Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Eliskaxox Ty jsi určitě ta co psala na FB do Concord skupiny
to je přesně to o čem jsem mluvila..máš koupenou určitě korbičku od Fusiona, který má jiný tvar konstrukce. Na wanderer tohle nepřipevníš. U korbiček z toho setu k Wandererovi je jiný ten koncový plast.
No budu doufat, že tohle nemá i starší proton abych pak nekoukala jak puk!
@MisTer Nemaji tohle maji jen sleepery z roku 2013 a 2014.
@Kacka001 No jasne a psala jsem do babiezu pry mi to vymeni ale psala jsem jim ze nemam doklad o koupi
tak uvidime co mi napisou.
@Eliskaxox Já myslím že při nejhorším zaplatíš něco málo za tu koncovku
jim může být jedno jestli máš doklad o koupi. Kdyby ti ji někdo dal nebo jsi ji měla už dlouho. Já po konci záruční doby doklady většinou vyhazuju ![]()
@MisTer Já si tam budu dělat takovou „vychytávku“ aby se mi ta korba nehýbala ![]()
@MisTer natáhnu pod korbou takovej pásek do kterýho nejspíš udělám obšitý dírky a ty pak zaháknu na tyhle očka. Ono to tu korbu přitáhne lehce nahoru a nebude se kývat ![]()
@Eliskaxox To je super ![]()
@Eliskaxox no super tak to je dobrý!
@Kacka001 ahaaa tak na tuhle vlastní výrobu jsem asi levá ![]()
@MisTer nic těžkýho
v galanterii si kup ten pásek a na koncích do něj prostřihni dírky
ten pásek budu kupovat stejnej jako je třeba na tom sportáku na rukojeti jako pojistka při složení ![]()
@Kacka001 aha no já počkám až ho budu mít vyzkouším a k tobě si pak přijdu pro návod.
Tak holky tak to je ten nas mazel, korbicka sleeper me zatim prijde dlouha dost ale sirka nic moc
a je neskutecne hluboka ![]()