťákové návleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
2.2.24 16:18

Když jsem věděla že bude tapkat tak sem dala kombinézu bez fusaku a když pak usnula tak ten nánožník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
2.2.24 16:20

Poutam jenom tribodove, je tam pak více místa. Jinak používám poskládanou deku a nozky do ni zabalim. Případně boty dítěti sundam a dam pod kočárek. Nebo pokud jedeme někam, kde bude chodit až v cili a vevnitř je chladnější podlaha, dávám mu zateplene capacky a pak nemusím přesouvat vůbec a jen sundam bundu. Záleží proste na té konkrétní situaci, kam člověk jede a co tam bude dite delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
2.2.24 16:21

Dcera má kombinezu, snehule a když je v kočárku, tak má takovou hunatou nepadaci deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
2.2.24 16:25

@aussi vždy jsme boty sundávali a v zimě dostávala teplé capáčky a stejně tak jezdila dcera v protisměru v autě a také jsme boty sundávali :lol: Vy byste chtěla spát v botech? já teda ne…

• Citovat
  • Upravit
44178
2.2.24 17:27

Máme návleky od Emitexu. Já teda poutám jen tříbodově, ale vždy poutám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
2.2.24 22:15

Děkuji všem za praxi, kterou máte :palec:. Už mám představu. Zkusím to ještě s naším fusakem a poutat pouze tříbodově. Mrknu na návleky nebo budu boty sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat