Xlander nebo Casualplay s4

549
20.8.13 16:32

Xlander nebo Casualplay s4

Ahoj holky..
Předem se omlouvám jestli už tady je nějaké podobné téma ale potřebovala bych konkrétní srovnání těchto dvou kočárků..
Po dceři máme doma trojkombinaci Casualplay S4 (korba playmoon) a čekáme druhé mimi…Ted mi volala mamka že u nich ve městě mají v dětském sekáčku na prodej moc pěkném stavu trojkombinaci Xlander (tuším že asi XA) za necelých 5000.
Původně jsem si chtěla nechat Casualplay (mám k němu sice jisté výhrady ale je mi jasný že každej kočárek má něco) ale ted si říkám že bych to možná zkusila…
Designově se mi Xlander (carbon) líbí ale nevím co funkčnost…
Jste s ním spokojené? Zkusil si někdo oba kočárky?
Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1717
20.8.13 16:55

Já mám X-lander XA (verze 2010) a spokojenost i když nějaké mouchy se na něm najdou asi jako na každém kočárku :lol: Odvozil mi první dceru a teď už čeká na vybalení pro druhé mimčo ;) S Casualplay zkušenost nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.13 19:33

Mám teda casualplay S6, jsem nejspokojenější s celou trojkombinací, jinou značku bych nechtěla, bez jakékoliv závady mi vozí 3tí dítě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
20.8.13 19:43

Já mám X-lander XA 2011 a už bych do něj asi nešla (ale nevím jaká by byla jiná volba). Když měl syn 9 měsíců, tak jsem už raději koupila golfky Cybex a od té doby už jsem X-lander nepoužila, ale mám ho zabalený pro druhé mimi. Má několik nevýhod, které jsem bohužel zjistila až časem, stačí když se třeba na Heurece podíváš na recenze, tam je všechno napsáno. Dvě zcela zásadní nevýhody pro mě byly - malá korbička (v pěti měsících musel syn do sporťáku) a pak na sporťáku nešla opěrka až úplně do sedu, což synovi později hrozně vadilo. Takže bych spíš nedoporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
20.8.13 22:02

Díky všem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
21.8.13 08:43

Mam Casualplay S4 a uz nikdy vice…Ten Xlander neznam, ale všechno bude lepsi, nez ten Casualplay… Uz premyslim, jak se ho zbavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.13 08:53
@Petta29 píše:
Mam Casualplay S4 a uz nikdy vice…Ten Xlander neznam, ale všechno bude lepsi, nez ten Casualplay… Uz premyslim, jak se ho zbavit :-)

co ti udělala? já mám teda místo jednoho dvoukola vepředu 2 dvoukola, ale celkově pro mě je tahle značka nejlepší, říkám vozím v něm své 3 dítě a furt je hezký, bez problémů, moderní a spluňuje vše co potřebuju (polohovatelnou autosedačku, nacvakávací na podvozek) to snad jiná značka ani nemá, bez toho by jsme se neobešli vůbec, dlouhá korba, takže i náš macíček, který roste rychle se tam ještě chvilku vleze a když ho chci sama přenést, v klidu oddělám sedačku nebo korbu a přenesu, jiný kočár by se už asi rozpadl vozit 3 děti a to si ho ještě vezme sestra až ho nebudu potřebovat, já jsem plně spokojená, nenašla jsem žádnou konkurenci a velice těžko se s tím kočárem budu ločit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
21.8.13 09:51

@Kelsey Jo ty čtyřkolky se mi zdají lepší. Kamarádka ho má a je mnohem stabilnější než ta rozvyklaná trojkolka, má výrazně větší a lépe přístupný nákupní košík.. i když je to starší model.
Akorát teda nevim co máte za korbu. Já mám Playmoon a byla to hrůza. Malá se narodila se 4 kily a 53cm a v pěti měsících se tam vůbec nevešla (bez fusaku podotýkám)…ležela v té úzké nudli jako v rakvi(jo je to blbý přirovnání ale jo..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
21.8.13 09:53

@Petta29 Taky jsem se už rozhodla že půjde z domu.. Ten x lander teda nakonec brát nebudu, prozkoumala jsem různé fotky a potkala nějakou maminu a přijde mi takový…jak to nazvat…laciný.. Ta konstrukce se mi zdá hrozně tenoučká, nepropracovaná tak nevím…
Doufám že ukecám manžela/sponzora :-) a půjdeme do bugaboo…Ten u mě vede na celé čáře ale ta cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.13 10:07

@Maky.C
taky máma playmoon, malý se narodil 3560 a 49 cm, ve 2,5 měs. měl skoro 6kg a 64 cm, dneska jdeme přeměřit, převážit na 4 měs. poradnu, ale zatím mi tam vleze s přehledem :mrgreen: zatím tam má místa dost
My ho máme 5 let doma ten kočár, mám děti blízko po sobě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
21.8.13 12:34
@Kelsey píše:
co ti udělala? já mám teda místo jednoho dvoukola vepředu 2 dvoukola, ale celkově pro mě je tahle značka nejlepší, říkám vozím v něm své 3 dítě a furt je hezký, bez problémů, moderní a spluňuje vše co potřebuju (polohovatelnou autosedačku, nacvakávací na podvozek) to snad jiná značka ani nemá, bez toho by jsme se neobešli vůbec, dlouhá korba, takže i náš macíček, který roste rychle se tam ještě chvilku vleze a když ho chci sama přenést, v klidu oddělám sedačku nebo korbu a přenesu, jiný kočár by se už asi rozpadl vozit 3 děti a to si ho ještě vezme sestra až ho nebudu potřebovat, já jsem plně spokojená, nenašla jsem žádnou konkurenci a velice těžko se s tím kočárem budu ločit

Asi po 5 mesicich jsme malého musela soupnout do sportaku, nevesel se, mam taky Playmoon, do te doby prestala fungovat aretace na prednim kole a polohovani madla..manzel mi tam musel dat hrebik a tudíž je nastaveny jen na mou vysku. Co se tyce vajíčka, tak je maximalne tezke a s ditkem téměř nemozne ho unest. Polohovani sportaku nejde do uplneho sedu, do praveho uhlu, nastesti to synovi nevadilo…a když ho muzu porovnat třeba s Jane slalom, tak ten jde mnohem lepe ovládat. Casualplay je proste rozviklany smejd :? Jsem pevne rozhodnuta odvozit další mimi v korbičce, vyuzit vajicko a pak si koupim novy sportak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
21.8.13 12:36

@Maky.C Bugaboo bych taky brala a taky ICandy… Ještě jsem premyslela o Quinny… nebo Cam Cortina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.8.13 13:12

@Petta29
tak my žádné takové problémy vůbec neměli a že už je používaný dlouho, my tu autesedačku dáváme jen na pozvozek, takže jestli ji přenesu metr od auta na podvoze a zpět, je to těžké, ale daleko to v rukách netahám, tak si nestěžuju :lol: ale tak jasně každému vyhovuje něco jiného
Já jsem maximálně spokojená, do jiného bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí