Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererHolky tak jsem pritele ukecala na wanderera? Je fakt dobry na tyto typy cest:kostky na namestich, rozbite asfaltky, polnacky a nejake nezpevnene cesty? Bude to muj 3 kocar a pritel me zabije kdyz nebudu spokojena
@Eliskaxox Já ho teda ještě nemám, ale právě mi přijde, že na tohle dobrej je, taky jsem si ho kvůli tomu vybrala… Chtěli jsme původně jen klasickej hlubokej kočárek na 4 kolech, protože jsem měla dojem, že ty trojkombinace jsou hrozně tvrdé, málo odpružené a že to musí s tím miminem děsně mlátit… Pak když jsem zkoušela Wanderera, tak mi to odpružení připadalo lepší než u některých klasických hlubokých houpacích kočárů, s tím rozdílem, že se s ním perfektně manipuluje… Takže snad tohle očekávání splní! ![]()
@Lucivo nánožník lehký je jen v madle kočárku ale je to jen rychlovka dle mého pokud začne foukat tak se vyndá.
@Eliskaxox v Babiezu jsou třeba různé povrchy na kterejch je možnost si kočárek zkusit, i my jsme to zkoušeli zatížený skvěle pružil
@Lucivo pekny nanoznik, ktery na wanderera dobre pasuje je od emitexu typ sport de luxe.
Tak jsem ode dneska majitelkou concordu a jsem relativne spokojena, jen uvazuji nad dokoupenim korbicky sleeper, neprodavate nekdo? Idealne seda nebo cerna
@Eliskaxox Gratuluju
a kde jsi kupovala? Relativne…tak premyslim, kde je zadrhel ![]()
Na tom našem náměstí na kostkách strašně drncá ale nevím jestli to není tím že tam mám neoriginál korbičku Jané matrix light, protože ta tam má dost velkou vůli a jakoby se houpe. Jinak čím větším terénem jsem jela tím byl kočár lepší a to že jsem ho protáhla i přes staveníště
občas jsem měla pocit že když do něj malinko víc strčím tak vyjede i na obrubník a já ho nebudu muset ani zvedat. Takže z terénu jsem nadšená, jede fakt sám jen to naměstí mě zklamalo
Jo jinak má šedý koupený z druhé ruky od jedné paní přes fcb, mám k tomu černou autosedačku air a bežovou korbičku scout. Tu budu asi prodávat
@Eliskaxox myslím, že na těch kostkách bude drncat vše i tak se originál korbička lehce vrklá po zacvaknutí má jen dvě ukotvení tak není divu, že to nedrží jako skála. A ten terén to strašně ráda slyším
tak to budeme mít stejné kombinace barev až na tu korbičku tu budu mít proton.
@MisTer Já jsem taky nadšená z autosedačky, malý mi ve stratě vůbec nechtěl být a pořád brečel je totiž nedonošený takže špatně drží tělíčko a tady je maximálně spokojený
jinak ten terén je fakt super mista kde jsem dřív kočár nadzvedávala ted můžu lehce přejet
a ten sporták je obří tam se snad musí vejít i 5ti leté dítě
@Eliskaxox tam pak mimčo kolem 6-8měsíců zapadne ve sportáku
![]()