Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, přemýšlíme nad sourozeneckým kočárek iCnady Peach (popřípadě Peat). Nemáte s ním někdo zkušenost? Potřebujeme ho i do terénu, bydlíme v kopcích.
Díky moc.
Ahoj Kozlyk, koukni na http://www.icandyworld.com/cz/cs/home … tam jsou i prodejci, tak si najdes, kde ho prodavaji .. zijeme ve Francii pod Alpama a tady maji vsichni 3 typy kocarku, iCandy - Bugaboo - BebeConfort - a vypadaji vsechny uzasne i do terenu, ted jen vybrat ![]()
Ja nemam sourozenecky, ale mam ho pro dceru, tak nevim, jestli ti muzu poradit. Ale jsem s nim spokojena nadprumerne ![]()
A do terenu perfektni, zrovna dnes jsem s nim brazdila sutry ![]()
A máš prosím tě iCandy Peach nebo Pear? U varianty iCandy Pear se totiž trochu bojím těch malých dvojkoleček.
Kozlyk píše:
A máš prosím tě iCandy Peach nebo Pear? U varianty iCandy Pear se totiž trochu bojím těch malých dvojkoleček.
Ja mam Peach, mame taky 2 kolecka a prijde mi super, zatim nemuzu rict, ze jsem nespokojena. ![]()
cca 12 kg
, uplne presne nevim. Spodek je 8 kg a korbicka 3,5 kg.
Zdravím
Tak trochu dopředu už obhlížím sourozenecké kočárky a hodně mě zaujal právě iCandy Peach, ale nikde se nedozvím cenu, jedině přímo na dotaz prodejce… Nevíte náhodou, na kolik momentálně tento kočárek vyjde? Díky moc! ![]()
@Monika_1192 No nejen drahá. Ono když pak ten kočárek vidíš v reálu, tak marně přemýšlíš, jestli je pro děti a nebo pro panenky. Jinak pokud by o něj člověk echt stál, vyplatí se podívat na ebay, tam jsou tak kolem 300-350 liber jeté, ale velmi slušný stav.
Čau Moňásku, já ten kočár sháním taky, ale jen pro jedno
a pouze sporťák… Déle než měsíc jsem sháněla starší, ale je to celkem beznadějné a když už, tak nebyl moc zachovalý… mám zaslané ceníky, ale jen samotná sporťák pro jedno dítě stojí kolem 16tis a víc… pro dvě počítej opravdu min 25 tis. s přebalovací taškou a dalšíma doplňkama i 30… možná se na sporťák pojedeme podívat tento čtv, tak bych ti dala vědět, nebo bys ho obkoukla pak u nás, v případě, že bysme koupili, ale na kočárku pro dvě děti mi příjde, že to jedno musí dost trpět a upřímně bohužel houby vidět
… asi bych byla na svého sourozence dosti nas… kdyby mi takhle bránil ve výhledu ![]()
Ahoj holky,
my mame doma iCandy Peach a ja jsem s nim strasne moc spokojena. Mam deti od sebe 13 mesicu a bez nej bych tu uz asi nebyla ![]()
Dlouho jsme shaneli sourozenecky kocar a vsechny na me byly moc tezke. Nedalo se s nimi dobre manipulovat, a to byly prazdne! iCandy me nadchnul svoji lehkosti a snadnou ovladatelnosti. Proste jsem se do nej zamilovala ![]()
Jasne, druha korbicka a sportak je mensi, ale ja to brala tak, ze u kazdeho takoveho kocarku clovek musi udelat nejaky kompromis. Malemu jsou ted 4 mesice a zatim se tam vejde i s fusakem. Kupovala jsem si i velkou korbu (dvojceci verze), a tak ma prcek docela casto moznost se vozit i ve velmi velke a komfortni korbe (kdyz jde dcera pesky nebo je u babicky…). Az pujde maly do sportaku, tak ho dam do toho vetsiho a dcera pujde do mensiho az zacnou bolet nozicky ![]()
Jo a z male korbicky vidi dobre, stahuju strisku. Z maleho (druheho) sportacku uz by asi videl hur, ale jak rikam, ja ho dam do toho velkeho a dcera se bude muset uskromnit, vsak tam taky bude jezdit jen obcas.
Pokud byste potrebovaly vedet vic, klidne piste! ![]()
Mejte se! ![]()
Mohla bych se prosím zeptat, zda je sportovní sedačka dosti prostorná? Máme ročního chlapečka a další mimčo v nejbližších letech neplánujeme, ale kočárek iCandy Peach zatím splňuje veškeré moje požadavky. Jediné čeho se bojím je to, že jakmile příjde zima, tak v něm bude v kombinéze a ve fusaku těsno… Moc děkuji.
Iveta
Dceri ted bylo 17 mesicu a vejde se tam ve fusaku. Je ale pravda, ze je teda trochu mensiho vzrustu. Nosime velikost 9-12 mesicu ![]()
Pokud shanite opravdu prostorny sportak, tak to bych asi iCandy Peach nedoporucila…
Mozna, jestli mate nekde pobliz obchod, kde maji vystaveny iCandy Peach, tak bych vzala ditko, kombinezu a fusak a sla bych to vyzkouset. Nedavno jsem v jednom obchode videla maminku, ktera taky zkousela, jestli by se ji ditko veslo do kocarku i v zime ![]()