Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.14 21:42
@mavida píše:
@andulilinka za oatzky se neomlouvejte :-) no nevim jak myslite jestli jde dobre boudicka my s boudickou nemame vubec problem hlavne tam je krasne schovany pred vetrem :-)Zda jde vyndat madlo jsem vubec nezkousela zjistila jsem jen ze se da madlo pred mimi polohovat :-)

tak to jsem moc rada ze bouda bez problemu. zkusim sehnat slunecnik na leto
A jeste se zeptam myslite, ze adaptery na autosedacku maxi cosi co jsem mela na fusion mi budou asovat i na wanderer? dekujj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
23.1.14 23:10

No ja uz ho koupila pro vetsiho takze sme korbicku nemeli, ale proti slunicku dostanete zdarma od concordu slunecni clonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.14 09:19

My mame 7mesicniho ale je to prcek ma 63 cm a 6kg takze je furt drobnej ve vajcku bude dlouho ale to jen kdyz jdu nakoupit abych ho tam mohla nacvaknout super tal to nemusim kupovat slunecnik :-;)
Dekuji za odpovedi a preji at kocarek slouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.1.14 18:08

@andulilinka vam take :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.2.14 10:03

váha podvozku

Těší mě, že kočárek tady tak chválíte. uvažujeme o něm také, jen bydlíme ve 3patře bez výtahu. Myslíte, že je s jeho váhou reálné ho vytáhnou až nahoru? :-) chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, kolik váží rám kočárku bez sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.2.14 21:58

@AvaO kocarek mi tezky neprijde, kdyz ho taham dos chodu nebo do auta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
12.3.14 11:38

Devcata svuj wanderer prodavam malemu budou dva roky a udrzet ho v kocarku je boj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.3.14 20:07

Ahoj. Uvažuji o koupi Concord Wanderer. Dnes jsem se byla dívat na kočárek v obchodě a oproti ostatním kočárkům se mi zdála zádová opěrka moc v polosedě (i přesto, když mi ji paní v obchodě dala do co nejvyšší polohy). Prosím o vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.3.14 22:47

@anyyy urcite nemyslim ze je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.3.14 08:01

Ahoj holky, budu asi dneska kupovat bazarovy, muzete mi prosim poradit, na co si dat pripadne pozor? a nasla jsem si k tomu tuto korbicku, myslite, ze bude pasovat? diky :kytka:

http://deti.bazos.cz/…-Concord.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3482
21.4.14 22:20

Ahoj holky, kočárek Concord Wanderer se mi líbí moc, jen by mě zajímala velikost korbičky Scout nebo Sleeper? Jsou dostatečně velké? Budeme mít miminko v srpnu, tak aby se nám tam ještě v zimě vešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
21.4.14 23:29

Ahoj ja cekam miminko taky v srpnu, sleeper je hrozne malickata. Delka by snad sla ale sirka neni ani 30 cm, myslim ze s fusakem uz by byl problem. Ja mam Jane Rider a korbicku Micro a ta by mela byt totozna se Scout. Je to totiz 1 vyrobce, concord je verze Jane pro nemce. Tak ta moje Micro ma asi 33 cm a to by nemel byt problem. Prinejhorsim pujde do sportaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.4.14 15:05
@Teerkap píše:
Včera jsme byli okouknout kočárky a moc nás zaujal Wanderer :) Můžu se zeptata, jak dlouho jste měli děti v hluboké korbiččce? Děkuji

my mame korbičku scout. To je ta skladaci a je obrovska. Dite se tam vejde tal do 8 -9mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.4.14 15:06
@Sofie2013 píše:
Ahoj holky, kočárek Concord Wanderer se mi líbí moc, jen by mě zajímala velikost korbičky Scout nebo Sleeper? Jsou dostatečně velké? Budeme mít miminko v srpnu, tak aby se nám tam ještě v zimě vešlo.

Sleepra nebrat:-) ta je mala. Scout je velika, ma myslim 84cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.4.14 15:08
@Anik6 píše:
Ahoj holky, budu asi dneska kupovat bazarovy, muzete mi prosim poradit, na co si dat pripadne pozor? a nasla jsem si k tomu tuto korbicku, myslite, ze bude pasovat? diky :kytka:http://deti.bazos.cz/…-Concord.php

Ahojky. Ja bych sla do toho Scouta. Mate kvtomu i autosedacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí