Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@mavida píše:
@andulilinka za oatzky se neomlouvejteno nevim jak myslite jestli jde dobre boudicka my s boudickou nemame vubec problem hlavne tam je krasne schovany pred vetrem
Zda jde vyndat madlo jsem vubec nezkousela zjistila jsem jen ze se da madlo pred mimi polohovat
tak to jsem moc rada ze bouda bez problemu. zkusim sehnat slunecnik na leto
A jeste se zeptam myslite, ze adaptery na autosedacku maxi cosi co jsem mela na fusion mi budou asovat i na wanderer? dekujj
No ja uz ho koupila pro vetsiho takze sme korbicku nemeli, ale proti slunicku dostanete zdarma od concordu slunecni clonu ![]()
My mame 7mesicniho ale je to prcek ma 63 cm a 6kg takze je furt drobnej ve vajcku bude dlouho ale to jen kdyz jdu nakoupit abych ho tam mohla nacvaknout super tal to nemusim kupovat slunecnik :-;)
Dekuji za odpovedi a preji at kocarek slouzi
Těší mě, že kočárek tady tak chválíte. uvažujeme o něm také, jen bydlíme ve 3patře bez výtahu. Myslíte, že je s jeho váhou reálné ho vytáhnou až nahoru?
chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, kolik váží rám kočárku bez sporťáku?
@AvaO kocarek mi tezky neprijde, kdyz ho taham dos chodu nebo do auta ![]()
Devcata svuj wanderer prodavam malemu budou dva roky a udrzet ho v kocarku je boj ![]()
Ahoj. Uvažuji o koupi Concord Wanderer. Dnes jsem se byla dívat na kočárek v obchodě a oproti ostatním kočárkům se mi zdála zádová opěrka moc v polosedě (i přesto, když mi ji paní v obchodě dala do co nejvyšší polohy). Prosím o vaše zkušenosti.
Ahoj holky, budu asi dneska kupovat bazarovy, muzete mi prosim poradit, na co si dat pripadne pozor? a nasla jsem si k tomu tuto korbicku, myslite, ze bude pasovat? diky ![]()
Ahoj holky, kočárek Concord Wanderer se mi líbí moc, jen by mě zajímala velikost korbičky Scout nebo Sleeper? Jsou dostatečně velké? Budeme mít miminko v srpnu, tak aby se nám tam ještě v zimě vešlo.
Ahoj ja cekam miminko taky v srpnu, sleeper je hrozne malickata. Delka by snad sla ale sirka neni ani 30 cm, myslim ze s fusakem uz by byl problem. Ja mam Jane Rider a korbicku Micro a ta by mela byt totozna se Scout. Je to totiz 1 vyrobce, concord je verze Jane pro nemce. Tak ta moje Micro ma asi 33 cm a to by nemel byt problem. Prinejhorsim pujde do sportaku ![]()
@Teerkap píše:
Včera jsme byli okouknout kočárky a moc nás zaujal WandererMůžu se zeptata, jak dlouho jste měli děti v hluboké korbiččce? Děkuji
my mame korbičku scout. To je ta skladaci a je obrovska. Dite se tam vejde tal do 8 -9mesice.
@Sofie2013 píše:
Ahoj holky, kočárek Concord Wanderer se mi líbí moc, jen by mě zajímala velikost korbičky Scout nebo Sleeper? Jsou dostatečně velké? Budeme mít miminko v srpnu, tak aby se nám tam ještě v zimě vešlo.
Sleepra nebrat:-) ta je mala. Scout je velika, ma myslim 84cm
@Anik6 píše:
Ahoj holky, budu asi dneska kupovat bazarovy, muzete mi prosim poradit, na co si dat pripadne pozor? a nasla jsem si k tomu tuto korbicku, myslite, ze bude pasovat? dikyhttp://deti.bazos.cz/…-Concord.php
Ahojky. Ja bych sla do toho Scouta. Mate kvtomu i autosedacku?