Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím Všechny maminky
, potřebuji poradit sháním kočárek na zimu a hodně se mi líbí kočárek GAZELLE nebo ZEBRA. Chci vědět jaký je lepší pokud už jste na kočárku zpozorovali nějaké vady? slyšela jsem že Gazella má lepší nánožník a že se jí hýbe rukojet'.. prosím porad'te děkuji za 'Vaše názory
pokud některá maminka prodává tyhle kočárky ráda odkoupím ![]()
Máte zkušenost s Prampol Gazelle?
Přidejte zkušenost s Prampol GazelleJá je osobne neznám ani je nemám, ale co jsem tak koukala na netu vzala bych si gazzelu. ![]()
Děkuji právě jsem ty diskuze četla
a nemůžu se stálé rozhodnout:(
Jestli kocarek na zimu, tak bych brala s vetsima koleckama. Lip se snima projede snih. Ale zalezi na tobe. A pobliz neni nejaky obchod kde by meli.?
Právě jsem kdysi měla podobný s těmi kolama a ve sněhu se mi s tím luxusně jezdilo:-)nejblíž to mám do Valašského Meziříčí a tam právě není
ani ty kočárky neznají, kdyby ty kočárky tam oba prodávali tak si je prohlédnu oba pojezdím a jeden z nich bych brala ![]()
Přečetla jsem různé diskuze a nakonec jsem dala na tebe a objednala jsem si Gazellu má praktičtější nánožník a nefouká do té stříšky jak u zebry:-( tak snad mi dojde co nejdříve:-)
@Hulu píše:
Já mám zebru a nemůžu si stěžovat
Kamarádka jí má také ale stěžuje si má ho zatím 3 dny a říkala že ten nánožník špatně drží a že jí vržou kolečka tak nevím ![]()
ale jak GAZZELLA tak ZEBRA mi přijdou stejné jen ten nánožník jiný a kola
@Adel.ko píše:
Kamarádka jí má také ale stěžuje si má ho zatím 3 dny a říkala že ten nánožník špatně drží a že jí vržou kolečka tak nevímale jak GAZZELLA tak ZEBRA mi přijdou stejné jen ten nánožník jiný a kola
ja ho mam uz rok a kolecka mi nevrzou a nanoznik sedi a drzi dobre, tak nevim.Byt ji tak ho reklamuju
Ahoj, oživuji diskuzi ![]()
Přemýšlím o tomhle kočárku, tak se chci zeptat, jestli nemáte nějaké nové poznatky?
Děkuji ![]()