Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloZa mě ani jeden. Mě vadí ta sedací sklápěcí vanička, jako spousta dětí se tak vyspí, ale já malou na spaní odpoutám a ona se v klidu točí na bok a na břicho, jak je jen na zádech brzo se vzbudí.
Proč nechceš z druhé ruky? Kvalitní kočárky toho vydrží dost, ale je fakt, že zrovna ty co si si vybrala asi moc v bazaru ještě nebudou.
Máme Cameleon, uvažovala jsem i o ICandy, ale nakonec vyhrál Bugaboo a nemůžu si stěžovat, miluju ten kočár já i syn. A Buffalo je vlastně stejný jako Cameleon, jen trochu jiný konstrukčně, protože je pro jiný terén. Vybrala bych ten
Ale určitě bych ho nekupovala v Malvíkovi, ale u autorizovaného prodejce, já doporučuju Vandu Adamcovou a Chytrý hračky ![]()
PS: Je tu celá velká diskuse o Buffalo.
@hamanek1 No vzhledem k tomu, že vypadaj jako troj a čtyř verze jednoho kočárku, tak to máš jen o tom, kolik chceš koleček
Obě značky mají super provedení, takže ani tady není jeden lepší. Osobně tenhle typ sportovní sedačky moc nemusím ze stejného důvodu jako @gabriela82, takže bych do nich nešla.
Jestli je to zbytečné utrácení ti neporadím
, tohle má každý jiné.
@hamanek1 Za mě iCandy, jelikož si ho taky plánuju kupovat..
byli jsme se na něj podívat v obchodě a jsme z něj nadšení..Myslím že jde na něj s adaptéry nasadit právě jen autosedačka maxi cosi (alespoň tak nám to prodavačka říkala)..cena je někde kolem 35 000,– se vším všudy (korbička, sportovní nástavba, autosedačka, adaptéry)..co jsem našla diskuze maminek co tento kočárek mají tak jsou s ním velmi spokojené..
@nepr.neprihlasena píše:
Máme Cameleon, uvažovala jsem i o ICandy, ale nakonec vyhrál Bugaboo a nemůžu si stěžovat, miluju ten kočár já i syn. A Buffalo je vlastně stejný jako Cameleon, jen trochu jiný konstrukčně, protože je pro jiný terén. Vybrala bych tenAle určitě bych ho nekupovala v Malvíkovi, ale u autorizovaného prodejce, já doporučuju Vandu Adamcovou a Chytrý hračky
PS: Je tu celá velká diskuse o Buffalo.
A ještě autosedačka - tak tam jsou různé adaptéry - na Maxi Cosi a Cybex, na Romer…
Na těch chytrých hračkách by tě Buffalo vyšel na: 23 715,– základna + 2 780,– látkový potah na stříšku a kryt korbičky + 1 075,– adaptéry, tedy dohromady 27 570,–
@hamanek1 Teď jsem si pustila ještě video toho Buffala a taky vypadá velmi dobře..těžké rozhodování..asi se na něj také ještě pojedu někam kouknout..díky za tip.. ![]()
Kočárek za 32 tisíc
to si děláš srandu že? Nekoupila bych nikdy! I když mám našetřeno 500 tisíc, je to podle mě úplně zbytečný a na chvíli ![]()
@hamanek1 na anna a viktorie kocarek maji a pri koupi dostanes 12%slevu coz je z celkove castky cca 3tisice. tudiz te vyjde na 22 tisic ![]()
@hamanek1 myslim to bugaboo buffalo, ja ho objednavala taky v pondeli:-) je uzasny
maj ho tam aj vystaveny! na Malvikovi urcite nekupovat!!
@Katka122 píše:Řekla bych že je každého věc, kolik chce do čeho investovat a je jedno, kolik kdo má nebo nemá peněz..zakladatelka se ptala který z těch dvou kočárku bysme preferovaly, neptala se, zda schvalujeme jejich cenu, takže nechápu tvůj příspěvek..
Kočárek za 32 tisícto si děláš srandu že? Nekoupila bych nikdy! I když mám našetřeno 500 tisíc, je to podle mě úplně zbytečný a na chvíli
Za me teda icandy, mam ho doma, musim ale rict, ze v Cechach stoji nehorazne penize, tady se da cela kombinace poridit za 700 euro!!!
@nepr.neprihlasena píše:
A ještě autosedačka - tak tam jsou různé adaptéry - na Maxi Cosi a Cybex, na Romer…Na těch chytrých hračkách by tě Buffalo vyšel na: 23 715,– základna + 2 780,– látkový potah na stříšku a kryt korbičky + 1 075,– adaptéry, tedy dohromady 27 570,–
adaptéry ale tam stojí přes 3 tisíce ![]()
@Safiye Ale když si koupíš adaptéry s kočárkem, tak tě vyjdou na 1 075,– Chce to číst popisky u zboží.
Holky do kterého by jste šli?

líbí se mi tyto dva typy kočárků.
první zde + korbička a jde na tento kočárek nasadit i autosedačka Maxi cosi? a jaká je cena? Jak jste spokojený? Není moc nízký?
Dále se mi líbí tento kdybych ho kupovala tak samozřejmě jindy a se sluneční stříškou, autosedačkou, adaptéry mě vyjde něco na 32 tisíc.. Tak co holky myslíte? Nebo raději koupit levnější že je to zbytečný? Z druhý ruky kočárek ale nechci..