Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Lucie2507 no my meli cernou nunu a malej byl dost splavenej a kdyz sme ho videli nazovo prisel mi cerny moc
ale samozrejme to je o vkusu kazdemu se libi neco jineho.na holcicku je bombonkova ta ruzova
my poridili fusak od Lodger jelikoz uz mame chodiciho raubirka ![]()
@Lucie2507 Muj favorit je ten sedy se zelenym vnitrkem. Je jak holcici, tak klucici a ta svetle seda na strisce by mohla sisovat mene nez cervena nebo modra.
@mavida No já budu kupovat asi kočár z obchodu, kde je fusak jako dárek zdarma, fusak do sporťáku velký, a malý budu kupovat, pokud do šedého kočárku tak zelený a pokud do toho černého tak modrý, ty lodgery se mi moooc líbí, jsou úžasné a kvalitní, a krásně ti do kočárku pasuje, vypadá to super
![]()
a tady koupím asi kočár
@Cuddy No jo, taky ho chci kvůli toho, že je neutrální, ono sice říkají dle ultrazvuku pořád, že to bude tutově kluk, ale nikdy to není jisté, jedině z plodovky bych to tak brala
a lépe se pak jako neutrál bude prodávat ![]()
@Lucie2507 tak to je bomba kdyz ho daji zdarma my ho dostali od tchynky ![]()
@Lucie2507 jen na ty uz nedavejte nam do 19tt tvrdili 100% holka a ve 23tt uz tam byl pindik
a my uz 4ikea tasky ruzovych veci ![]()
@mavida Ahoj, mám prosbu. Tento kočárek je můj velký favorit, ale měla bych dva dotazy: 1) nemáš prosím foto, jak to vypadá s tou vložnou taškou? 2) není to s tou vložnou taškou moc nízko? Obecně jsou sporťáky položené trošku níž a tedy když je v tom jen ta úložná taška, tak je asi dost nízko. Já mám 180 cm, tak mne to trošku vadí, že se budu hodně ohýbat. Jinak si myslím, že nemá chybu a v Babiezu jsou moc milí
Dnes jsme tam byli. Moc děkuji.
Ahoj holky, tak my jsem se uz konecne dockali toho naseho sedivo-zeleneho dablika a vcera absolovovaly prvni prochazku - bydlime trochu z ruky z mesta, takze zkouska jak narocneho terenu, tak i obrubniku - kocarek je bezkonkurencni, ani jednou jsem nemela problem cokoliv prejet nebo projet - mala je tam jako v pokojicku
jen jeste hledam vlozku do kocarku na zimu, googlila jsem - googlila, ale original jsem nevygooglila
… mate nekdo tip, jak poresit?
@Makous2102 píše:
Ahoj holky, tak my jsem se uz konecne dockali toho naseho sedivo-zeleneho dablika a vcera absolovovaly prvni prochazku - bydlime trochu z ruky z mesta, takze zkouska jak narocneho terenu, tak i obrubniku - kocarek je bezkonkurencni, ani jednou jsem nemela problem cokoliv prejet nebo projet - mala je tam jako v pokojickujen jeste hledam vlozku do kocarku na zimu, googlila jsem - googlila, ale original jsem nevygooglila
… mate nekdo tip, jak poresit?
A fotka bude? ![]()
a co tato podlozka? http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
@Makous2102 super,ze je tedy do terenu fakt dobry a taky by me zajimala realna fotka kocaru, vaham mezi tim sedym a cernym prave. Neni ten sedy moc svdtly? Nebo tam je dost i cerne barvy, myslim konstrukce. Nebo je taky konstrukbe seda?
My jsme taky mrkali na ten cerny ale cerny mi prisel az moc cerny ![]()
Kocarek je vysoky pritel ma skorem 190 a chvali
jinak v babidz jsou uzasni kupovali sme ted i autosedacku concord transformer tx a uzasna taky
projemni poradili jsem s nimi velice spokojena.
Jinak devcata prosim prosim klidne sem nahazejte fotecky abysme videli jak vypadaji a barvicek tu bylo vice
![]()