Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
včera mi z Anglie přišla sportovní nástavba na tenhle kočárek. Jak jsem se dočetla, zádová část by měla být polohovatelná, jenže já nikde nemůžu najít čuplík, kterým bych mohla zádíčka polohovat. Proto prosím ty, které mají s tímto kočárkem zkušenost o radu. Děkujuuuu
Máte zkušenost s Icandy Apple?
Přidejte zkušenost s Icandy AppleMy mame ICandy peach. A polohovatelne je to jen diky tem cuplikum na boku, tim myslim polozit na spinkani na polo a na sezeni, nema to klasicke polohovani. Ale jestli je to u apple stejny ![]()
Koukni sem http://www.youtube.com/watch?…
Díky díky, to je přesně ono! ![]()
Tak ještě sehnat iCandy fusak a budu spokojená ![]()
Neni zac. My ho dostali zadarmo , ale oni rikaji fusak nanozniku
. Takze nanoznik mame a fusak jsem musela koupit od jine znacky ![]()
Ahojda, jak jste s iCandy apple spokojené? Váhám mezi Bugaboo cameleon a iCandy apple 4-kolkou. Nemáte někdo zkušenost s koupí z Anglie? Netuším, jak dlouho to může trvat a jestli se i při platbě cla vyplatí. Tady jsou oba šíleně předražený… Díky moc za rady
Ahoj,
mám pár dní doma icandy Apple a je booožíííí. Koupila jsem ho na britské ebay za supr cenu, horší už to bylo s poštovným, to stálo 100 liber. Ale pořád se mi to vyplatí, páč u nás jsou děsně předražený a hlavně jich je málo. Clo jsem žádné neplatila, byl tady asi za čtyři dny od odeslání z Londýna. Je obrovskej, moje téměř tříleťačka se do něj krásně vejde a ještě má nad hlavou spoustu místa,mladší dcerka (9 měs) do něj zapadla jak němci do krytu a děsně se chechtala, takže taky spokojenost, krásně odpruženej, nafukovací kolečka, otočné sezení,jsem nadšená, takže už snad dám na chvilku s kočárkama pokoj, je to můj šestý kočár a chlopek ze mě roste ![]()
Hehe, já jsem z něj taky nadšená
minulý víkend jsem se cvičně dívala v obchodě na kočárky a žádný jiný bych si nevybrala ![]()
Díky za ohlas, s kočárkama je to prostě nekonečný boj. Snad neexistuje jeden, který by splňoval všechny moje požadavky, líbil se prckovi a ještě nebyl předražený
Díkes! ![]()
Moc prosím o informaci, je to kočár i do lehčího terénu? Nerovnosti a tak? Děkuji moc za odpověď.
@canada ahojky, my s ním jezdili po polňačce i do lesa, takže lehčí terén si myslím zvládne bez problému
problém se stabilitou jsme neměli a to jsem používala jen 3kolku..
Super, děkuji moc, já váhám nad tříkolkou, trochu se jí bojím, s mojí šikovností…
Přemýšlela jsem o Teutonii i Gessleinu, ale jelikož potřebuju často skládat, přijde mi ICandy lepší, samozřejmě nevím, jak je to s pohodlím pro dítě. Malá je zatím malá, má 5 měsíců, ale potřebuji řešit hlavně sporťák, takže proto. Hodně cestujeme, ale bydlíme skoro v lese, cesta mizerná, spíš žádná, zakže moc nekorzujeme, ale kdyby ano, potřebuji aby kočár vydržel. Věčné dilema. ![]()
@canada apple si můžeš měnit buď na 3kolku nebo 4kolku. Já mám koupené obě varianty předních koleček a stačí jen přecvaknout, podle toho, co se Ti zrovna hodí. Nevím, jak je to u jiných modelů iCandy ![]()
Tak moc děkuju, zase jsem o něco chytřejší.
Jinak velikost pro mimčo a pohodlí je v pořádku? Nehce se mi už kupovat další kočár. ![]()
@canada hlubokou korbičku jsem používala cca do 8mi měsíců malého, ještě by mu nějakou dobu vydržela, ale už se chtěl koukat, tak jsem ho dala do sport´áku. Já ale měla malého mimíse, tak moc nedokážu posoudit. Ale subjektivně myslím, že je velký tak akorát. Prostě průměr. Sport´ák jsem tuto zimu ještě nevytáhla, čekám na sníh, ale myslím, že by se měl do něj ještě v pohodě vlézt. Na pohodlí si malej nikdy nestěžoval
Jinak já ho ani neměla potřebu měnit, takže jsem celou dobu měla jen tenhle kočár a když byl malej větší, tak jsem do města ještě koupila golfky Nuna pepp a ty si taky nemůžu vynachválit. Ale ty jsou bohužel jen do města a na rovné povrchy..
Tak uvidíme, ještě jsem se dívala na Baby Jogger summit a gesslein, taky jané se nejeví špatně.
To je hrůza. To snad člověk nevybere. ![]()