Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
13.8.14 10:36

@MisTer No paráda, moc děkuju. Udělám to asi podobně jako ty, navíc to vyjde cenově líp. Hluboká korba mi taky připadá zbytečná nová, navíc ten sleeper se mi fakt nelíbí a s autosedačkou ještě uvidím, říká se, že by se měla koupit nová kvůli bezpečnosti, ale já tolik autem jezdit nebudu a na tu chvíli…
Takže ty máš variantu toho sporťáku 2013? Nebo 2014? Za nový design taky připlácet nepotřebuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 10:46

@blueice jasně bezpečnost to jo, ale když byla využitá málo nebouraná tak je to asi jendo. Navíc co jsem kkoupila tu sedačku je jak nová netknutá tak nevim paní říkala, že jezdili jen na nákup jinak měl auto manžel. Já mám objednáno 2014, protože 2013 se mi nelíbil v té šedivé a se slevou mě pak vyjde na stejno jako 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 11:02

@MisTer Ten šedý jsi viděla na živo? Já jsem původně chtěla hnědý, ale dost mě odrazuje ta kombinace se žlutou (to bude lapač na hmyz v létě) nebo ten béžový, ale tam mám zase strach, že bude hned upatlaný… tak si taky říkám, že ten šedý bude nejlepší volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 11:17

@blueice neviděla pouze látky a na živo barvy na autosedačce skoro nikde ho nemají. Je tmavší než 2013 tam mě odrazovala ta světlounká stříška. A když pak se slevou vyjde stejně neváhala jsem! Viděla jsem jen černý zelený a červený a béžový a ten už v krámě byl hrozně ušmudlaný ten bych nechtěla z hlediska údržby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.14 13:28

@blueice udelejte to jak pisi ostatni. koupit sportak a dokoupit protona. koupila jsem z druhe ruky a super stav.
Autosedacku bych nikdy pouzitou nekoupila. nevite, jestli nebyla z boiraneho auta, zvenku to videt neni, ale uvnitr muze byt deformovana.
Mam model 2013,resila jsem vadu, ze se predni kolecka podivne rozkmitavaji a pas ve sportaku okolo telicka je strasne krstky. v bunde by se tam nevesel. oboje v obchode opravili, pry je to bezna zavada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.14 13:30

@blueice udelejte to jak pisi ostatni. koupit sportak a dokoupit protona. koupila jsem z druhe ruky a super stav.
Autosedacku bych nikdy pouzitou nekoupila. nevite, jestli nebyla z boiraneho auta, zvenku to videt neni, ale uvnitr muze byt deformovana.
Mam model 2013,resila jsem vadu, ze se predni kolecka podivne rozkmitavaji a pas ve sportaku okolo telicka je strasne krstky. v bunde by se tam nevesel. oboje v obchode opravili, pry je to bezna zavada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
13.8.14 13:35

@blueice já budu všechno kupovat zvlášť..loupila jsem korbu od Jané a pak dokoupim sportak a vajíčko Air ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 15:34

@pavluky Díky moc, vypadá to, že to tak udělám. Lze ten model 2013 taky úplně složit (podvozek i nástavbu dohromady) nebo je potřeba nástavbu oddělávat zvlášť?

@Kacka001 Jakou korbu od Jané prosím máš? Prostorově je to cca stejné jako Proton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 15:37

@blueice složený i zvlášt je hrozně malinký když jsme ho zkoušeli dávat do auta nestačila jsem se divit. V obchodě ho rozložili zvlášť, ale někdo myslím tady říkal, že to lze dohromady když je sporták ve směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.8.14 16:22

@blueice model sportaku 2013 jde take uplne slozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.8.14 17:30

Můžu se zeptat na váhu kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
13.8.14 17:53

@blueice mám tuhle..ve skutečnosti je teda hezčí :) je tyrosova a je stejně velká jako Proton.
Jinak s tím skladanim..jde to složit uplne pokud je ve směru a jinak se sundanym sportakem samotná konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 21:29

@MisTer @pavluky @Kacka001 Holky díky moc. Teď koukám na příslušenství ke kočárku a našla jsem sporťák v akci s vložnou taškou Snug. Nemáte s ní náhodou také zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
13.8.14 21:37

@blueice já bych do toho teda nesla :think: připadá mi v tom mimco takový nechráněný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 21:41

@Kacka001 To máš asi pravdu, korbička je korbička :nevim:

Ještě se teda ujistím, mezi modely 2013 a 2014 jsou rozdíly fakt jen designový? Nebo ten 2014 už má nějaký lepší vychytávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí