Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Kacka001 tezko rict, co je pro koho kratke…maly je na 6m dost velky, ma 9kg a 72cm a zatim je v tom kocarku docela ztraceny
uvidime v zime no…pokud bys chtela, zaslu fotky bud do SZ nebo na mail, tady maleho verejne davat nechci ![]()
@Mikejla_a To by bylo fajn
hod mi klidně do SZ nebo jestli máš radši mail..
já jsem se na něj právě byla podívat v obchodě a koukala jsem na pásy a ten prostor který měl být pro dítko, takže jakoby ta část pásů která je obtočená okolo boků byla tak malinká že bys do toho nenavlíkla ani miminko natož třeba roční a více leté dítě. Tak jsem se ptala prodavačky a říkala že to výrobce zvrtal a posílá prodloužení ke všem kočárkům co to takhle mají
ale třeba máš už novější u kterých je to správně ![]()
@Kacka001 no zalezi, jestli jsi videla model 2013, nebo uz 2014…ja tam maleho normalne zapnu a jeste je to na povoleni. Ono je to jakoby nasite dost u sebe, ale dite do toho normalne zapnes. Poslu ti zatim, co mam nafocene doma (ty popruhy asi moc videt nebudou, ale aspon abys videla, jak tam dite vypada) a pripadne ti to pak vyfotim detailneji, az se maly probudi ![]()
@Mikejla_a Super děkuji
myslím že jsem viděla 2013 tak je možné že to tam měli ještě špatně ![]()
@MisTer Já po mrknutí na ty fotky jdu do šedého z kolekce 2014 ![]()
@Mikejla_a díky moc a ty máš kolekci 2014 že?? Tak snad je i trošku neutrální a hodil by se i pro holčičku ta zelinkavá je taková světlá že?
@MisTer @Kacka001 jj uz jsem zaslala fotky i MisTer
pak tedy vyfotim jeste venku. Ale ted ho mam slozeny v aute a pojedem na plavco, tak se mi nechce vytahovat ![]()
Holky vy co už jezdíte co ta brzda? Ta se mi furt nějak nezdá zdá se mi hrozne vachrlatá jakou máte zkušenost?