Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se s vámi poradit. Mám sportovní kočárek Gazelle Prampol, v takové té střední poloze, když mimčo ani neleží ani uplně nesedí, mi pořád dcera padá k jedné straně. Nevíte proč? Je jí 8 měsíců a už sama sedí, je i na svůj věk velká. Nebo je špatně připoutaná? A nebo jsem koukala, že jsou nějaké vložky do kočárku, jestli ty nepomůžou…
@TocikovaM ještě nesedí dostatečně pevně, aby se nehroutila při jízdě a vydržela sedět rovně… počkej měsíc, nejspíš bude všechno v pořádku…
Aha. Přitom doma už sedí krásně… když spinká v kočárku, mám jí dole. Ale když kouká, tak má potřebu čumákovat, tak jí musim tu polohu zvednout ![]()
@TocikovaM no jo, ale to sedí na zemi nebo na sedačce, která se nehoupá, nehýbe a nevyžaduje, aby se zapojily všechny svaly a udržely ji v rovnováze… to je mnohem jednodušší…
Nevím jestli je to tím jak pevně sedí. Syn takhle jezdil skoro pořád, prostě na pohodu ![]()
Taky si myslím že to nic není. Naše malá taky zezačátku padala na pravou stranu. Až kolem 1roku když seděla „jako buk“ tak se ani nehla ![]()
Co znamená sama sedí?
Sama od sebe se posadí a sedí nebo ji někdo posadí a ona drží?
@Novire Ježiš, to bych neudělala jí pasivně posazovat. Sama se posadí a sedí
.
Taky bych zkusila vložku do kočárku, třeba emitexovou, beztak už se ochlazuje, bude příjemnější i vzhledem k počasí
trochu do ní jakoby zapadne, ale zase né jako do polštáře…
taky bych řekla, že je to prostě tím, že se kočár hýbe, kodrcá a její sed ještě není tak pevný a časem se to srovná.
http://www.nejbaby.cz/…tka/d-79513/
@TocikovaM píše:
@Novire Ježiš, to bych neudělala jí pasivně posazovat. Sama se posadí a sedí.
tak to je šikovná, v 8-mi měsících mi to přišlo dost brzo, proto jsem se ptala ![]()
Je to naše šikulka. Nechávám vývoj jen na ní
neposazuju, nestavim, nic… a šikulka už měsíc chodí kolem nábytku ![]()