Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Lucivo my máme kočárek objednaný měl by už příští týden dorazit a jen si ho v ty dny půjdeme vyzvednout!
@Kacka001 jooooooo, že ještě nepřišel ale přijde tenhle týden v tý dodávce jak psali tobě a že bude rezervovaný pro nás tak jsem si oddychla, tak vím, že to klapne půjdem tam hned v pátek tak snad tam nebude takový nával popadnem kočár a jedem.
@Kacka001 třeba se tam potkáme
my tam budem před půl 4 hned po práci
@MisTer tak to my tam nejspíš pojedem hned rano..ale ted me tak napadá ze je to jedno když to máme objednany
@Kacka001 asi jo jen třeba ráno bude kratší fronta…to my nemůžem ráno no škoda.
@MisTer tak ještě uvidíme..on by byl přítel po noční, to taky není ideální ![]()
Tak jsem ten mobility set sehnala jen v cerne…mate nejake tipy jak ho ozivit? ![]()
@Lucivo Tak na zimu nějakými dečkami nebo fusakem a zavěšenou hračkou a na léto pak do sportáku vložku
Jj budu muset zamakat at to neni smutny, ale na Wanderera se fakt tesim, doufam, ze nebudu zklamana
@Lucivo Jen víte o tom že ta korbička scout se dost houpe na tom podvozku? je tam tak 5 cm vůle, je to spíš o zvyku ale aby jste nebyla překvapená
@Lucivo Já budu mít taky černý
teda sporták a autosedačku, korbu mám modro šedou. Myslím ale že když tam bude nějaká pěkná barevná vložka tak to bude v pohodě ![]()
Holky prosim pomoct jak to tam upevnujete me to nesedi nemuzu na to prijit