ICandy Peach

2
9.3.12 14:06

iCandy Peach

Zdravím, přemýšlíme nad sourozeneckým kočárek iCnady Peach (popřípadě Peat). Nemáte s ním někdo zkušenost? Potřebujeme ho i do terénu, bydlíme v kopcích.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
9.3.12 14:24

Ahoj Kozlyk, koukni na http://www.icandyworld.com/cz/cs/home … tam jsou i prodejci, tak si najdes, kde ho prodavaji .. zijeme ve Francii pod Alpama a tady maji vsichni 3 typy kocarku, iCandy - Bugaboo - BebeConfort - a vypadaji vsechny uzasne i do terenu, ted jen vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.3.12 14:29

Ja nemam sourozenecky, ale mam ho pro dceru, tak nevim, jestli ti muzu poradit. Ale jsem s nim spokojena nadprumerne :dance:
A do terenu perfektni, zrovna dnes jsem s nim brazdila sutry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.12 14:47

A máš prosím tě iCandy Peach nebo Pear? U varianty iCandy Pear se totiž trochu bojím těch malých dvojkoleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.3.12 15:48

Kolik vazi tenhle kocarek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.3.12 15:53
Kozlyk píše:
A máš prosím tě iCandy Peach nebo Pear? U varianty iCandy Pear se totiž trochu bojím těch malých dvojkoleček.

Ja mam Peach, mame taky 2 kolecka a prijde mi super, zatim nemuzu rict, ze jsem nespokojena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.3.12 15:56

cca 12 kg :nevim: , uplne presne nevim. Spodek je 8 kg a korbicka 3,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
11.9.12 21:14

Zdravím :mavam: Tak trochu dopředu už obhlížím sourozenecké kočárky a hodně mě zaujal právě iCandy Peach, ale nikde se nedozvím cenu, jedině přímo na dotaz prodejce… Nevíte náhodou, na kolik momentálně tento kočárek vyjde? Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
11.9.12 22:49

@Monika_1192 Ahoj stojí kolem 25000 kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
12.9.12 09:02

@katule9 Ahoj. Díky za info, je to teda pěkně drahá sranda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
12.9.12 16:30

@Monika_1192 No nejen drahá. Ono když pak ten kočárek vidíš v reálu, tak marně přemýšlíš, jestli je pro děti a nebo pro panenky. Jinak pokud by o něj člověk echt stál, vyplatí se podívat na ebay, tam jsou tak kolem 300-350 liber jeté, ale velmi slušný stav.

• Citovat
  • Upravit
ZykIveta
22.10.12 12:18

Čau Moňásku, já ten kočár sháním taky, ale jen pro jedno :-D a pouze sporťák… Déle než měsíc jsem sháněla starší, ale je to celkem beznadějné a když už, tak nebyl moc zachovalý… mám zaslané ceníky, ale jen samotná sporťák pro jedno dítě stojí kolem 16tis a víc… pro dvě počítej opravdu min 25 tis. s přebalovací taškou a dalšíma doplňkama i 30… možná se na sporťák pojedeme podívat tento čtv, tak bych ti dala vědět, nebo bys ho obkoukla pak u nás, v případě, že bysme koupili, ale na kočárku pro dvě děti mi příjde, že to jedno musí dost trpět a upřímně bohužel houby vidět :-(… asi bych byla na svého sourozence dosti nas… kdyby mi takhle bránil ve výhledu :-D

• Citovat
  • Upravit
64
23.10.12 13:32

Ahoj holky,
my mame doma iCandy Peach a ja jsem s nim strasne moc spokojena. Mam deti od sebe 13 mesicu a bez nej bych tu uz asi nebyla :D
Dlouho jsme shaneli sourozenecky kocar a vsechny na me byly moc tezke. Nedalo se s nimi dobre manipulovat, a to byly prazdne! iCandy me nadchnul svoji lehkosti a snadnou ovladatelnosti. Proste jsem se do nej zamilovala :)
Jasne, druha korbicka a sportak je mensi, ale ja to brala tak, ze u kazdeho takoveho kocarku clovek musi udelat nejaky kompromis. Malemu jsou ted 4 mesice a zatim se tam vejde i s fusakem. Kupovala jsem si i velkou korbu (dvojceci verze), a tak ma prcek docela casto moznost se vozit i ve velmi velke a komfortni korbe (kdyz jde dcera pesky nebo je u babicky…). Az pujde maly do sportaku, tak ho dam do toho vetsiho a dcera pujde do mensiho az zacnou bolet nozicky :)
Jo a z male korbicky vidi dobre, stahuju strisku. Z maleho (druheho) sportacku uz by asi videl hur, ale jak rikam, ja ho dam do toho velkeho a dcera se bude muset uskromnit, vsak tam taky bude jezdit jen obcas.
Pokud byste potrebovaly vedet vic, klidne piste! :kytka:
Mejte se! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZykIveta
23.10.12 13:41

Mohla bych se prosím zeptat, zda je sportovní sedačka dosti prostorná? Máme ročního chlapečka a další mimčo v nejbližších letech neplánujeme, ale kočárek iCandy Peach zatím splňuje veškeré moje požadavky. Jediné čeho se bojím je to, že jakmile příjde zima, tak v něm bude v kombinéze a ve fusaku těsno… Moc děkuji.

Iveta

• Citovat
  • Upravit
64
23.10.12 14:37

Dceri ted bylo 17 mesicu a vejde se tam ve fusaku. Je ale pravda, ze je teda trochu mensiho vzrustu. Nosime velikost 9-12 mesicu :)
Pokud shanite opravdu prostorny sportak, tak to bych asi iCandy Peach nedoporucila…
Mozna, jestli mate nekde pobliz obchod, kde maji vystaveny iCandy Peach, tak bych vzala ditko, kombinezu a fusak a sla bych to vyzkouset. Nedavno jsem v jednom obchode videla maminku, ktera taky zkousela, jestli by se ji ditko veslo do kocarku i v zime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí