Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Kacka001 je…kdyz se mrknes na fotky, co jsem ti posilala ve zprave, tak to tam uvidis.
@Kacka001 ja taky ne, az po tydnu…tak budu cekat, jestli mi nektera tady z holek odpovi ![]()
@Mikejla_a To je dobře
ale tak snad ti nekecali..podle mě by nebyl až takovej problém vyměnit ti v reklamaci boudičku pokud by se to roztrhlo ![]()
Doporučuju tuhle skupinku můžeš se tam s holkama poradit jestli ta dirka je normál nebo ne.
https://www.facebook.com/…31394202855/
@Mikejla_a tak už koukám, že to tam taky někdo má tak to tak asi opravdu má být!
Ahojky holky kdo máte tento kočárek a malé mimi kolem pulroku neposlali byste mi do sz nebo na mejl foto já nad nim ubvažuji kočárek mám fajn, ale korba nam začina byt mala a ještě neni otočný. Tak jsem koukala na netu a našla wanderer a docela mě zaujal tak bych byla vděčná za vaše názory a postřehy ještě se zeptám našla sem kolekci 2013 za 9900kč je to dobrá cena? Chtěla bych něco co budeme mít déle jak do roka a pak zase kupovat něco jiného muž by mě už asi rozkousal. Kdysi jsem měla fusion a strašně mi vadilo zhapichovani kaminku do kol. Jak je na tom wanderer děkuju moc za odpovědi.
@Fruiko jojo to je dobrá cena koukala jsem, že 2013 hodně slevnili všude a doprodávají asi aby byli už jen 2014. Sama nevím pořádně jaký je v nich rozdíl kromě barev a nápisů.
@MisTer Mě by hrozně zajímalo jaká bude kolekce 2015
škoda že ji nestihnu a nemám termín někdy na jaře kdy bych viděla obě kolekce ![]()
Jak budu na pc, tak ti nejake fotky poslu…a cena dobra, ja za 2014 dala 11590…ale to je tim, ze se mi libily vic barvy v te nove kolekci
@Fruiko