Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
16.8.13 18:23

CONCORD WANDERER

Jsem rada ze mohu poreferovat o tomto kocarku.
zkousela jsem i fusion a neo, ale tenhle je naprosto bezkonkurencni je naprosto dokonaly, lehce se ovlada, prostorna sportovni nastavba dlouhe polohovani na nozicky, skvele zvlada teren, nerovnosti a diry, dobre odpruzeny, kola bytelna a nesusti jako u fusion nebo nea.
ovladatelnost jednou rukou a skvely jak pro male lidi tak vysoke, otocna sportovni nastavbu oceni spoustu maminek, concord zdarma pridava slunecni clonu a plastenku.
slunecni clona skvela dneska jsme vyzkouseli.
prostorny kos a dobre pristupny oproti ostatnim modelu, pisou kos na 20L.
lehke polohovani jednou rukou, a krasne velka boudicka ktera krasne kryje mrnouska, proti vetru a snehu, boudicka lze take rozepnout a je tam sitka pro skvele a ocenitelne odvetravani v lete.
predcil me ocekavani, mame ten sami na obrazku ale jen sportak milackovi uz je rok, ale ocenitelna je i vlozna taska ktera se do sportacku bezpecne ukotvi diky skvele konstrukci a polohovani, a prijde mi naprosto uzasny a velmi prijemne a hladce se s nim jezdi, proste luxus :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
16.8.13 18:32

kde tento uzasny kocarek koupite ?

Tento uzasny kocarek koupite ve skvelem obchode babiez nebo www.babiez.cz
jsou tam velmi mily a skveli pracovnici kteri vam radi a pohotove se vsim poradi.
vrele doporucuji kocarek zakoupit tam, jelikoz ne jen to ze si odvezete naprosto dokonaleho spolecnika pro cestovani s vasemi poklady ale take prijemne jednani ktere uz se dnes take vsude nevadi takze dalsi velike diky patri babiez :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

jen tak dal :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
16.8.13 18:53

Můžu naprosto souhlasit! mám již podruhé Concord fusion a je to nejlepší kočárek pod sluncem! :srdce: :srdce: tenhle nemám, ale můj Fusionek je pro náš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.8.13 19:32

Ano concord je prstě TEN PAN CONCORD :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
16.8.13 19:35

Taky mám Concord Fusion a nedám na něj dopustit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
19.8.13 21:13
@mavida píše:
Jsem rada ze mohu poreferovat o tomto kocarku.
zkousela jsem i fusion a neo, ale tenhle je naprosto bezkonkurencni je naprosto dokonaly, lehce se ovlada, prostorna sportovni nastavba dlouhe polohovani na nozicky, skvele zvlada teren, nerovnosti a diry, dobre odpruzeny, kola bytelna a nesusti jako u fusion nebo nea.
ovladatelnost jednou rukou a skvely jak pro male lidi tak vysoke, otocna sportovni nastavbu oceni spoustu maminek, concord zdarma pridava slunecni clonu a plastenku.
slunecni clona skvela dneska jsme vyzkouseli.
prostorny kos a dobre pristupny oproti ostatnim modelu, pisou kos na 20L.
lehke polohovani jednou rukou, a krasne velka boudicka ktera krasne kryje mrnouska, proti vetru a snehu, boudicka lze take rozepnout a je tam sitka pro skvele a ocenitelne odvetravani v lete.
predcil me ocekavani, mame ten sami na obrazku ale jen sportak milackovi uz je rok, ale ocenitelna je i vlozna taska ktera se do sportacku bezpecne ukotvi diky skvele konstrukci a polohovani, a prijde mi naprosto uzasny a velmi prijemne a hladce se s nim jezdi, proste luxus :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

A nemela by jsi nahodou realne foto, kdyz pises, ze ho uz vlastnis? Zajimaly by Mne ty zipy na boudicce, k cemu jsou, jak moc se daji rozepnout (zda jen rozepnout a nebo se z nich dela preklapeci strecha) a pripadne zda jde strecha jednoduse sundat. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.8.13 21:32

odpoved

@Cuddy

rozepne se po cele boudicce a vznikne tak otvor jelikoz je do boudicky zabudovana sitka aby vetrala, coz opravdu ocenuji, boudicka je dost velka, ale preklopit tim nejde, ale v zime tam fucit nebude :-) je lepe prizpusobena tvarem nez u fusion :-) realne foto rada vlozim zitra ho na svetle vyfotim :-) ale je teda opravdu uzasne prostorny :-) kdybyste jeste enco chtela vedet kldine napiste :-) :palec: mam tu jednu fotecku focenou po tme tak ji sem zkusim prez mobil dat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.8.13 21:36

Snad je to trosku videt ale focene za tmy no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
20.8.13 07:55

@mavida Dekuji moc za prispevek i za SZ.

Wanderer se me dle fotek a popisu moc libi. Rada bych se jeste zeptala, zda by jsi doporucila kocarek i pro lesni a polni cesty. V popisku kocarku se pise, ze je terenni, ale jestli to tak opravdu je.

Pak by mne jeste zajimalo, z jakeho materialu jsou zada, zda jsou dost pevna. Pochopila jsem, ze polohovani je na pasek, je to tak? A je ten leh a polohovani nohou takove (do roviny), aby mohlo jezdit mimco na brisku?

Pripadne kdyby jsi mohla dat nejake foto, bylo by to paradni. Preci jen, je to novinka a na netu jsou fotky, co ani barevne moc neodpovidaji. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.13 10:19

Tak jdu vkladat fotecky zadicka jsou z pevneho materialu a spaci plocha je opravdu dlouha delsi nez u fusion zmerila jsem a ma 96 cm coz je opravdu velka spaci plocha :-) snazila jsem se dat kocik k oknu aby byla videt poradne barva ale tahle mi prijde nejhezci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.13 10:20
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.8.13 10:20

Spaci plocha ma 96cm