Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Any83 Ty jo už se taky těším na fotky
je pravda že s tou sedačkou si mohli víc vyhrát a udělat tak nějakou podložku nebo tak..
ale ten prostor mě přesvědčil.. ![]()
Ahoj, uvazuji o nem a chtela jsem se zeptat…jde sklopit sportak do lehu? Prekvapilo me, ze u spousty kocarku to nejde.
Holky, mám tady pár stížností na concorďáka a zajímalo by mě, jestli to tak máte taky.
1. stříška - nedrží maximálně roztažená. Pěkně mě to štve!
2. v terénu mi vyskakuje aretace na levém kole. Kolečko se uvolní a sekne se o první větev, s takovou ho brzy ulomím ![]()
3. přední kolečka se na hladké cestě docela často velice rychle rozkmitají ze strany na stranu, je to otravné.
Máte některá taky jeden z těchto problémů? Vím, že Mikejla taky řeší stříšku, manžela jsem poprosila, ať mi klepne kladívkem do toho čepu v kloubu, ale prý to bude k ničemu, bude to chvíli víc drhnout a pak se to zase rozvolní. Podle mě je to látkou, měly by tam být rozpěry, jako stříšky obvykle mívají.
Jízdně je na rovince naprosto úžasný, jede v podstatě sám
prostorově pro mimi stěží překonatelný
, ale do kopce je to teda fest dřina i pro chlapa, s naším 6m prckem má kočár samotný 25kg a kde jsou věci na výlet, jako pití atd. Takže mi úplně tak outdoorový nepřijde, outdoor totiž krom funkčnosti sází i na lehkost
do hor si ho představit neumím, to bychom nic neušli, leda tak zapřáhnout našeho psa, to by asi i šlo ![]()
@Any83 tak já ho teda ještě nemám ale doufám ze me nic takového nepostihne ![]()
@Any83 taky mam problem s aretaci na levem kolecku,..mela jsem ho i na reklamaci, ale skoro po mesici mi napsali, ze je vsechno v poradku, ale pro spokojenost zakaznika tam neco pry udelali, ale defakto s tim nedelali vubec nic.ja pouzivam aretaci hl.kdyz nastupuju do MHD, kdyz ji nemam, tak mi ten kocarek jako „ujdizdi“ do strany, tak pak bouram do dveri..zaaretuji, vyjedu nahoru, zaparkuji a uz koukam, ze prava drzi a leva vycvakla, obcas se mi to taky stava, kdyz vjizdim na obrubnik.,kaslu na to, jezdim bez aretace, ale stve mi to ![]()
Ja mam problem s tou striskou, ale ted mi to zahadne uz dyl nedela, leve kolecko mi kmitalo asi 2× a aretace zatim v pohode ![]()
@Any83 Jako ze se ta striska sklapi? To bude asi korbicka scout co?
ja se na nej vcera byla zrovna mrknout a moc se mi pozdaval
@Lucivo mně se taky líbí tak doufám ze mě nepostihnou stejný vady ![]()
Přesně tak, bohužel sporťák. Možná je to jen novotou, zkusím ji vypnout, navlhčit, něčím to zajistit a třeba se ta látka „povolí“. Ale aretace mě štve a kmitání taky, asi bude muset do servisu
a to už si Luki zvykl na kočárkování (my jsme dosud v podstatě jen nosili)
By me celkem zajimalo jak je to v pripade reklamace..prijde mi to na „nahradni vuz“ jinak je clovek nahranej